Frezya ve Mavişkonun topiği

Ne zaman geleceksin tatlım haber ver de buluşalım hatta ndd cim de gelir toplaşırız ?? pastaya gerek yok canım sen gel yeter..perimlecim sen neredesin gelme imkanın oluyor mu ankaraya ??

bölüm değiştirme derken tatlım ne değişikliği bu ?

canlarım henüz bir belli tarih yok, sadece aklımda var yani gelecek olduğumda size söylerim zaten :)
gördüm perimlem gördüm, ama çok kısa bir süre, 5 saniye anca, elim ayağım titredi birden öyle heyecanlandım ki anlatamam...sonradan kendime kızdım ama..:/
frezyam ben sinema tv bölümüne yerleşmiştim bu okulda, sonra değiştrme kararı aldım ve geçen yıl ders seçimimi hep ona göre yaptım resmi olaraksa anca bu yıl değişiklik yapabiliyordum, ona başvurmuştum ve sonuçlandı resmi olarak artık türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim :)

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim ne güzel istediğin bölümdesin artık...tarih belli olunca bildir tatlışım görüşelim biz de,sanal arkadaşlığımızı gerçeğe dönüştürelim

tabii ki frezyacımm :))
siz de buralara gelirseniz mutlaka haberdar edin beni baak :)

tabii ki frezyacımm :))
siz de buralara gelirseniz mutlaka haberdar edin beni baak :)

Benim gelme ihtimalim var canım ama seneye olur herhalde arkadaşım nişanlanacak kısmetse onun için geleceğim,haber veririim mutlaka şekercim..

benimm malesef gelebilme imkanım yookkk...
siz artık üçünüz toplanırsınızz ...bensizzz
bakkk üzüldüm şimdiiii canımm

benimm malesef gelebilme imkanım yookkk...
siz artık üçünüz toplanırsınızz ...bensizzz
bakkk üzüldüm şimdiiii canımm

Hadi yaa ..sen nerede yaşıyorsun canımmm,,olsun ya burdan da konuşuyoruz..önemli olan kalplerin birliği perimleciimmmm..

kızlaar resmen yıl olmuş ben girmeyelii nerelerdesiniz neler yapıyosunuzz
öyle bir daldım ki okulun temposuna inanın kafamı kaldırıcak halim kalmadı, haftada en az 1000 sayfa okuma yüküm var kendime ayıracak vaktimse 0 oldu
şimdi tatil girince bir bakayım benim canlarım ne yapıyor dedimm

Ben iyiymm sizi ozledimm candan muhabbetiniziii :) bi zamanlar uzuldugum sizinle de paylastigim seyler o kadar uzmuyor artik sukur ) sizi de cok merak ediyorum napiyorsunuz ¿ opuyorum coook cok :)

Selam kızlarr..ben de bugün bir gireyim dedimm gerçekten baya zaman oldu herkes okul yoğunluğundan filan giremiyor sanırım..ösledimmm.nasıl gidiyor tatil...
bu arada arclizzie ndd misinnn canımmmm adın değişcektiii

Mavişkommm face de ekleyince bir rahatlık çöktü sanırım ikimize de nasıl olsa görüşebileceğiz gibisinden ya hehehe

eveet benim :))) lizzie olsun istiyordum aslinda ama o varmis yapmadilar arcLizzie yaptilar begendim ben de oh sizin hep birbirinizden haberiniz var o zaman ne guzel :)

eveet benim :))) lizzie olsun istiyordum aslinda ama o varmis yapmadilar arcLizzie yaptilar begendim ben de oh sizin hep birbirinizden haberiniz var o zaman ne guzel :)

Tatllımmm güzel olmuş güle güle kullan..nasıl gidiyor hayat her şey yolunda mı şekercimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…