Frezya ve Mavişkonun topiği

perimle ondan bu kadar duygusal :KK16: Benim sevdiğim çocuk da (hani şu eskisi) yengeç burcuydu:KK31: Balıkların erkeklerini seviyorum hem dobra oluyorlar hem de sevimli ama ilk defa bir balık kızıyla karşılaştım :KK1: Keşke tarot filan bilen birisi de olsaymış aramızda :KK1: bir şey sorcam mavişko senin gözlerin mavi mi ??

evet canım :)
ve ndd.cim şimdi konuştuğunun burcu neymişş :-)
bu benim topiğimde bahsettiğim çocuk da boğa bu arada

ve ben tarot değil de deste diye bir kart falı bakıyorum öylee :KK16:

hahhaa:KK1::KK1:
kalbin temizmişş
mavişkoda o yetenekte var ..
masallahhh masallahhh
çok yetenekli bir arkadasımız vaar:nazar::nazar::nazar:

evettt bu duygusallık başa belaa:KK43:

hahaha sağol perimlecimm :KK1::KK1:

ben de çok duygusalımdır kii :)
aşk konularında daha mantıkçıyımdır ama böyle üzücü bir olay göreyim birinin canının yandığını ya da ne bileyim biri ağlasın ben de ağlayacak gibi olurum ki bazen de ağlarımm

evet canım :)
ve ndd.cim şimdi konuştuğunun burcu neymişş :-)
bu benim topiğimde bahsettiğim çocuk da boğa bu arada

ve ben tarot değil de deste diye bir kart falı bakıyorum öylee :KK16:

Aaa doğum gününü söylemişti ya kasım sonuydu sanırım doğum günü söyledi mesajlara da baktım ama bulamadım..Olur deste falı da güzeldir:KK1::KK1:

Boğa erkekleri de yemek sever sanırım :KK1:

Son düzenleme:

aşk konularında daha mantıkçıyımdır ama böyle üzücü bir olay göreyim birinin canının yandığını ya da ne bileyim biri ağlasın ben de ağlayacak gibi olurum ki bazen de ağlarımm

aynen bende öyle ya..
o aglama hissine sık sık kapılırım en küçük bir olayda dahi:KK5:

O bana çok oluyor biliyor musun bir keresinde de bir arkadaşım anlatıyor anlatıyor ondan önce ağlamaya başladım çaktırmamaya çalışıyorum kızdan önce ağlıyorum diyecek noluyor diye :KK1: Sonra o da başladı gerçi beraber ağladık :)

Aşk konularında mantıklı olabilmen çok güzell gerçekten

Aaa doğum gününü söylemişti ya kasım sonuydu sanırım doğum günü söyledi mesajlara da baktım ama bulamadım..Olur deste falı da güzeldir:KK1::KK1:

Boğa erkekleri de yemek sever sanırım :KK1:

kasımın 22sindem sonraysa yaydır canım :) yayla boğa da iyi anlaşır :)

sever tabii boğa arkadaşlarım, dayım da var aman allahım en çok onlarla yemek yerken zevk alıyorum :KK70: bir de en yakın arkadaşımın sevgilisi var yengeç erkeği aman yarabbim böyle bir yeek yemek olamaz yarım saatte mıymıymıyy iki lokma yediği de zaten vallahi gına geliyor :KK70:

aynen bende öyle ya..
o aglama hissine sık sık kapılırım en küçük bir olayda dahi:KK5:

aynen canım ya böyle bir şeylere ufacık da olsa kırıldığım da olur ki beni kıran sevdiğim biriyse dayanamam hemen ağlayasım gelir tabi durumuna göre durdururum kendimi

sever tabii boğa arkadaşlarım, dayım da var aman allahım en çok onlarla yemek yerken zevk alıyorum :KK70: bir de en yakın arkadaşımın sevgilisi var yengeç erkeği aman yarabbim böyle bir yeek yemek olamaz yarım saatte mıymıymıyy iki lokma yediği de zaten vallahi gına geliyor :KK70:

Yemek yerken boğa gibi yiyeceksin ancak o zaman tadını alabilrsin :KK1::KK1::KK1: mavisko erkeğin kalbine giden yol boğazından geçer sözü tam seninki için geçerli olabilir sanırım :KK1::KK1:

yengecse mıymıy olması dogal:KK1::KK1::KK1:

Bizim iş olmayacak gibi mavişkom ya ben pek ısınamadım bir göreyim sonra kesin karar vercm :KK34:

O bana çok oluyor biliyor musun bir keresinde de bir arkadaşım anlatıyor anlatıyor ondan önce ağlamaya başladım çaktırmamaya çalışıyorum kızdan önce ağlıyorum diyecek noluyor diye :KK1: Sonra o da başladı gerçi beraber ağladık :)

Aşk konularında mantıklı olabilmen çok güzell gerçekten

ay evet evet bana da benzer şeyler oluyor, annemle bir şey izliyoruz kadın görmesin de ne ağlıyor bu demesin diye kırk takla atıyorum :KK1:

aşk konusu biraz da ay burcundan kaynaklanıyorr biliyor musunuz kızlar ay burçlarımız aşka nasıl yaklaştığımızzı ilişklierde nasıl tavırlar sergilediğimizi falan söylüyor benimki terazi mesela
dip not bir dee, yükselen burcumuz da toplum içinde insanları bizi nasıl gördüklerini, dış görünüşümüzü hatta, sonracığımaa insan ilişkilerinde nasıl davrandığımızı falan söylüyorr benimki yay

isterseniz size de bakayımm :)

ay evet evet bana da benzer şeyler oluyor, annemle bir şey izliyoruz kadın görmesin de ne ağlıyor bu demesin diye kırk takla atıyorum :KK1:

aşk konusu biraz da ay burcundan kaynaklanıyorr biliyor musunuz kızlar ay burçlarımız aşka nasıl yaklaştığımızzı ilişklierde nasıl tavırlar sergilediğimizi falan söylüyor benimki terazi mesela
dip not bir dee, yükselen burcumuz da toplum içinde insanları bizi nasıl gördüklerini, dış görünüşümüzü hatta, sonracığımaa insan ilişkilerinde nasıl davrandığımızı falan söylüyorr benimki yay

isterseniz size de bakayımm :)

Olur bana da bakar mısın nasıl bakılıyor :26:

Olur bana da bakar mısın nasıl bakılıyor :26:

internette bazı sitelerde var canım ama doğum tarihin doğduğun il ve doğum saatini bilmemiz gerekiyorr :KK1: karakter analizi gibi bir şey çıkıyor hatta doğum haritanla birliktee, sen söyle ben senin için girip bakayım sonra da buraya kopyalarımm :)

bence dee tatlımmm..
ilk izlenim önemlidir..
ya kızlar bana da yardım edin.
bir adım atayım mı artık bugün son gün...

ben de onu soracaktım perimlecim yaa, düşündün mü iyice, herhangi bir şey yaptın mı?

karar verdin mi canım :S

bence dee tatlımmm..
ilk izlenim önemlidir..
ya kızlar bana da yardım edin.
bir adım atayım mı artık bugün son gün...

bugün son kez mi göreceksin?? Bence yanına gidip arkadaşça bir sohbet etmeyi denesen olmaz mı?

X