Frezya ve Mavişkonun topiği

inşallah canım benimmm :)
eveett ama olsun inşallah senin de evlilik hazırlıklarında falan burada olacağızzz

Ayyy hiç hatırlatma onları heyecan basıyor,isteme söz olayları filan..
Ben tahminimi söyleyim size eylül ekim gibi en geç bir kısmet niyet bir şey olcak ikiniz içinde,içimden öyle geçti..
Ndd cimin var mı sevdiceği ?

ay hadi bakalım inşallah frezyamm olursa valla ilk gelip yazıcam burda size duyurcam cümle aleme

onun bir konuştuğu var canım şu sıra ama pek ısınamamıştı dahaa, görüşeceklerdi acaba nolduu

Mavişkoma katılıyorum,perimlecim ne bu umutsuzluk,senin nasıl bir insan olduğunu az çok anladım,kolay pes etcek biri değilsin..sonuç kötü olacak diye korkma kötü olursa kafan rahatlar önüne bakarsın,ama ya olmazsaaa ?

Mavişkoom ve perimleciim,biraz kendinizden bahsedin,yani biliyorum az çok da biraz dahaa öğrenmek isterim..Mesela kendinizi tarif edin,kaş yaşındasınız,nerde yaşıyorsunuz ...v.s.?

evet sen zaten hatalarından ders almadın mı ki canım?
kadere karşı gelmek olmuyor bence ya :S yani sonuçta kaderinde ne var bilmiyorsun ki? bilmediğin bir şeye nasıl karşı gelebilrisn?
hem belki böyle gitmemekle kaderine karşı geliyorsundur senin düşündüğün gibi bakarsak?
inat etmek başka çok istemek başka perimlem..bence sen bu kez istiyorsun gerçekten de yürekten istiyorsun..
ve gitmesen unutacağının keşke gitseydim demeyeceğinin garantisini veriyorsan bana evet gitme.
yok ilerde pişman olurum, daha çok üzülürüm diyorsan bence gitmelisin..
ve tanımadığın bir insana karşı hata yapılır mı ki? yapılsa bile bu hatanın bir önemi olur mu ki ? görecek misin sanki onları bir daha?

Evet oda var ..iyi olma ihtimaliii....
ama ya bir türlü cesaret edemiyorum niye anlayamadım..off offf

eylül ekim mi dedin ?
bende eylülden pek bir ümitliyim ..

ama daha cok vaarrr
ozamana kadar 'hayali sevgilim' beni unutur

Gökselin ı şarkısını her dinledğimde aklıma geliyorsun sizin için sizin için :))
[video=youtube;922hVr6kRgM]http://www.youtube.com/watch?v=922hVr6kRgM[/video]

Mavişkoom ve perimleciim,biraz kendinizden bahsedin,yani biliyorum az çok da biraz dahaa öğrenmek isterim..Mesela kendinizi tarif edin,kaş yaşındasınız,nerde yaşıyorsunuz ...v.s.?

kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim

yarışmaya istanbuldan katılıyorumm 20 yaşındayımm, bu yıl üniversitede 3.yılım olacak edebiyattayımm.. sonracığıma adımdan da anlaşılacağı gibi mavi gözlüyüm, kumralımdır, boy 1.67 kg 54. balık burcuyumm, yükselenim yay ay burcum terazii. hayata pembe gözlüklerle bakmak tarzımdır..biraz safımdır çabuk güvenir sonra üzülürüm ama hiç yılmamm, yine de iyimser olmaya çalışırımm..biraz gevezeyimdir azimli bir insanımdırr, kararlıysam tuttuğumu koparırımm..şimdilik bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, hakeden kazansın

Haklısın canımm
yani şöyle olsaydı şimdiye kadar olurdu;acaba ben zorluyor muyum diye düşünüyorum.

ben bu aralar pek "ümitli" değilim ama bakalım neler olacak

o zaman kendini unutturma

Gökselin ı şarkısını her dinledğimde aklıma geliyorsun sizin için sizin için :))

offf bittim bu sarkıya bende ..tam benlikkk
ogün tam dinlemiştim benlik demiştim hemen arkasından da sen armagan ettin bana..
kalbin çokk temiz

hahah haklısın cnaımm evet bu şarkı gerçekten de bizi anlatıyorr arada bir orda burda paylaşıyorum zaten belki ümran da görür diyeee

Çok hoşsun canım,tahminim yumuşak bir yüzün var,karakterin öyle çünkü,yazında güzeldir,sakinsin,çabuk kırılırsın,hayvanları seversin sanırım :))öyle geldi bana..

Çok hoşsun canım,tahminim yumuşak bir yüzün var,karakterin öyle çünkü,yazında güzeldir,sakinsin,çabuk kırılırsın,hayvanları seversin sanırım :))öyle geldi bana..

ay evet sanırım doğruu yüzüm bu aralar biraz zayıfladım diye kemikli duruyor biraz ama gözlerim yumuşak bakışlıdır denir hep :)
el yazısı olarak öyle pek inci gibi değildir ama güzeldir yine de, ve en önemlisi yazı kabiliyetim iyidir :)
evet çabuk kırılırım :/ tanıdığım bir ortamdaysam durumuna göre çok çılgın da olabiliyorum ama çok samimi olmadığım ortamlarda sakinimdir :)
severimm, kedileri severim hem de en çokkk :)

tahminlerin doğru frezyacım :)

hadi siz de anlatın merak ettimm

Mavişkom benim hem kedim hem kuşum var biliyor musun:))

Canım ben 24 yaşımdayım,büsbüyük oldum artık..saç rengim kumral,altın parıltılı kahve tonlarında boyuyorum ama :)) gözrengim açık kahve,1.62 boyunda 52 kiloyum ( 2 kilo daha vermek istiyorum )..Ankarada yaşıyorum..mühendislik mezunu olcam inşallah adı çok uzun ya sevmiyorum yazmasını elektrik elektronik müh...
okuldaki tam adı daha berbat,niğde üniversitesi,mühendislik mimarlık fakültesi elektrik elektronik mühendisliği bölümü..bu yüzden söylemiyorum yaaa:))
Erkek arkadaşımla üç yıl olcak kızlarr,ne zor aşamlardan geçtiik bir bilseniizz,erkekleri kendine bağlamak zor ama olunca da oluyor..
Erkek arkadaşımda müzik öğretmeni gendisi :)) bu yıl mezsun oldu..

Şimdilik ben böyleyim işte tatlışlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…