Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bölümler üzerinde konuşabiliriz pofucum, topik canlanırevet kesinlikle katılıyorum
oh my GoshBölümler üzerinde konuşabiliriz pofucum, topik canlanır Eki Görüntüle 1722553 . Didosh hâlâ yok ortalıkta genelde OH MY GODDD ları da sık sık duyacaksınız kızlar
Çok gözükmüyor o zaten , akıllı minik bi maymun haha , onunla sokakta bi bölümleri olacak. Daha fazla anlatmiyayim, sürpriz kaçmasın ama aaaaaaaaa aaa dedirtecek sana gençlik yıllarım geldi aklımabu arada Marcel'i ben insan sanıyordum
I know! !!!oh my Gosh
ooohhh sweetheart
Çok gözükmüyor o zaten , akıllı minik bi maymun haha , onunla sokakta bi bölümleri olacak. Daha fazla anlatmiyayim, sürpriz kaçmasın ama aaaaaaaaa aaa dedirtecek sana gençlik yıllarım geldi aklıma
I know! !!!
yaaniii lütfeeennn bişey sorucam bu film 2005 de mi yayınlanıyordu?
Tut kendini , 1994 ten 2004 e kadar sürdü. Tabi ben ilk bölümlerini sonradan izledim. Avrupa'ya sonradan geldi . Ayrıca film derken? Ne filmi gi?
no,no,nooo!!
I need some adviceaa bi de ''hey guys '' var
Bende çocuktum ayol, buraya 94te gelmediydi zaten , daha sonra ulaştı. O yıllarda doğanlar zaten pek bilmezler.OriginalNIKITA yok bu sana attığım sezonlukdizi.com var ya hani orda da 1994 yazıyor ondan şaşırdım..yok artık yanlışları var sanırım diye düşünmüştüm birden ee benim bu diziyi bilmemem normal çocukmuşum hahaha
Hade bakalım simal, iyi seyirler sanabu gece 2. sezona başlıyorum çok heyecanlıyım
bu da benden :)
rica ederimm bende çok seviyorum bu şarkıyı :)Radyoda birden çalıyor ya, hemmmennn volümü yükseltiyorum! Yaaaa bu şarkı çok güzel ! Teşekkürler canım yaaaa
evetthhhh, ama bana izlemek hic kismet olmadi, webcam den psikologluk yapiyor dimi? '' the other woman'' da da oyunuyor, kücük bir rol ama. Hepsi yaslandi canim , Monica nin yüzünü görsen hemen fark edersin . Botox sisirmis resmen yuzunu. Rachel yine o kadar degil ama, onda da yaslilik belirtileri gozukuyor .... eee yillarrrr aahhggAz önce ben dizi izlerken eşim farketti. Tlc kanalında Web therapy diye bir dizi var. Orda ki kız yani Dr. Fiona bizim Phoebe miş.
Aslında çokta yaşlanmamış