Frezya ve Mavişkonun topiği

İlk tanışma çok önemliii ya,ilişki onun üzerine kuruluyor gibi bir şey,inşallah çok güzel olur sizinde ki ben olacağına inanıyorum..

bizim içinde zamanımı var nee

bu da benden gecenin astrolojik bilgisi olsun kızlar :)

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi,geçmişte yarım kalan tüm ilişkileri tekrar gündeme taşıyor.

Depresif melankolik moda girmeyin canlarım ya,mutsuz bir birliktelik olacağına olmasa daha iyi,güzel olur her şey umarım ..
Kaderrr sen bizeee nazik davranmaddın.gece gece nerden geldi aklıma bu şarkııı

bu da benden gecenin astrolojik bilgisi olsun kızlar :)

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi,geçmişte yarım kalan tüm ilişkileri tekrar gündeme taşıyor.

Yani geçmişten biriyle yarım kalan birşeyler varsa o kişi tekrar mı ortaya çıkacak

canlarım uyumuştumm..aynen depresiflik melankoli yasak bize :)

şimdi astrolojik olayı şöyle açıklayayım:
Yeni biriyle bir şeyler yaşamaya yanaşmıyoruz bu dönemde hatta eskiye dayalı ilişkilerimiz ya da kişileri düşünüp bu aşka bağlanma gibi bir durum söz konusu..yani bitmiş bir ilişki de gündeme gelebilir ki bu kişiden kişiye değişir,ama geçmiş derken bu bahsettiğim de olabilir..ama şu kesin ki asla yeni bir birlikteliğe yanaşmıyoruz. kendimizi eskiye bağlı hale getiriyoruz. venüs bizi yengeçteyken kendi içinde eskiye bağlı hale getiriyor bebeklerim..Geçmiş derken burada kastettiğim sizin yüreğinizde yer etmiş, -Evet bu adam veya -Evet bu kadını seviyorum dediğiniz kişiden söz ediyorum...işte böylesine sevdiğiniz ve böylesine sahiplendiğiniz kişiyi arar ruhunuz..çünkü onunla olduğunuz takdirde kendinizi rahat hissedeceksinizdir...
böyle bir şeylerrr...

Anladım canım,bir an korktum ya,biz de o zaman geçmiş günleri analım..Perimlecim sen geçmişe çok dönme,yakın geçmiş iyi ..Mavişkom sen hem dön hem dönme,biraz an geç
Ben de nasıl konuşuyorsam böyle sanki bizim elimizde

evet siz nostalji yapın canım

ben istemsiz bir şekilde anmak zoruda kaldım bile ve bu etkiler 9 eylüle kadar sürüyormuş kızlarr şimdiden haberiniz olsun..

perimlecim bence de nişanlısından sonraki süreci malum kişiyi ansın :)

o pekte gecmişimde kalmıyor ama ya
gecmiştekilerinden hayatıma dahil olmaya calısması berbatt bir durumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…