Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son ne izlediğini yaz tamam mı bacı? Bak friends yüzünden evdeyken bile bakıyorum yazdınız mı diyebirazdan 7.bölümü de izleyeceğim
Ross'un başına daha neler neler gelecek bebisim,ross ama yaaa valla üzülüyorum bu çocuğa
7. bölümde bitti
8 emi geçsem acep ama yeter bu kadar bugünlük içim şişti
7 bitti cnmEn son ne izlediğini yaz tamam mı bacı? Bak friends yüzünden evdeyken bile bakıyorum yazdınız mı diye
ama yaa yazık onaRoss'un başına daha neler neler gelecek bebisim, Eki Görüntüle 1720310
Okula mı gidiyorsun pofu, soracağım unutuyorum. İngilizceni pisiriyorsun dimi7 bitti cnm
hemde 2 şer kere izledim
cümle kalıplarını almak için
toefl a gircem cnm :)Okula mı gidiyorsun pofu, soracağım unutuyorum. İngilizceni pisiriyorsun dimi
İzle , ibret al , şaşırama yaa yazık ona
o da insan
onun da ruhu var
o da sevilmeli
TOEFL ne? Ben TR de yaşamıyorum canım, bilemedim şimdi. İmtihan falan?toefl a gircem cnm :)
listening yapıyorum
sürekli bilim gazete falan dinlemekten midem bulandı
biraz da eğlenceli bişeyler olsun dedim
hem speaking hem listening için
ama şuan iyi gidiyorum aman nazar değmesin
he nerde yaşıyorsun ki?TOEFL ne? Ben TR de yaşamıyorum canım, bilemedim şimdi. İmtihan falan?
Haaa , anladım. Kaç yaşındasın pofucum? Hollanda'dayımhe nerde yaşıyorsun ki?
yurt dışında geçerliliği olan ingilizce seviye belirleme sınavı gibi bişey
yaş var biraz nickimin pofu olduğuna bakmaHaaa , anladım. Kaç yaşındasın pofucum? Hollanda'dayım
Bendende yaşlı olacak halin yok ya ayolyaş var biraz nickimin pofu olduğuna bakma
bilmiyorum senin yaş kaçtıBendende yaşlı olacak halin yok ya ayol
35bilmiyorum senin yaş kaçtı
ben senden biraz küçüğüm :)
iyi tamam, gizemli kal minnos seniben senden biraz küçüğüm :)
iyi tamam, gizemli kal minnos seni
sevdiğin üye olunca gözüne çarpar yok sevmediğin ise dibinde biter hangisiyim ben hııı deyi ver bakempofu ben KK ya sardim. Nereye gitseysem sen de ordasin. Iyi geziyorsun