Frezya ve Mavişkonun topiği

mavişko yorumlar mısın bizi sevdiceğimde bende boğayız ne olur halimiz

firmusçuğumm şöyle anlatimm
aynı burç olan insanlar genelde birbirleriyle ya çok iyi anlaşır ya da çok kötü.
çünkü ikisi de yükselenleri farklı olmadıkça aynı karakterdedir. aynı karakterde olunca hem birbirnizi anlamanız çok kolay olur ama aynı zamanda da ikinizi nde aynı huyları olduğu için birbinizle zıtlaşırsınız ki sizin de tartışmlaarınız muthemelen bunlardan oluyordurr..
genel olarak boğalara aşığım :) zaten venüs yönetir ve venüsü çok severim aynı zamanda frezyacığımın terazi burcunu da yönetiyor :)
güzellik ve zevke duyulan bir sempatiniz vardır, genelde güzel olan bir çok şeyi seversinizz, sanatın bir ya da bir çok dalını seversiniz ki senin şiir sevginde buradan geliyor olabilir muhtemeleeen :) yükseleniyle etkileşimine göre hatta sanatçı olma olasılığı da yüksektirr. sonracığımaa sakin mizaçlıdır aslında boğa ve herşeyi önce düşünür sonra yapar. özellikle aşk konularında karar vermek için bayağı vakit harcar, çünkü güvenme isteği çok kuvvetlidir karşısındak güvenmesi çok önemlidir onun için eğer güvenemiyorsa ne kadar etkilenirse etkilensin başlamaz. sevdimi tam sever. kolay kolay da vazgeçmez.ve karşsındaki insana da güven verir çünkü ayakları yere çok sağlam basan bir burçtur. sonraaa...kolay kolay sinirlenmez yine yükselenin bir etkisi yoksa ama sinirlenirse de yerle bir eder ortalığı, hiddeti pek fenadır. kıskançtır ayrıca çünkü çok benimser ve çok sadıktır. burç kuşağının en sadık burcudur boğa. oplum içinde dikkat çeker ama bunun için bir çaba sarf etmez, bu zaten kendiliğinden olur..bir koç ya da aslan gibi sivrileyecek bir tip değildir kendini göstermede bu kadar büyük bir gösterisi yoktur. biraz tembeldirr, alışkanlıklarından koly koly vazgeçemez çünkü toprak grbudur ve de sabit bir burçtur.
şimdilik aklıma gelenler bu kadarrr :)))

ne yazık ki yok sadece okuyabilirim o da içimden
peki sen şiir okuyabilir misin hani okuyanlar oluyor ya
böyle vurgulu vurgulu hehhe

canım lise yıllarımda şiir dinletilerine katılmışlığım var duygulu okurum ama sesim pek güzel değildirrr fazla naif kaçar :)

Ne kadar güzel yaa,bak fikrinizi çok tuttum biz de kızlarla yapabiliriz
Nasıl bir çanta aldın merak ettim internette benzeri varsa göster bizee..

yap bence de frezyacımm :)
bana da mesela deri mont almışlardı çok isityordum çok mutlu olmuştum hediye geldiğinde :)
iki arkadaşa ayakkabı birine daha da çanta aldıkk :)
bu yılı tamalamak içni bir arkadaşımız kaldı bakalım ona ne alırız :)

ne güzel bir sürü hayvanın var
benim ablamda o mühendislikte tatlım baya zor olduğunu söylüyor allah kolaylık versin
bizde de öyle kimse alttan almıyor ama bi şekilde düzeltiyoruz çok şükür:)
yakın o benim liseden arkadaşımdı:)afyona ben matematik okumaya gittim oda arkamdan
veterinerliğe geldi:)şimdi ben bölüm değiştirince bunun problemini çok yaşıyoruz
keşke afyon olsa ama olmaz gibi başka yerin ki olacak gibi duruyo
ama inşallah bunun da üstesinden gelmeyi başarabiliriz:):)

tatlım ne güzel anlatmışsın sen bizi
fikir alarak ve görsel açıdan çok uyumluyuzdur oda sever şiiri benim gibi
güven hakkında söylediklerinde birebir uyumlu maşallah sana
kolay kolay vazgeçemediğimiz ve sadık olmamızda çok doğru hayatta aklıma getirmem çok
şükür beni aldatacağını aylarca ayrı kalsakta bilirim yapmaz:)
tembellikte doğru ikimizde ne yazık ki tşk ederim güzel yorumun için:)

Afyon olsun yaa,dua etcem sizin içiiin..
Alttan almamak çok kötü ama sevince bir orta yol mecburiyetten bulunuyor
Başarısınız canım ya ne kadar zaman olmuş,başka yer olursa afyona geçiş yaparsın sen de olmaz mı ???????
Ablan hangi bölüm canım,evet zor ama aslında değil alışınca ama çok çalışmak gerekiyor..

inşallah tatlım
ollmazsa afyon öyle düşünüyoruz bizde geçiş yapmaya çalışacağım
yoksa başımın etini yer ben geldim sen gittin diye kıyamam ona
oda senin gibi elektrik elektronik mühendisi canım bu yıl son inşallah:)

ne demek canımm :)))
ve aynen frezyanın da dediği gibi inşallah afyon olur da gurbet ellerde hasret çekmezsiniz canım yaa :)))
tabii doğru diyorsun şiir konusunda, buna da şükür ama ne güzel sesliler var ki insan dinleyince içi cız ediyorr ahh ahhhh :2::2::2::2:
biz de en azından dinleriz içimizden okuruz

İnşallah ya meslektaşımmmmm olacak ne güzel...
Geçiş yaparsın yaa dert etme ama bölümünü değiştirmekle iyi etmişsin yaa,ileride birlikte olacak her şeyy

inşallah canım ama 15 bin kadar oynaması gerekiyor
bilemiyorum inş olur :)
kimleri seviyorsun şiir okuyan_??:)

İnşallah ya meslektaşımmmmm olacak ne güzel...
Geçiş yaparsın yaa dert etme ama bölümünü değiştirmekle iyi etmişsin yaa,ileride birlikte olacak her şeyy
bölüm değiştirdiğime pek üzülmüyorum iyi de oldu ama 2 yıl boşuna gitti gibi geliyor bazen ne bilim
ilerisi için hayal kurmak çok güzel oluyor aynı meslek olunca inşallah:)
frezya sen kpss ye girdin mi bu yıl ablam girmişti mezun olunca hemen devlette
işe gireyim diye

Mavişkoom facebook un adı geçen yer virüs olarak görünüyor yaaa,bulamadım ayrıca

inşallah canım ama 15 bin kadar oynaması gerekiyor
bilemiyorum inş olur :)
kimleri seviyorsun şiir okuyan_??:)

okuyanlardan şairlerin kendi seslerinde okudukları şiirlerini severim canım, öyle popüler başka biri var mı bilmiyorum tkip etmiyorum
bir de o dinleti zamanında çok güzel okuyan arkadaşlarım vardı sesleri de mükemmeldi. bir de lise edebiyat hocam :)

mesela turgut uyar.kilere bayılırım :)
ikinci yenicilerin hepsine aşığım zaten :)

Evet canım girdim o kadar iyi geçmedi,kötü geçmesinin nedeni yetiştirmememden kaynaklanıyor yoksa zor değildii...
Açıklamadılar hala yaaa..
iki yılın boşa gitmiş olarak düşünme canım,kaç yıl kurtardım diye düşün,çünkü sen okuduğun bölümü istemiyormussun anladığım kadarıyla sevdiğin mesleği yapacaksın ne güzell

yılmaz erdoğanın sesini beğeniyorum ben şiirde çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…