Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevdiğin üye olunca gözüne çarpar yok sevmediğin ise dibinde biter hangisiyim ben hııı deyi ver bakem
keske iste olmayip, bende izleyebilseydim, valla hepsini izlerdim , gunaydiiiiiiiiingünaydınnn
bende şimdi 8. bölümü izlemek için pc yi açmış bulunuyorum
Riciiii idirim Ross'a yan gözle bakmadan izleyiniz. [/QUOTE
Eee nasıldı 8ci bölüm?günaydınnn
bende şimdi 8. bölümü izlemek için pc yi açmış bulunuyorum
chandler looks a gay koptum yaEee nasıldı 8ci bölüm?
19. bölümü izliycem şimdi
friendsdas hosgeldiiiiiiin ,söz konusu friends olunca hemen samimi oluyorum haha, konu ne idi canim? 19cu bölümde ne oluyordu, . emin ol izlemisimdir
aaaaahhhh ayy Marcelll, Rachel bakicilik yapiodu dimi ... Ross un maymunuu ...ne bolumlerdi beehhhHoşbuldum hem de ne hoş buldum :)
Marcel (maymuş) kayboluyordu.
Bugün 2 bölüm birden izlemek istiyorum bakalım başarabilecekmiyim
ayol sevilmiyecek gibi degilki, ama digerlerinide cok seveceksin, adimi basiyorum ahanda buraya ''dinazorcumuz'' yazi ekibi müthis , ( kalp kalp kalp)günayddıınnn
bugün 9. bölümle devam edicem:)
rosssssss çok seviyorum şapşalı ya
ondan şüphem yokki çok sıcak bi dizi ..ayol sevilmiyecek gibi degilki, ama digerlerinide cok seveceksin, adimi basiyorum ahanda buraya ''dinazorcumuz'' yazi ekibi müthis , ( kalp kalp kalp)
Züper e yani. Ne güzel, sevindim senin adına biteli 11 yıl oldu ama hâlâ gözdem.9. bölüm çok çabuk bitti
hiç bişey anlamadım
şunu fark ettim artık konuşmaları %90 anlıyorum
tşkler cnmZüper e yani. Ne güzel, sevindim senin adına biteli 11 yıl oldu ama hâlâ gözdem. Eki Görüntüle 1722130
Yaaa işte öyle bağlar bunlar insanı kendilerine.tşkler cnm
10.bölümü de izliycem birazdan :) dayanamadım pc yi açtım
evet kesinlikle katılıyorumYaaa işte öyle bağlar bunlar insanı kendilerine.