- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
Final bölümüne gelmemek için yavaşça izlenilmek istenen dizi :)hepsi çok tatlı ya severek izliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Final bölümüne gelmemek için yavaşça izlenilmek istenen dizi :)hepsi çok tatlı ya severek izliyorum
aaa olması lazımPofucuuuuum, canım sayende modern family sezon 7 yi izliyebiliyorummmm!!! Teşekkür ederim! ! Friends ararken o dediğin dizi sitesinde, modern family buldum, friends i bulamadım ama, benden kaynaklanıyordur, olsun olsun, bulurum bi ara. Öptüm senu
Pofum benim görüntü çok net değil ama ossun. Bütün sayfalara usenmeden baktım, bulamadım aksama bidaha deniyeyimaaa olması lazım
evet kuzum modern family de var orda sen dediğinde bakmıştım
ben önce friends i tamamlayayım onlarsız hayat olmuyor hahaha
Çocuklar yatınca inşallah tekrar deniyeyim, canimsiiiiiiiiiinnnnnOriginalNIKITA kuzum yaa direk linki veriyorum,üste bi arama yeri var aslında ordan buluyorsun..bi de görüntü iyi aslında ama neden sende öyle oldu? ekranın alt köşesinde ayarlarda 720 p yap (HD Yazan kısmı ) belki düzelir
bu da friends in linki
http://sezonlukdizi.com/friends/1-sezon-17-bolum.html
ben çok yavaş ilerliyorumÇocuklar yatınca inşallah tekrar deniyeyim, canimsiiiiiiiiiinnnnn
Eki Görüntüle 1734440 bu bölüm ennn sevdikleri arasında, bunu izlediginde seni görmek isterdim hihi
ayyy , hihi simarik o simarik...ben çok yavaş ilerliyorum
bu arada rachel çok fenaymış he
iyiyim çok şükür..kapalı bi hava ,miss gibi bi odam ve miss kokulu kahvem ile beraber takılıyoruzayyy , hihi simarik o simarik...
ama seviyorum onu ben yaa.... kardesleride geliyor bi iki bolumde , iclerinde en normali Rachel (tabi diger friendsleri sayesinde)
aksam tekrar denerim dedim ama firsat olmadi o diziizle de
napiosun pofu?
sagolasin, iyiyim elh. gerci bugun bi hastaneye gidicem , bakalim artik, hayirlisi.iyiyim çok şükür..kapalı bi hava ,miss gibi bi odam ve miss kokulu kahvem ile beraber takılıyoruz
sen nasılsın?
yaaa evet çok tatlı bi kadın ama fena şımarık :)
ross yaaa eriyor kadının karşısında
geçmiş olsun hayırdır?önemli bişey değldir umarımsagolasin, iyiyim elh. gerci bugun bi hastaneye gidicem , bakalim artik, hayirlisi.
Ross & Rachel seni daha cok güldürecek canim, seni cooook guzel bolumler bekliyor. en son ne izledin?
ohoooo, sen agir geliyorsun canim . olsun, yavas yavas ,geçmiş olsun hayırdır?önemli bişey değldir umarım
en son marcel kayboluyodu
bütün ahali onu arıyordu
evet yavaş geliyorum kelimeleri falan öğreniyorum ondanohoooo, sen agir geliyorsun canim . olsun, yavas yavas ,
sagolasin, insallah önemsizdir ... biraz heyecanliyim .
evet yavaş geliyorum kelimeleri falan öğreniyorum ondan
1. sezonum bi haftaya biter
aaaah ondan sonrakiler harikulade pofucum, keske netflix imde olsa friends , bende tekrardan izleyebilsim ( henuz bakabilmis degilim, hasretim üleynnn)1. sezonum bi haftaya biter
heğsi güzel yaaaaah ondan sonrakiler harikulade pofucum, keske netflix imde olsa friends , bende tekrardan izleyebilsim ( henuz bakabilmis degilim, hasretim üleynnn)
canim benim, bi ara modern family ye de bak, senin guncellerinden birinde ''bekle beni Amerika'' yaziyordu, amerikan kültürünü o dizide ( günümüz Amerikan tabi) daha iyi anlarsin. iyi yardimci olur sanaheğsi güzel ya
bayılıyorum bu diziye
iyiki görmüşüm yazınızı yoksa bi haber dizi arıyor olacaktım