Frezya ve Mavişkonun topiği

Mavişkoo ya acaba biz sevdiceğimle evlenebilir miyiz sencee,korkular var içimizde,eğer bir gün engel çıkar da evlenemezsek yine de ömür boyu görüşmeye karar verdik :26::26::26:

Mavişkoo ya acaba biz sevdiceğimle evlenebilir miyiz sencee,korkular var içimizde,eğer bir gün engel çıkar da evlenemezsek yine de ömür boyu görüşmeye karar verdik :26::26::26:

canım benim düşünme böyle şeyler yaa..ben hep iyiyi düşünp ummaktan yanayım...
her şey olacağına varır zaten, doğru kişi doğru zamanlama doğru şartlarsaa neden evlenmeyesiniz:)
sen şimdiki günlerinin tadını çıkartmaya bak canım :)

Edebiyatta kolay bölüm değil osmanlıca filan çalıştıklarını görmüştüm,ezberin iyiyse sorun yok :))

evet canım onlarla da uğraşmak var tabii ama sevince insana güzel geliyor :)

canım ksuura bakmazsan ben şimdi yatayım çoook uykum var kaldığımız yerden devam ederiz yinee topiğimiz burda ne de olsa :)

evet canım onlarla da uğraşmak var tabii ama sevince insana güzel geliyor :)

canım ksuura bakmazsan ben şimdi yatayım çoook uykum var kaldığımız yerden devam ederiz yinee topiğimiz burda ne de olsa :)

iyi geceler tatlıııım ne kusuru yaaaa kafana göre takıl :KK34::KK34::KK34::KK34:

Heeey topiğiniz hayırlı olsun güzeller :KK3::KK3::KK3: çok güzel olmuş böyle bir topik açmanız artık ben de buralarda takılırım :KK9::KK9::KK9::KK9:

Heeey topiğiniz hayırlı olsun güzeller :KK3::KK3::KK3: çok güzel olmuş böyle bir topik açmanız artık ben de buralarda takılırım :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet ndd. bizde artık burada olalımm:KK1: hayırlı olsun kızlaarr
en sevdigim dostlar burada:KK52:
bende burdayım ozamaannn :21::21:

cok tesekkürler davetin için frezya..geldimmm:KK8:

Son düzenleme:
evet ndd. bizde artık burada olalımm:KK1: hayırlı olsun kızlaarr
en sevdigim dostlar burada:KK52:
bende burdayım ozamaannn :21::21:

cok tesekkürler davetin için frezya..geldimmm:KK8:

Hoşgeldiin canımmm,ndd yi de davet ettim,burdan konuşalım,dertleşelim..

Hoşgeldiniz canlarımm:KK16::KK16:

Hoşgeldiin canımmm,ndd yi de davet ettim,burdan konuşalım,dertleşelim..

Hoşgeldiniz canlarımm:KK16::KK16:

cok tesekkürler:KK54:
benim için burası çok iyi oldu:KK34:
üçünüzüde çoook seviyorumm
ndd;frezya;mavişko :KK54: tekrar iyiki varsınızzz canlarımm:KK71:

Ben şimdi çıkıyorum kıslar yarın dersim var yoksa sabah kalkamıcam,öpttüm siziii :21::21::21:

X