- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur oyle canim, onemli degil. görüslerini bekliyorumOriginalNIKITA Geçmiş kandilimiz mübarek olsun diyeyim ben de farketmemişim dün.
Bu ara işler yoğun, yatılı misafirler, temizlik, hazırlık derken de geçen hafta ki tempo da izleyemeyeceğim sanırım.
2. sezon 3. bölümdeyim bu akşam bir ara izlemek istiyorum
Noldu son bölüm de, napti lar? Neye çok güldün?15. bölümle dewwaamm ediyorummm :)
14. bölümü soruyorsan dur düşüneyim nolmuştuNoldu son bölüm de, napti lar? Neye çok güldün?
Ooh myyy God! !! ex lerden kalanları yakma ritueli, ayyy ne eski bölüm aaaah ah14. bölümü soruyorsan dur düşüneyim nolmuştu
chandler ,janice ile beraberdi hata ile ama
rachel monica and phoebe işte erkek arkadaşlarına ait bişeyleri yakarken rachel gidip vodka döktü yangın çıktı itfayeciler geldi falan
ama beni güldüren kısmı janice ile chandler ın diyoloğu oldu :)
janice 'in sesi çok yırtıcııı noo noo noo chandlerrrrr hahah ay hala kulaklarımda çınlıyorOoh myyy God! !! ex lerden kalanları yakma ritueli, ayyy ne eski bölüm aaaah ah
kadının ses tonu ve gülüşü cidden efsaneJanice in gülüsü ayri bir nagme zaten hahahahahhiaha, ya Janice can'dir , ama Chandler ona neler uyduracak , dur sen.
daha Janice ile cok karsilasacaksin canim baya matrak oluyor
PofuCum sen napiosun? Çalışıyormusun? Okuyormusun? Az tanıtirmisin kendini?kadının ses tonu ve gülüşü cidden efsane
özelde bakıver :)PofuCum sen napiosun? Çalışıyormusun? Okuyormusun? Az tanıtirmisin kendini?
İyi pazarlar cnmFriends'ciler! Nerdesinizzzzz ?
Tamam canım, o kadar çok bölüm varki, bişey kaçırmaz onsuz izlesen bile .İyi pazarlar cnm
Ben buralardayım 4. Bolumu izlerken eşim yan bilgisayarda çalışıyordu ve şöyle bir kac dk takıldı ve hatırladı. Çok hoşuna gitti. Şimdi yalnız izlememi istemiyor lütfen beni bekle beraber izleyelim çok severim ben de tekrar izlemek istiyorum dedi ve ben kaldım. Beyimiz çok yoğun onun musait anını bulup dizi izlemek zor olacak. Ama beraber izlemekte ayrıca keyifli. Hayırlısı bakalım.
Geçen bölüm alt komşuları ihtiyar amca vefat etti
oooff sorma bi kaç gündür izleyemedim nasıl içime yer etti bugün devamm :)Friends'ciler! Nerdesinizzzzz ?
pofucuuuummm, nasilsin canimmm .?oooff sorma bi kaç gündür izleyemedim nasıl içime yer etti bugün devamm :)
biraz tuhafım :)pofucuuuummm, nasilsin canimmm .?