Frezya ve Mavişkonun topiği

evet frezyacımm yarın akşammm
biz de toplanıp bir hediye alıyoruzz genel olarak hepimize böyle yapıyoruz çanta ya da ayakkabı bakacağım başka bir önerin var mııı :)

Gün gibi bir şey miii,güzel bir tişort,etek alabilirsin canım tabi seviyorsaa,etekler bu sene moda zaten ve iyice ucuzladı,makyaj için bir şeyler alabilirsin,küpe kolye filan da olabilir..

Gün gibi bir şey miii,güzel bir tişort,etek alabilirsin canım tabi seviyorsaa,etekler bu sene moda zaten ve iyice ucuzladı,makyaj için bir şeyler alabilirsin,küpe kolye filan da olabilir..
evet gün gibi diyebilirizz
şöyle diyim canım 4 kız aramızda para toplayıp ıvır zıvır bir şey almak yerine daha işine yaricak bir şeyler almaya çalışıyoruz
birimize böyle yaptık en başta tabii sonra ötekilere de öyle olması gerekti.

şimdi etek tişört gibi bir şey olabilir evet ama dediğim gibi ortada daha yüklü bir para olacak, hepimizin 20 verdiğini düşünürsen 80 tl falan olacak, ayakkabı çanta falan daha iyi olmaz mıkii:KK31: yada işte onun gibi bir şeylerr?

ve sağol frezyam kitap konusunda zevkme güvendiğin içinn :)

Son düzenleme:
canlar ben şimdi kaçıyorumm görüşrüz sonraa ne aldığımı da söylerim gelincee :)

Fİrmuscuuumm allah bozmasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:..
Veteriner mi olacaksınız ikinz de hayvanları seviyorsunuzdur o zaman,sen kazanda sana bazı konularda danışayım,bir kuşumm bir de kedim var :KK1::KK1::KK1::KK1:
O ayrılıp küsmeler herkeste oluyor canım süreyi uzun tutmayın ama canım ,bir hafta yeter :KK1::KK1:
ayrıntılı olarak kendimizdeen bahsetmiştik ,istersen geri sayflardan bak canım..Benim de 3 yıla yaklaşan birlikteliğim var,o müzik öğretmeni oldu ben de mühendis olucam inşallah okul bitti az bir şey uzattım onlarla meşgulum:KK1::KK1::KK1:
Bu arada seninle yakınız ben de niğdedeyim :))

eed canım ikimizde olacağız Allah nasip ederse:KK1:
ayy ne güzel bende kedim olsun istiyorum şöyle küçük beyaz pisicik:)
hmm baktım cnm diğer sayfalara ama hangi mühendisliktesin onu kaçırdım
sanırım:KK43:
oo sizede maşallah:nazar::nazar::nazar::):)
canım ya maleseff sürünüyoruz biz 2 gün iyiysek 5 gün kötü istemiyorum böyle
olsun ama işte inatçılıktan oluyor
ikimizde boğayız:)gerçi geçmişte mavişko baya bahsetmiş burçlardan ama olsun ben yoktum
:):):)

ben de 20 yaşındayım canımm istanbuldayım ama uzuun uzun bu topikte de bahsettiğim çocuk konyalı, konya diyince sen bir mutlu oldum :KK1::KK1::KK1:
frezyacığımın dediği gibi eski sayfalarda daha detaylı bilgilerimizi de bulabilirsin :) ben edebiyattayım :)
maaaşllaaah canımm :nazar::nazar:
her ilişkilde olur öyle ufak tefek sorunlar zaman zamann, allah mutluluğunuzu bozmasın asıl önemli olan ooo :)))
edebiyatçı olarak matematikten nefret eden biriyimm o yüzden de veterinerlik bence de daha güzel canım boşver :KK1::KK1::KK1:
şaka bir yana daha sıcak daha içten bir meslek gibi geldi bana inşallah istediğin gibi olur cnaım tercihlerinn:)
baktım tatlım genel olarak geçmişte yazılanlara:)
edebiyatı bende severim özellikle şiirleri :KK1:
açıklansaydı tercihler çok korkuyorum aslında
uzak bir yere düşcem diye:KK1::KK1:
inşallah canım saol güzel dileklerin için:)

ikimizde boğayız:)gerçi geçmişte mavişko baya bahsetmiş burçlardan ama olsun ben yoktum

dört bir yanım boğa:KK8::KK8:
bu kadar seviyorum diye çıkıyor heralde karşımaa :KK1::KK1:
istediğiniz zaman istediğiniz gibi bahsederim yine kızlar burçlardann, biliyorsunuz seviyorum :)

baktım tatlım genel olarak geçmişte yazılanlara:)
edebiyatı bende severim özellikle şiirleri :KK1:
açıklansaydı tercihler çok korkuyorum aslında
uzak bir yere düşcem diye:KK1::KK1:
inşallah canım saol güzel dileklerin için:)

o zaman açıklanana kadar pek düşünme, inşllah istediğin yerler olur de, rahat rahat takıl :) insanı yeterince geren bir durum zaten

şiirlerin yeri ayrıdır tabii:) okumaktan çok keyif alırım ama hiç yazmak gibi bir kabiliyetim yoktur maalesef ki halbuki çok isterdimm canım

yoksa sende var mııı :))

dört bir yanım boğa:KK8::KK8:
bu kadar seviyorum diye çıkıyor heralde karşımaa :KK1::KK1:
istediğiniz zaman istediğiniz gibi bahsederim yine kızlar burçlardann, biliyorsunuz seviyorum :)

mavişko yorumlar mısın bizi sevdiceğimde bende boğayız ne olur halimiz:KK16:

o zaman açıklanana kadar pek düşünme, inşllah istediğin yerler olur de, rahat rahat takıl :) insanı yeterince geren bir durum zaten

şiirlerin yeri ayrıdır tabii:) okumaktan çok keyif alırım ama hiç yazmak gibi bir kabiliyetim yoktur maalesef ki halbuki çok isterdimm canım

yoksa sende var mııı :))

ne yazık ki yok sadece okuyabilirim o da içimden:KK1:
peki sen şiir okuyabilir misin hani okuyanlar oluyor ya
böyle vurgulu vurgulu hehhe:KK1::KK1:

evet gün gibi diyebilirizz
şöyle diyim canım 4 kız aramızda para toplayıp ıvır zıvır bir şey almak yerine daha işine yaricak bir şeyler almaya çalışıyoruz
birimize böyle yaptık en başta tabii sonra ötekilere de öyle olması gerekti.

şimdi etek tişört gibi bir şey olabilir evet ama dediğim gibi ortada daha yüklü bir para olacak, hepimizin 20 verdiğini düşünürsen 80 tl falan olacak, ayakkabı çanta falan daha iyi olmaz mıkii:KK31: yada işte onun gibi bir şeylerr?

ve sağol frezyam kitap konusunda zevkme güvendiğin içinn :)

Ne kadar güzel yaa,bak fikrinizi çok tuttum biz de kızlarla yapabiliriz :KK1::KK1::KK1::KK1:
Nasıl bir çanta aldın merak ettim internette benzeri varsa göster bizee..

Tatllım ben de kedileri çok severim,siyah bir kedim var,7 yaşında dostum çarliii adı..bir de kuşum var yeşil adı çoban,erkek arkadaşımla almıştık ilgilenemedik götürdüm eve..
Elektrik-elektronik mühendisi olacağım canım inşallah :KK30::KK30::KK30::KK30:..
Bu yıl tercih yaptın mı canım puanlar nasıl,matematik okuyan biri olarak rahatlıkla kazanacağını düşünüyorum,inşallah olur..
Sevdiceğinle neden tartışıyorsunuz uzak şehirlerde misiniz,yakın olunca da oluyor mu tatışmalarr,arada olur yaa çok büyütmeyiin
Biz de ikimiz de baskın karakteriz tartışma olunca kimse alttan almıyor sizde öyleyseniz valla llah kolaylık versin canııım :26::26::26:

$090820122015.jpg
Ne kadar güzel yaa,bak fikrinizi çok tuttum biz de kızlarla yapabiliriz :KK1::KK1::KK1::KK1:
Nasıl bir çanta aldın merak ettim internette benzeri varsa göster bizee..

sanırım koyabildim resminiii dneeyelim bakalımm :)

X