- 2 Ağustos 2011
- 3.019
- 18
iyi yapmışsınn :)
evet doğru diyorsun mühendislikte arkadaşlarım var düzenli çalışmak gerekiyor :)
edebiyat canım :)
Edebiyatta kolay bölüm değil osmanlıca filan çalıştıklarını görmüştüm,ezberin iyiyse sorun yok :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmışsınn :)
evet doğru diyorsun mühendislikte arkadaşlarım var düzenli çalışmak gerekiyor :)
edebiyat canım :)
Mavişkoo ya acaba biz sevdiceğimle evlenebilir miyiz sencee,korkular var içimizde,eğer bir gün engel çıkar da evlenemezsek yine de ömür boyu görüşmeye karar verdik :26::26::26:
Edebiyatta kolay bölüm değil osmanlıca filan çalıştıklarını görmüştüm,ezberin iyiyse sorun yok :))
evet canım onlarla da uğraşmak var tabii ama sevince insana güzel geliyor :)
canım ksuura bakmazsan ben şimdi yatayım çoook uykum var kaldığımız yerden devam ederiz yinee topiğimiz burda ne de olsa :)
Heeey topiğiniz hayırlı olsun güzeller çok güzel olmuş böyle bir topik açmanız artık ben de buralarda takılırım
evet ndd. bizde artık burada olalımm hayırlı olsun kızlaarr
en sevdigim dostlar burada
bende burdayım ozamaannn
cok tesekkürler davetin için frezya..geldimmm
Heeey topiğiniz hayırlı olsun güzeller çok güzel olmuş böyle bir topik açmanız artık ben de buralarda takılırım
Hoşgeldiin canımmm,ndd yi de davet ettim,burdan konuşalım,dertleşelim..
Hoşgeldiniz canlarımm
Canımcım hoş geldinn,geniş sohbet alanına...
Ben şimdi çıkıyorum kıslar yarın dersim var yoksa sabah kalkamıcam,öpttüm siziii
Ben şimdi çıkıyorum kıslar yarın dersim var yoksa sabah kalkamıcam,öpttüm siziii
cok tesekkürler
benim için burası çok iyi oldu
üçünüzüde çoook seviyorumm
ndd;frezya;mavişko tekrar iyiki varsınızzz canlarımm
biz de seni çok seviyoruzzz canımmm :81::81::81::81:
biz de seni çok seviyoruzzz canımmm :81::81::81::81:
Ben de yatayım, yarın görüşmek üzere perimle cim