- 2 Ağustos 2011
- 3.019
- 18
iyi şimdilik...bazen sıkıcı olsada
Canım bence çok eğlenceli ya kpss ye çalışmak,ben 3 hafta hazırlanmıştım ama çok zevkli geçiyoyrdu bir an sıkılmadım,sen de eğlenceli açıdan bak,öğrendiğin her şey işine yarayacak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi şimdilik...bazen sıkıcı olsada
evet frezyacımm yarın akşammm
biz de toplanıp bir hediye alıyoruzz genel olarak hepimize böyle yapıyoruz çanta ya da ayakkabı bakacağım başka bir önerin var mııı :)
evet gün gibi diyebilirizzGün gibi bir şey miii,güzel bir tişort,etek alabilirsin canım tabi seviyorsaa,etekler bu sene moda zaten ve iyice ucuzladı,makyaj için bir şeyler alabilirsin,küpe kolye filan da olabilir..
Fİrmuscuuumm allah bozmasın..
Veteriner mi olacaksınız ikinz de hayvanları seviyorsunuzdur o zaman,sen kazanda sana bazı konularda danışayım,bir kuşumm bir de kedim var
O ayrılıp küsmeler herkeste oluyor canım süreyi uzun tutmayın ama canım ,bir hafta yeter
ayrıntılı olarak kendimizdeen bahsetmiştik ,istersen geri sayflardan bak canım..Benim de 3 yıla yaklaşan birlikteliğim var,o müzik öğretmeni oldu ben de mühendis olucam inşallah okul bitti az bir şey uzattım onlarla meşgulum
Bu arada seninle yakınız ben de niğdedeyim :))
baktım tatlım genel olarak geçmişte yazılanlara:)ben de 20 yaşındayım canımm istanbuldayım ama uzuun uzun bu topikte de bahsettiğim çocuk konyalı, konya diyince sen bir mutlu oldum
frezyacığımın dediği gibi eski sayfalarda daha detaylı bilgilerimizi de bulabilirsin :) ben edebiyattayım :)
maaaşllaaah canımm
her ilişkilde olur öyle ufak tefek sorunlar zaman zamann, allah mutluluğunuzu bozmasın asıl önemli olan ooo :)))
edebiyatçı olarak matematikten nefret eden biriyimm o yüzden de veterinerlik bence de daha güzel canım boşver
şaka bir yana daha sıcak daha içten bir meslek gibi geldi bana inşallah istediğin gibi olur cnaım tercihlerinn:)
eed canım ikimizde olacağız Allah nasip ederse
ayy ne güzel bende kedim olsun istiyorum şöyle küçük beyaz pisicik:)
hmm baktım cnm diğer sayfalara ama hangi mühendisliktesin onu kaçırdım
sanırım
oo sizede maşallah:):)
canım ya maleseff sürünüyoruz biz 2 gün iyiysek 5 gün kötü istemiyorum böyle
olsun ama işte inatçılıktan oluyor
ikimizde boğayız:)gerçi geçmişte mavişko baya bahsetmiş burçlardan ama olsun ben yoktum
:):):)
baktım tatlım genel olarak geçmişte yazılanlara:)
edebiyatı bende severim özellikle şiirleri
açıklansaydı tercihler çok korkuyorum aslında
uzak bir yere düşcem diye
inşallah canım saol güzel dileklerin için:)
Gün gibi bir şey miii,güzel bir tişort,etek alabilirsin canım tabi seviyorsaa,etekler bu sene moda zaten ve iyice ucuzladı,makyaj için bir şeyler alabilirsin,küpe kolye filan da olabilir..
dört bir yanım boğa
bu kadar seviyorum diye çıkıyor heralde karşımaa
istediğiniz zaman istediğiniz gibi bahsederim yine kızlar burçlardann, biliyorsunuz seviyorum :)
o zaman açıklanana kadar pek düşünme, inşllah istediğin yerler olur de, rahat rahat takıl :) insanı yeterince geren bir durum zaten
şiirlerin yeri ayrıdır tabii:) okumaktan çok keyif alırım ama hiç yazmak gibi bir kabiliyetim yoktur maalesef ki halbuki çok isterdimm canım
yoksa sende var mııı :))
ve çanta aldım tatlışımm :)
evet gün gibi diyebilirizz
şöyle diyim canım 4 kız aramızda para toplayıp ıvır zıvır bir şey almak yerine daha işine yaricak bir şeyler almaya çalışıyoruz
birimize böyle yaptık en başta tabii sonra ötekilere de öyle olması gerekti.
şimdi etek tişört gibi bir şey olabilir evet ama dediğim gibi ortada daha yüklü bir para olacak, hepimizin 20 verdiğini düşünürsen 80 tl falan olacak, ayakkabı çanta falan daha iyi olmaz mıkii yada işte onun gibi bir şeylerr?
ve sağol frezyam kitap konusunda zevkme güvendiğin içinn :)
eed canım ikimizde olacağız Allah nasip ederse
ayy ne güzel bende kedim olsun istiyorum şöyle küçük beyaz pisicik:)
hmm baktım cnm diğer sayfalara ama hangi mühendisliktesin onu kaçırdım
sanırım
oo sizede maşallah:):)
canım ya maleseff sürünüyoruz biz 2 gün iyiysek 5 gün kötü istemiyorum böyle
olsun ama işte inatçılıktan oluyor
ikimizde boğayız:)gerçi geçmişte mavişko baya bahsetmiş burçlardan ama olsun ben yoktum
:):):)
frezya unuttu bizi:)