Mavişkom benim hem kedim hem kuşum var biliyor musun:))
Canım ben 24 yaşımdayım,büsbüyük oldum artık..saç rengim kumral,altın parıltılı kahve tonlarında boyuyorum ama :)) gözrengim açık kahve,1.62 boyunda 52 kiloyum ( 2 kilo daha vermek istiyorum )..Ankarada yaşıyorum..mühendislik mezunu olcam inşallah adı çok uzun ya sevmiyorum yazmasını elektrik elektronik müh...
okuldaki tam adı daha berbat,niğde üniversitesi,mühendislik mimarlık fakültesi elektrik elektronik mühendisliği bölümü..bu yüzden söylemiyorum yaaa:))
Erkek arkadaşımla üç yıl olcak kızlarr,ne zor aşamlardan geçtiik bir bilseniizz,erkekleri kendine bağlamak zor ama olunca da oluyor..
Erkek arkadaşımda müzik öğretmeni gendisi :)) bu yıl mezsun oldu..
Şimdilik ben böyleyim işte tatlışlarım
Canım ben 24 yaşımdayım,büsbüyük oldum artık..saç rengim kumral,altın parıltılı kahve tonlarında boyuyorum ama :)) gözrengim açık kahve,1.62 boyunda 52 kiloyum ( 2 kilo daha vermek istiyorum )..Ankarada yaşıyorum..mühendislik mezunu olcam inşallah adı çok uzun ya sevmiyorum yazmasını elektrik elektronik müh...
okuldaki tam adı daha berbat,niğde üniversitesi,mühendislik mimarlık fakültesi elektrik elektronik mühendisliği bölümü..bu yüzden söylemiyorum yaaa:))
Erkek arkadaşımla üç yıl olcak kızlarr,ne zor aşamlardan geçtiik bir bilseniizz,erkekleri kendine bağlamak zor ama olunca da oluyor..
Perimle anlat anlat ????
ay çok şeker
ne de güzeel, benim de küçükken hep kuşlarım vardı hep de mavi alırdık adı da maviş olurdu biliyor musunn
seni ben zaten tam da bahsettiğin gibi bir tip olarak tahmin etmiştimmnedense özellikle göz rengin :)
olsun canım mühendis olmak da kolay değil adını söylemek de kolay olmaz doğal olarak :)
canım canımm, her ilişkide zorlu süreçler olurr..dediğin gibi erkekler için nelere nelere katlanıyoruz yaa
hayırlı olsun canım sevgilnin de mezuniyeti :) senin de az kalmış o da bitirmiş artık söz nişan falan yaklaşıyordur desenee
Nasıl tanıstınız onu anlat bari tatlımm
merak ederiz şimdiii
Canım hayvanları çok severim yaaa..mühendislik zor evet yaa,özellikle de erkek çok ve kızlar popüler dolayısıyla sürekli dikkat etmek zorundasın hareketlerine hem de küçük bir şehirdee,adın çıkar ufacık bir şeydeee,en çok dedikoduyu erkekler yapıyor bunu okulda öğrendim,hem de çok piss şekilde,genelde de kızlar hakkında,emin olun sizin bile geçmiştir..
Canım perimlem tanışma hikayemiz uzun bir ara yazayım ama kısaca söyle oldu; benden hoşlanan bir çocuk bir kafede şiir dinletisi yapıyordu ilk gecesinde benim de mutlaka olmamı istiyordu ben hiç ama hiç gitmek istemedim,ısrar etti arkadaşımı da alıp, gittim orda tanıştık,hoşlandık sevdiceğimle..beni çağıran çocuk bin pişman olduuu
bu arada bir şey paylaşmak istiyorum kızlar sizle,
burda böyle sizle konuşup sohbet ettikçe kendimi daha iyi hissediyorum iyi ki varsınız
bu arada bir şey paylaşmak istiyorum kızlar sizle,
burda böyle sizle konuşup sohbet ettikçe kendimi daha iyi hissediyorum iyi ki varsınız
22 yasındayım bende..
kpss ye hazırlanıyorum bu yıl
üniversite nasip olmadı insallah bu yıl oda olacak
cok istemiştim ama bundan 3_4 yıl öncesi hayatım berbat ötesi berbattı kazandım ama tercihte bulunamadım
22 yasındayım bende..
kpss ye hazırlanıyorum bu yıl
üniversite nasip olmadı insallah bu yıl oda olacak
cok istemiştim ama bundan 3_4 yıl öncesi hayatım berbat ötesi berbattı kazandım ama tercihte bulunamadım
en küçücğünüz benimm:26:
inşallah olucak canım benim allahın izniyle :)
sen iste, çabala, dua et e daha nolsun artık :)
he bir umut etmeyi unutmuyoruz.
sana bir şarkı yollamak istiyorumm ben cnaım çok sıkılınca bunu dinlerim çok iyi gelir :) paylaşamaya çalışcağım becerebilirsem
anlatsam roman olur bende de öyle bir hayat var ki aah ahh canım anlatırım zamanla size de..
Sezen Aksu-Bülent ortacgil Yüzünü Dökme Küçük Kız-HIROSHIMA - YouTube
Nasıl gidiyor canım çalışabiliyor musun bari ?
en küçücğünüz benimm:26:
inşallah olucak canım benim allahın izniyle :)
sen iste, çabala, dua et e daha nolsun artık :)
he bir umut etmeyi unutmuyoruz.
sana bir şarkı yollamak istiyorumm ben cnaım çok sıkılınca bunu dinlerim çok iyi gelir :) paylaşamaya çalışcağım becerebilirsem
anlatsam roman olur bende de öyle bir hayat var ki aah ahh canım anlatırım zamanla size de..
Sezen Aksu-Bülent ortacgil Yüzünü Dökme Küçük Kız-HIROSHIMA - YouTube
Canım hayvanları çok severim yaaa..mühendislik zor evet yaa,özellikle de erkek çok ve kızlar popüler dolayısıyla sürekli dikkat etmek zorundasın hareketlerine hem de küçük bir şehirdee,adın çıkar ufacık bir şeydeee,en çok dedikoduyu erkekler yapıyor bunu okulda öğrendim,hem de çok piss şekilde,genelde de kızlar hakkında,emin olun sizin bile geçmiştir..
Canım perimlem tanışma hikayemiz uzun bir ara yazayım ama kısaca söyle oldu; benden hoşlanan bir çocuk bir kafede şiir dinletisi yapıyordu ilk gecesinde benim de mutlaka olmamı istiyordu ben hiç ama hiç gitmek istemedim,ısrar etti arkadaşımı da alıp gittim orda tanıştık,hoşlandık sevdiceğimle..beni çağıran çocuk bin pişman olduuu
baya güzel gidiyor tatlımmm Allaha şükür
Dinlee perimlecim ben de severimmm bu şarkıyııı..
Tatlışlar ben çıkıyorum şimdiii çok uykum geldi sabah ders varr,iyi geceler öptüüüm ikinizi dee
tesekkür ederimm canım..
inşallahh...
Allahın izniyle daha cok cok beraberiz burda dimi;konusuruz bol bol.
Dinlee perimlecim ben de severimmm bu şarkıyııı..
Tatlışlar ben çıkıyorum şimdiii çok uykum geldi sabah ders varr,iyi geceler öptüüüm ikinizi dee