evet sabah sabah şu ifadeyle karşılaşmam da hiç iyi olmadı hani...
Psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünüyorsanız ve bunu engelleyemiyorsanız, sebebi düşündüğünüz kişinin de sizi düşünmesidir.
günaydınn tatlımmm
hadi yaa bide bununla umutlanalım ozaman haaa
hep aklındaysa neden olmasın perimlecimm :)
ben bu aralar aklımdan çıkartmaya çalışıyorum o kızla hala devam ettiğini öğrendiğinden beri :/
evet sabah sabah şu ifadeyle karşılaşmam da hiç iyi olmadı hani...
Psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünüyorsanız ve bunu engelleyemiyorsanız, sebebi düşündüğünüz kişinin de sizi düşünmesidir.
hep aklındaysa neden olmasın perimlecimm :)
ben bu aralar aklımdan çıkartmaya çalışıyorum o kızla hala devam ettiğini öğrendiğinden beri :/
Gerçekten öyle miymiş çok ilginç değil mi :44::44:
:85: anladım tatlım.......
cabalıyorsun ugrasıyorsun ama biran yine onu düşünürken buluyorsun kendini öyle degil mi?
Düşünmemeye çalışmakla olmuyor ki dikkati dağıtabilmek lazım sanırım
evet doğru diyorsun ndd.cim olabildğince bir şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ki onu düşünmeye vaktim kalmasın..
ama aklıma bir yerlerden ufak detaylardan falan geliyor..o da elimde değil artık zamanla onu da aşarım..ya da o kadar da aklımdan çıkartmama gerek bile yoktur belkii..
Ben senin durumunu tam bilmiyorum tatlım siz ne yaptınız ayrıldınız mı? Yoksa hoşlanma mı aranızda nasıldı?
Tatlışlar nasılsınız? size bir selam vereyim dedim,ders çalışmaya gidiyorum aralarda girerim,görüşürüz...
Ben diyorum ki normal günlük konular dışında kendimize konu seçelim,mesela merak ettiğimiz konular,fikir almak istediğimiz bir şey..mesela aşk ,sevgi,erkeklerle ilgili olabilir,bakım konusu,saç makyaj,her şey olabilirrr,sizce fikriim nasıll,her gün farklı bir konu konuşabiliriz,farklı bakış açılarını görmüş oluruz..
Bugün ki konuyu ben seçmek istiyorum izin verirseniz,astroloji olsun,mavişkonun bilgisi var bu konuda,perimlecim nddcim sizin var mı,burçlarınız ne,mavişkoom yorum yapar bize inşallah bu konuda..ben teraziyim :))
Aralarda gelirim canlarım görüşürz..
Tatlışlar nasılsınız? size bir selam vereyim dedim,ders çalışmaya gidiyorum aralarda girerim,görüşürüz...
Ben diyorum ki normal günlük konular dışında kendimize konu seçelim,mesela merak ettiğimiz konular,fikir almak istediğimiz bir şey..mesela aşk ,sevgi,erkeklerle ilgili olabilir,bakım konusu,saç makyaj,her şey olabilirrr,sizce fikriim nasıll,her gün farklı bir konu konuşabiliriz,farklı bakış açılarını görmüş oluruz..
Bugün ki konuyu ben seçmek istiyorum izin verirseniz,astroloji olsun,mavişkonun bilgisi var bu konuda,perimlecim nddcim sizin var mı,burçlarınız ne,mavişkoom yorum yapar bize inşallah bu konuda..ben teraziyim :))
Aralarda gelirim canlarım görüşürz..
perimle burda yok ama o da yengeç :)
ve ndd.cim biliyor musun boğaları çok severim en sevdiğim burçtur ve genelde de hep boğalara aşık olurum
hepimiz astrolojik olarak da birbirimizle anlaşıyoruzz :)
frezyacım biliyor zaten biraz beni, ben bayağı severim astrolojiyi küçüklüğümden beri araştırırım da hep, bayağı da gözlemlerim toplum içinde :)
6.hislerim de kuvvetlidir biraz e malum balık burcuyum :) genel olarak insanların burçlarını falan tahmin edebiliyorum hatta tanıştığımda, güneş burcu olmasa da yükseleni ya da ay burcu mutlaka dediğim şey çıkyıro en köt üde hangi grup olduğunu tahmin edebiliyorum diyeyim kızlar :) kendimi övmüş gibi oldum olmadı ki böyle de şimdii
perimle ondan bu kadar duygusalBenim sevdiğim çocuk da (hani şu eskisi) yengeç burcuydu Balıkların erkeklerini seviyorum hem dobra oluyorlar hem de sevimli ama ilk defa bir balık kızıyla karşılaştım Keşke tarot filan bilen birisi de olsaymış aramızda bir şey sorcam mavişko senin gözlerin mavi mi ??