Frezya ve Mavişkonun topiği

takıntı mı oldu artıkk ne ...
ama varya ne biliyim onunla bir kez konusmadan ölüp gitmek istemem:KK1::KK1:

Allahım ne olur o çocuğu tekrar karşılaştır perimleylee ve konuşsunlar,üçümüz burda bunun için dua ediyoruz,kabul et,hayırlısını yaz,amin...

Allahım ne olur o çocuğu tekrar karşılaştır perimleylee ve konuşsunlar,üçümüz burda bunun için dua ediyoruz,kabul et,hayırlısını yaz,amin...

amin amin aminnnnnn
çook sagol tatlımmm yaa
valla dualarınızı ihmal etmeyin nolur

Evet canım aynen öyle aşk karşı cinsle ilgili,bu nedenle aşkın bitmemesi için tutkunun bitmemesi gerekiyor,ilk günki heyacanla düşünürse bitmezz,dolayısı ile,hem acı çektirip hem de mutlu etmek gerekiyor...strateji geliştirdim bu konuda :KK6::KK6::KK6::KK6:

çok doğru diyorsun valla canım..kırk takla atmak lazım...acı sevinç planlamalar mucizeler aşk nefret vsvs hepsi bir arada değil mi zaten şu hayatta..
yatarak hiçbir şey elde edilmiyor, mecburuz çoğu zaman savaşıp kazanmaya..

böyle ol işte canım yaa..
yıkarız ortalığı alimallah alıp gelicez o çocuğu frezyayla sana fırlatıcz :21::21::21::21::KK1::KK1::KK1::KK1:

Sen yavaştan düğün hazırlıklarına başla perimle,biz bulcaz onu,fikrini de soran yok onun,mavişko ve ben ne dersek onu yapacak,ne bilim seranat yapmalar olsun,evlilik teklifi olsun yapacak hepsini zaten...

Ama sana güzel bir şey söylemek istiyorum canım,eğer sen bu çocuktan bu kadar etkilendiysen o da senden etkilenmiştir..

Sana yine bir arkadaşımdan bahsetcem:KK1::KK1::KK1:Çok yakın arkadaşım okulda ders bitti ara verdik ben çıkmak istemedim o da ben bir tur atayım dedi çıktı,bir geldii,frezyaaa ben aşık oldum,değildir diyorum yok diyor oldum,çocuk kim ne,hangi bölüm bilmiyoruz,neredeyse ağlayacak,konuşacam dedi,ben onu ilk defa böyle görüyorum:KK53::KK53:..neyse ders çıkışı onu arıyor ortalarda meğer çocuk da onu arıyormuş ikisi de aynı anda birbirleri ile konuştular ve çıkmaya başlamışlardı..ben şok halinde tabi:KK53::KK53:

Sen yavaştan düğün hazırlıklarına başla perimle,biz bulcaz onu,fikrini de soran yok onun,mavişko ve ben ne dersek onu yapacak,ne bilim seranat yapmalar olsun,evlilik teklifi olsun yapacak hepsini zaten...

Ama sana güzel bir şey söylemek istiyorum canım,eğer sen bu çocuktan bu kadar etkilendiysen o da senden etkilenmiştir..

Sana yine bir arkadaşımdan bahsetcem:KK1::KK1::KK1:Çok yakın arkadaşım okulda ders bitti ara verdik ben çıkmak istemedim o da ben bir tur atayım dedi çıktı,bir geldii,frezyaaa ben aşık oldum,değildir diyorum yok diyor oldum,çocuk kim ne,hangi bölüm bilmiyoruz,neredeyse ağlayacak,konuşacam dedi,ben onu ilk defa böyle görüyorum:KK53::KK53:..neyse ders çıkışı onu arıyor ortalarda meğer çocuk da onu arıyormuş ikisi de aynı anda birbirleri ile konuştular ve çıkmaya başlamışlardı..ben şok halinde tabi:KK53::KK53:

oha harikaaaa :)))

allahım nooolur bizi deböyle şeyler bulsun :KK43:

ayyyy ne kadar güzel yaaa:KK16:
dimi yaaa dogrudur belkiii
oda beni düşünüyordur belkiiii

canlarımm sohbetin en tatlı yerindeyiz biliyorum ama benim kaçmam lazım artıkk..yarın bir işim var o yüzden erken kalkmam lazım ama bir türlü uykum gelmedi, yatıp gelmesini beklemem lazım artıkk :/:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

çok doğru diyorsun valla canım..kırk takla atmak lazım...acı sevinç planlamalar mucizeler aşk nefret vsvs hepsi bir arada değil mi zaten şu hayatta..
yatarak hiçbir şey elde edilmiyor, mecburuz çoğu zaman savaşıp kazanmaya..

Evet canım doğru ama erkekler daha fazla uğraşmalı bana göre yoksa kıymet bilmezlerr,onlar uğraşsın biz yönlendirelim..feministim bu gece En Büyük KKEn Büyük KK:KK1::KK1:

kızlar daha burdamısınız bilmiyorum ama sahur için cıkmak zorundayım ben.
offf sohbette cok güzel giidiyordu ama belki dewam eederik yinee

Evet canım doğru ama erkekler daha fazla uğraşmalı bana göre yoksa kıymet bilmezlerr,onlar uğraşsın biz yönlendirelim..feministim bu gece En Büyük KKEn Büyük KK:KK1::KK1:

uğraşsınlar bence de. ben erkekleri uğraştırmayı da çok severim böyle kedi fareyle oynuyormuş gibi :) beterimdir aslında biraz da ümran olsun vallah pamuklara sarmalar sararımkıyamam hiççç :KK1::KK1::KK1:

mrb kızlar kendimden bahsedeyim size önce tanış olalım haklısınız:)
kızlar ben konyalıyım 20 yaşındayım:)
matematikk okuyordum onu bıraktım şimdi tekrar girdim sınava veterinerlik
düşünüyorum :)
erkek arkadaşımla 3 yıla yakın ilişkim var ama ayrılıkları küsmeleri çıkarttığımızda
1.5-2yıl anca eder:):):)
o üni de okuyor veterinerlik bölümü 2. sınıf
şimdilik bunlar bende sizleri tanımak isterim:)

Son düzenleme:
mrb kızlar kendimden bahsedeyim size önce tanış olalım haklısınız:)
kızlar ben konyalıyım 20 yaşındayım:)
matematikk okuyordum onu bıraktım şimdi tekrar girdim sınava veterinerlik
düşünüyorum :)
erkek arkadaşımla 3 yıla yakın ilişkim var ama ayrılıkları küsmeleri çıkarttığımızda
1.5-2yıl anca eder:):):)
o üni de okuyor veterinerlik bölümü 2. sınıf
şimdilik bunlar bende sizleri tanımak isterim:)

Fİrmuscuuumm allah bozmasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:..
Veteriner mi olacaksınız ikinz de hayvanları seviyorsunuzdur o zaman,sen kazanda sana bazı konularda danışayım,bir kuşumm bir de kedim var :KK1::KK1::KK1::KK1:
O ayrılıp küsmeler herkeste oluyor canım süreyi uzun tutmayın ama canım ,bir hafta yeter :KK1::KK1:
ayrıntılı olarak kendimizdeen bahsetmiştik ,istersen geri sayflardan bak canım..Benim de 3 yıla yaklaşan birlikteliğim var,o müzik öğretmeni oldu ben de mühendis olucam inşallah okul bitti az bir şey uzattım onlarla meşgulum:KK1::KK1::KK1:
Bu arada seninle yakınız ben de niğdedeyim :))

Son düzenleme:
X