Frezya ve Mavişkonun topiği

ben de 20 yaşındayım canımm istanbuldayım ama uzuun uzun bu topikte de bahsettiğim çocuk konyalı, konya diyince sen bir mutlu oldum
frezyacığımın dediği gibi eski sayfalarda daha detaylı bilgilerimizi de bulabilirsin :) ben edebiyattayım :)
maaaşllaaah canımm
her ilişkilde olur öyle ufak tefek sorunlar zaman zamann, allah mutluluğunuzu bozmasın asıl önemli olan ooo :)))
edebiyatçı olarak matematikten nefret eden biriyimm o yüzden de veterinerlik bence de daha güzel canım boşver
şaka bir yana daha sıcak daha içten bir meslek gibi geldi bana inşallah istediğin gibi olur cnaım tercihlerinn:)

Mavişkoom edebiyatcı olduğunu bildiğimden soruyorum,kitaplarla aran nasıl bana önerebileceğin kitaplar var mı ?

Mavişkoom edebiyatcı olduğunu bildiğimden soruyorum,kitaplarla aran nasıl bana önerebileceğin kitaplar var mı ?

edebiyatçı olunca en büyük uğraşın onlar oluyor zaten canımm :) çok severim

önereyim tabii, ne tip şeyler seversin canım, öyle pat diye sevdiklerimi önermeyeyim ben öyle çok atraksiyonlu kitapları pek okumam çünkü sıkıcı gelebilir sana

Farklı konusu olsun sıkıcı olmasın,macera filan olabilir

selam perimlecimm
iyi diyelim iyi olsunn, sabah çıktım piştim geldim yine evdeyimm öğleden sonra da arkadaşa hediye bakamya gideceğimm
sen nasılsın canımm :)

anladım..sana da kolay gelsin ozaman tatlımmm
eh bende iyiyim.bildigin giibi aynı

ne demek canımm aynı şehirde olsak kitap değişimi bile yapardık
ve beğenirsen o kitabın devamı gibi bir kitap daha var yorumlarına göre bakarız artıkk

Okucam canım ya haftaya cuma alırım okurum,yorumlarımı söylerim sana..tahminim iyidir sen beğendiysen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…