Frezya ve Mavişkonun topiği

bugünde pek ıssız buralarr

Tatlım ne ıssızı yaa,biz burdayız,çok kalabalık olunca ben takip edemiyorum o nedenle böyle daha samimi buluyorum,istediğin zaman girip yazabilirsin,özel mesaj kutusuna gerek yok :)) aramıza katılmak isteyen olursa da seve seve kabul ederiz..

evet tatlım ..baya zamandır kafamı kurcalayan soru var da
ona ulasmamı saglayabilecek biri varda onunla konusmaya gidecektim..durum bu

Canım neden gitmedin ya,ben gitmeni isterdimmm,ona ulaşmak var sonunda çünküü..ne karıştırdı kafanı ??

Sorun bu mu canım,cesaret edememekten daha çok ne söyleyeceğini bilemiyor olabilir misin ? yanlış anlaşılmaktan korkuyosundur belki..bu kişi kim ne kadar yakın çocuğa..

evet tabi onlarda var.
karsıdaki insanın tepkisi
onun tepkisi;düşünceleri

Kalpler bir demek budur canım ben de aynı şeyi söyleyecektim sana

olcak bu iş olcaaak sonra perimle bize yeni başlayan aşk hikayesi için yine topik açacak boncukları koyucaz tabii

e artık ilerde de torunlarına anlatırlar birlikte iki ihtiyar olduklarındaa

hayalgücüne bak yarabbim

evet tabi onlarda var.
karsıdaki insanın tepkisi
onun tepkisi;düşünceleri

Perimlecimm sonucunda kafan rahatlıcak,o çocuga ulaşmayı ne zamandır istiyordun,şimdi bu fırsatı tepecek misin ? yani belki bu çocuk senin evleneceğin insan olacak ve çok mutlu olacaksın,öyle olmasa bile o kişi kafanda gizemli kaldı,uhte kaldı,konuşmazsan ömür boyu da kalacak hep acaba diyeceksin..korktuğun şeyleri paylaş istersen bizimlee..

Ay ne güzel olur yaaa,ay şey senin için de geçerli mavişkom,adım adım tanışmanıza şahit olcaz hehehe,benimkini kaçırdınız artık,,sizinkinde ben de olmak istiyorum

ahhh nerdee
baya baya hayal canım
hayalden öteye gecmeyecek bende kiiii

Ay ne güzel olur yaaa,ay şey senin için de geçerli mavişkom,adım adım tanışmanıza şahit olcaz hehehe,benimkini kaçırdınız artık,,sizinkinde ben de olmak istiyorum

inşallah canım benimmm :)
eveett ama olsun inşallah senin de evlilik hazırlıklarında falan burada olacağızzz

ya işte önceden de yasadıklarımı biliyorsunuz canım.
yine üzülmek kırılmak istemiyorum.Hata yapmak istemiyorum
bazen düşününce sanki kadere karsımı geliyorum acaba;olmayanı zorla yapmayamı calısıyorum diye düşünüyorum
bu cok yaptım çünkü.bazı konularda cok inat ettim tabi sonu iyi olmadı

ahhh nerdee
baya baya hayal canım
hayalden öteye gecmeyecek bende kiiii

bu ne umutsuzlukk

yakışıyor mu hiç senin güzel yüzüne bakim?

sirkelen kendine gel.
bahsettiğimiz kişi 2 gün boyunca seni izleyip etkilenmiş bi insan. neden hayal olucakmış?
hayal olsaydı sana bakmazdı bi kere.
ki nasıl baktığını sen biliyrsun yaniii..sen bir yengeç kızı olarak bence gayet de hislerine güvenmelisin o yüzden de o kadar etkilenmenin sonucu boş çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…