Frezya ve Mavişkonun topiği

ben de burdayım şu an kızlarr :)

vallahi ya herkes başka başka zamanlarda geliyor :)

evet canım en iyisi o.
ama suan kimse yok ya frezya da yine gitti.
nasıl kararlastırcaz:26:

aynen öyle canım..
sen de gitmişsin..
öyleyse şimdilik öylesine iftardan sonra 2 2buçuk gibi diyorum ben bakarım o aralıklarda..
siz de o saate kadar bakarsanız görmüş olursunuz heeem

iyi bari onu anlamışsın canım 2 buçuk diyince
iyiyimm sen frezyamm :)

Ben de iyiyim canım,sınav haftası ya çok stres bastı yine :))..haftaya cuma serbest kalacağım inşallah :103::103:
Sen ne yaptın canım,nasıl hissediyorsun kendini ü.. konusunda biraz için rahatladı mı,isim belirtmek istemedim sen nasıl istersen lakapa takayım ümran olsun :))

Son düzenleme:

hahah ümran iyi oldu canım
valla frezyacım takmamaya odaklı davranıyorum ama ne kadar başarılıyım bilemiyorum :/
bir hafta dayan öyleyse :) sonra rahatlarsın :) :103:

hahah ümran iyi oldu canım
valla frezyacım takmamaya odaklı davranıyorum ama ne kadar başarılıyım bilemiyorum :/
bir hafta dayan öyleyse :) sonra rahatlarsın :) :103:

Okuldan sıkıldım canım ya şu yaz gününde evde dinlenip sizinle rahat rahat konuşmak vardı:26::26::26:..
ümran konusunda çok iyi ediyorsun biz de açamayalım,yeni kısmetleri değendir(elim) ..

Okuldan sıkıldım canım ya şu yaz gününde evde dinlenip sizinle rahat rahat konuşmak vardı:26::26::26:..
ümran konusunda çok iyi ediyorsun biz de açamayalım,yeni kısmetleri değendir(elim) ..

inşallah canım inşallah :) pek kısmeti açık bi insan değilimdir aşk meşk konularında ama bakalımm

kıyamam sana yaa...az daha dayan sonra konuşuruz rahat rahat hem dinlenirsin de :) o günler için kendini motive et ne bileyim mesela planlar yap şöyle yapacağım böyle yapacağım sınavlarım bitince diye sonra sınavlara da bi gazla çalışırsın bir an önce bitip gitsinler de planlarımı kavuşayım diye :)

Mavişkoom ..canım benim desteğin için çok teşekkür ederimm canımm,inşallah ya,motive olmam lazım,az kaldı diyorum :))
İftar için çıkıyorum canımm,görüşrüzzz,öptüüümm..

Mavişkoom ..canım benim desteğin için çok teşekkür ederimm canımm,inşallah ya,motive olmam lazım,az kaldı diyorum :))
İftar için çıkıyorum canımm,görüşrüzzz,öptüüümm..

ne demeke canım benimm :) hadi kolay gelsin hazırlıklaraa, afiyet olsun sonra daa, akşama görüşürüüzzz

dipnot: smile.ları yeniyim diye pek bilmiyorum her yazdığınızda kopyalıyorum öğreneyim diye kızlar

Sende yazının altında smileler yok mu tatlım ? bazılarında görünmüyor çünküü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…