- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
hayirdir?? nolduki ?biraz tuhafım :)
sen nasılsın?
aman isteyim, nasil olayim, aklim evde, benim kucuk biraz rahatsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirdir?? nolduki ?biraz tuhafım :)
sen nasılsın?
öyle bi gerginlik gelip geçici :)hayirdir?? nolduki ?
aman isteyim, nasil olayim, aklim evde, benim kucuk biraz rahatsiz
Sağolasın , kulak burun boğaz vaka sı, bikaç gündür ateşi de tam düşmedi, ama oynuyor gülüyor yavrum. Çarşamba ya götürcem artık doktora.öyle bi gerginlik gelip geçici :)
geçmiş olsun canım nesi var
aman daha kötüsü olmasınSağolasın , kulak burun boğaz vaka sı, bikaç gündür ateşi de tam düşmedi, ama oynuyor gülüyor yavrum. Çarşamba ya götürcem artık doktora.
hihiih,kiz pofu hihihi, bence burnunu koluna silmeyen cocuk nadir bulunur .aman daha kötüsü olmasın
çocuk normal yani
bende hep hastaydım küçükken
burnumu koluma silerdim hahaha aklıma geldi birden
birazdan diziyi izliycem ya kaç gündür boşladım izleyemedim
tesekkur ederim canim, umarim bu hafta toparlanir yavrucum.İyi akşamlar kızlar
bende dün gece 4. bölümü izledim çok eğlendim. Bu gece de bir mani çıkmazsa 5 hatta hızımı alamazsam 6 yı da izlerim
OriginalNIKITA cım geçmiş olsun.
evet yoktur kanımca ama bizim dönemimizden şimdikiler çok ukelaaa beehihiih,kiz pofu hihihi, bence burnunu koluna silmeyen cocuk nadir bulunur .
yazik gi, valla cocuk aci cekiyor yutkunurken....isin ilginci aciyi bazen hissediyor, sürekli degil. sastim kaldim.
ben friends izliyemeli kac ay oldu .... internetten arayip bulmam lazim ( kavuncuumun verdigi kanali bulamadim) . bende kolaya kacip modern family izliyorum hergun hergun.
pofu oda guzel dizi, bi dene
Eminim beğenirsin modern family yi canım benim . Kız ben hatırlamıyorum, ama not edicem şimdi, ordan izliyeyim. Öbürünü acamamistım, napion? Çalışıyormusun?evet yoktur kanımca ama bizim dönemimizden şimdikiler çok ukelaaa bee
ben sana sezonlukdizi.com u vermiştim neden ordan izleyemiyor musun?
modern family hıımmm olabilir denerim kuzum:)
evet evet çalışmaya devam :)Eminim beğenirsin modern family yi canım benim . Kız ben hatırlamıyorum, ama not edicem şimdi, ordan izliyeyim. Öbürünü acamamistım, napion? Çalışıyormusun?
izlemeye devam :):)
chandler onu solluyor..o biraz daha masum gibi ama rosss canıım yaa üzülüyorum ona başına gelmeyen kalmıyorJoey'e ne demeli
O zaman asıl Joey ve Chandler'ın bir arada olduğu sahneler hepsini sollar Ross en masumu çok saf kalplichandler onu solluyor..o biraz daha masum gibi ama rosss canıım yaa üzülüyorum ona başına gelmeyen kalmıyor
hepsi çok tatlı ya severek izliyorumO zaman asıl Joey ve Chandler'ın bir arada olduğu sahneler hepsini sollar Ross en masumu çok saf kalpli