Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiğin üye olunca gözüne çarpar yok sevmediğin ise dibinde biter hangisiyim ben hııı deyi ver bakem
keske iste olmayip, bende izleyebilseydim, valla hepsini izlerdim , gunaydiiiiiiiiingünaydınnn
bende şimdi 8. bölümü izlemek için pc yi açmış bulunuyorum
Riciiii idirim Ross'a yan gözle bakmadan izleyiniz. [/QUOTE
Eee nasıldı 8ci bölüm?günaydınnn
bende şimdi 8. bölümü izlemek için pc yi açmış bulunuyorum
chandler looks a gay koptum yaEee nasıldı 8ci bölüm?
19. bölümü izliycem şimdi
friendsdas hosgeldiiiiiiin ,söz konusu friends olunca hemen samimi oluyorum haha, konu ne idi canim? 19cu bölümde ne oluyordu, . emin ol izlemisimdir
aaaaahhhh ayy Marcelll, Rachel bakicilik yapiodu dimi ... Ross un maymunuu ...ne bolumlerdi beehhhHoşbuldum hem de ne hoş buldum :)
Marcel (maymuş) kayboluyordu.
Bugün 2 bölüm birden izlemek istiyorum bakalım başarabilecekmiyim
ayol sevilmiyecek gibi degilki, ama digerlerinide cok seveceksin, adimi basiyorum ahanda buraya ''dinazorcumuz'' yazi ekibi müthis , ( kalp kalp kalp)günayddıınnn
bugün 9. bölümle devam edicem:)
rosssssss çok seviyorum şapşalı ya
ondan şüphem yokki çok sıcak bi dizi ..ayol sevilmiyecek gibi degilki, ama digerlerinide cok seveceksin, adimi basiyorum ahanda buraya ''dinazorcumuz'' yazi ekibi müthis , ( kalp kalp kalp)
Züper e yani. Ne güzel, sevindim senin adına biteli 11 yıl oldu ama hâlâ gözdem.9. bölüm çok çabuk bitti
hiç bişey anlamadım
şunu fark ettim artık konuşmaları %90 anlıyorum
tşkler cnmZüper e yani. Ne güzel, sevindim senin adına biteli 11 yıl oldu ama hâlâ gözdem. Eki Görüntüle 1722130
Yaaa işte öyle bağlar bunlar insanı kendilerine.tşkler cnm
10.bölümü de izliycem birazdan :) dayanamadım pc yi açtım
evet kesinlikle katılıyorumYaaa işte öyle bağlar bunlar insanı kendilerine.