inşallah canım benimmm :)
eveett ama olsun inşallah senin de evlilik hazırlıklarında falan burada olacağızzz
Ayyy hiç hatırlatma onları heyecan basıyor,isteme söz olayları filan..
Ben tahminimi söyleyim size eylül ekim gibi en geç bir kısmet niyet bir şey olcak ikiniz içinde,içimden öyle geçti..
Ndd cimin var mı sevdiceği ?
ya işte önceden de yasadıklarımı biliyorsunuz canım.
yine üzülmek kırılmak istemiyorum.Hata yapmak istemiyorum
bazen düşününce sanki kadere karsımı geliyorum acaba;olmayanı zorla yapmayamı calısıyorum diye düşünüyorum
bu cok yaptım çünkü.bazı konularda cok inat ettim tabi sonu iyi olmadı
bu ne umutsuzlukk
yakışıyor mu hiç senin güzel yüzüne bakim?
sirkelen kendine gel.
bahsettiğimiz kişi 2 gün boyunca seni izleyip etkilenmiş bi insan. neden hayal olucakmış?
hayal olsaydı sana bakmazdı bi kere.
ki nasıl baktığını sen biliyrsun yaniii..sen bir yengeç kızı olarak bence gayet de hislerine güvenmelisin o yüzden de o kadar etkilenmenin sonucu boş çıkmaz
ya işte önceden de yasadıklarımı biliyorsunuz canım.
yine üzülmek kırılmak istemiyorum.Hata yapmak istemiyorum
bazen düşününce sanki kadere karsımı geliyorum acaba;olmayanı zorla yapmayamı calısıyorum diye düşünüyorum
bu cok yaptım çünkü.bazı konularda cok inat ettim tabi sonu iyi olmadı
evet sen zaten hatalarından ders almadın mı ki canım?
kadere karşı gelmek olmuyor bence ya :S yani sonuçta kaderinde ne var bilmiyorsun ki? bilmediğin bir şeye nasıl karşı gelebilrisn?
hem belki böyle gitmemekle kaderine karşı geliyorsundur senin düşündüğün gibi bakarsak?
inat etmek başka çok istemek başka perimlem..bence sen bu kez istiyorsun gerçekten de yürekten istiyorsun..
ve gitmesen unutacağının keşke gitseydim demeyeceğinin garantisini veriyorsan bana evet gitme.
yok ilerde pişman olurum, daha çok üzülürüm diyorsan bence gitmelisin..
ve tanımadığın bir insana karşı hata yapılır mı ki? yapılsa bile bu hatanın bir önemi olur mu ki ? görecek misin sanki onları bir daha?
Mavişkoma katılıyorum,perimlecim ne bu umutsuzluk,senin nasıl bir insan olduğunu az çok anladım,kolay pes etcek biri değilsin..sonuç kötü olacak diye korkma kötü olursa kafan rahatlar önüne bakarsın,ama ya olmazsaaa ?
Evet oda var ..iyi olma ihtimaliii....
ama ya bir türlü cesaret edemiyorum niye anlayamadım..off offf
eylül ekim mi dedin ?
bende eylülden pek bir ümitliyim ..
ama daha cok vaarrr
ozamana kadar 'hayali sevgilim'beni unutur
Mavişkoom ve perimleciim,biraz kendinizden bahsedin,yani biliyorum az çok da biraz dahaa öğrenmek isterim..Mesela kendinizi tarif edin,kaş yaşındasınız,nerde yaşıyorsunuz ...v.s.?
evet sen zaten hatalarından ders almadın mı ki canım?
kadere karşı gelmek olmuyor bence ya :S yani sonuçta kaderinde ne var bilmiyorsun ki? bilmediğin bir şeye nasıl karşı gelebilrisn?
hem belki böyle gitmemekle kaderine karşı geliyorsundur senin düşündüğün gibi bakarsak?
inat etmek başka çok istemek başka perimlem..bence sen bu kez istiyorsun gerçekten de yürekten istiyorsun..
ve gitmesen unutacağının keşke gitseydim demeyeceğinin garantisini veriyorsan bana evet gitme.
yok ilerde pişman olurum, daha çok üzülürüm diyorsan bence gitmelisin..
ve tanımadığın bir insana karşı hata yapılır mı ki? yapılsa bile bu hatanın bir önemi olur mu ki ? görecek misin sanki onları bir daha?
Evet oda var ..iyi olma ihtimaliii....
ama ya bir türlü cesaret edemiyorum niye anlayamadım..off offf
eylül ekim mi dedin ?
bende eylülden pek bir ümitliyim ..
ama daha cok vaarrr
ozamana kadar 'hayali sevgilim'beni unutur
Gökselin ı şarkısını her dinledğimde aklıma geliyorsun sizin için sizin için :))
[video=youtube;922hVr6kRgM]http://www.youtube.com/watch?v=922hVr6kRgM[/video]
Gökselin ı şarkısını her dinledğimde aklıma geliyorsun sizin için sizin için :))
[video=youtube;922hVr6kRgM]http://www.youtube.com/watch?v=922hVr6kRgM[/video]
kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim
yarışmaya istanbuldan katılıyorumm 20 yaşındayımm, bu yıl üniversitede 3.yılım olacak edebiyattayımm.. sonracığıma adımdan da anlaşılacağı gibi mavi gözlüyüm, kumralımdır, boy 1.67 kg 54. balık burcuyumm, yükselenim yay ay burcum terazii. hayata pembe gözlüklerle bakmak tarzımdır..biraz safımdır çabuk güvenir sonra üzülürüm ama hiç yılmamm, yine de iyimser olmaya çalışırımm..biraz gevezeyimdirazimli bir insanımdırr, kararlıysam tuttuğumu koparırımm..şimdilik bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum, hakeden kazansın
Çok hoşsun canım,tahminim yumuşak bir yüzün var,karakterin öyle çünkü,yazında güzeldir,sakinsin,çabuk kırılırsın,hayvanları seversin sanırım :))öyle geldi bana..
ben bu aralar pek "ümitli" değilim ama bakalım neler olacak
o zaman kendini unutturma
"ümitli" olacagın günlerde gelir
ay evet sanırım doğruu yüzüm bu aralar biraz zayıfladım diye kemikli duruyor biraz ama gözlerim yumuşak bakışlıdır denir hep :)
el yazısı olarak öyle pek inci gibi değildir ama güzeldir yine de, ve en önemlisi yazı kabiliyetim iyidir :)
evet çabuk kırılırım :/ tanıdığım bir ortamdaysam durumuna göre çok çılgın da olabiliyorum ama çok samimi olmadığım ortamlarda sakinimdir :)
severimm, kedileri severim hem de en çokkk :)
tahminlerin doğru frezyacım :)
hadi siz de anlatın merak ettimm