Frezya ve Mavişkonun topiği

iyi yapmışsınn :)
evet doğru diyorsun mühendislikte arkadaşlarım var düzenli çalışmak gerekiyor :)
edebiyat canım :)

Edebiyatta kolay bölüm değil osmanlıca filan çalıştıklarını görmüştüm,ezberin iyiyse sorun yok :))

Mavişkoo ya acaba biz sevdiceğimle evlenebilir miyiz sencee,korkular var içimizde,eğer bir gün engel çıkar da evlenemezsek yine de ömür boyu görüşmeye karar verdik :26::26::26:

Mavişkoo ya acaba biz sevdiceğimle evlenebilir miyiz sencee,korkular var içimizde,eğer bir gün engel çıkar da evlenemezsek yine de ömür boyu görüşmeye karar verdik :26::26::26:

canım benim düşünme böyle şeyler yaa..ben hep iyiyi düşünp ummaktan yanayım...
her şey olacağına varır zaten, doğru kişi doğru zamanlama doğru şartlarsaa neden evlenmeyesiniz:)
sen şimdiki günlerinin tadını çıkartmaya bak canım :)

Edebiyatta kolay bölüm değil osmanlıca filan çalıştıklarını görmüştüm,ezberin iyiyse sorun yok :))

evet canım onlarla da uğraşmak var tabii ama sevince insana güzel geliyor :)

canım ksuura bakmazsan ben şimdi yatayım çoook uykum var kaldığımız yerden devam ederiz yinee topiğimiz burda ne de olsa :)

evet canım onlarla da uğraşmak var tabii ama sevince insana güzel geliyor :)

canım ksuura bakmazsan ben şimdi yatayım çoook uykum var kaldığımız yerden devam ederiz yinee topiğimiz burda ne de olsa :)

iyi geceler tatlıııım ne kusuru yaaaa kafana göre takıl

Heeey topiğiniz hayırlı olsun güzeller çok güzel olmuş böyle bir topik açmanız artık ben de buralarda takılırım

Heeey topiğiniz hayırlı olsun güzeller çok güzel olmuş böyle bir topik açmanız artık ben de buralarda takılırım

evet ndd. bizde artık burada olalımm hayırlı olsun kızlaarr
en sevdigim dostlar burada
bende burdayım ozamaannn

cok tesekkürler davetin için frezya..geldimmm

Son düzenleme:
evet ndd. bizde artık burada olalımm hayırlı olsun kızlaarr
en sevdigim dostlar burada
bende burdayım ozamaannn

cok tesekkürler davetin için frezya..geldimmm

Hoşgeldiin canımmm,ndd yi de davet ettim,burdan konuşalım,dertleşelim..

Hoşgeldiniz canlarımm

Hoşgeldiin canımmm,ndd yi de davet ettim,burdan konuşalım,dertleşelim..

Hoşgeldiniz canlarımm

cok tesekkürler
benim için burası çok iyi oldu
üçünüzüde çoook seviyorumm
ndd;frezya;mavişko tekrar iyiki varsınızzz canlarımm

Ben şimdi çıkıyorum kıslar yarın dersim var yoksa sabah kalkamıcam,öpttüm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…