Freely marka gebelik testime bakabilir misiniz

saba26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
7
2
1
31
Merhabalar, bata 2 gün var evde iki adet Freely marka erken gebelik testi vardı sabah ilk idrarla yaptığımda silik çizgi gördüm ancak kuruma çizgisi mi emin olamadım daha önce bu markayı kullanmadığım için. öğlen testi tekrarladım yine silik ama sabahkine nazaran daha koyu bir çizgi çıktı. Forumda baktığımda Freelynin yalancı pozitif çıkardığını yazanlar olmuş emin olamadım o yüzden elimde başka marka test yok şuanda bat a daha var diye internetten sipariş etmiştim onu bekliyorum, o arada sizlerle testi paylaşmak istedim sizce var mıdır gebelik bu testlere göre

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 131
İlk beş dakikada çıktı ikisi de bu arada yazmayı unutmuşum

Yorumunuz için teşekkür ederim, test hakkında olumsuz şeyler okuyunca boş yere heveslenmek istemedim ben de
O ayrı bı konu bugüne kadar en iyi denilen markalarda bile yalancı pozitif görüp hayal kırıklığı yaşadım hepsini gördüm. Bunu göz önünde bulundurun zaten kanda görmeden asla hamileyim kafasına girmemek gerekiyo ama yanlış değilse bu testler pozitif

Rabbim hayırlısıyla doğru bir şekilde pozitif sonuç almayı da nasip etsin inşallah hepimize, doğru söylüyorsunuz ben de çok temkinliyim şuan o yüzden hamileyim gibi değil de daha çok yalancı pozitif olabilir kafasıyla ihtiyatlı düşünüyorum sanırım. Tekrar eczaneden almak istemiyorum kaset test sipariş ettim artık gelmesini bekleyip adet günüm geçerse kan vereceğim sanırım

Sanki var gibi kan nezaman vereceksiniz
Perşembe adet günüm, adet olmazsam başka marka ile tekrar test yapıp cuma günü sabah da kan veririm diye düşündüm. Yaklaşık altı yedi aydır korunmuyoruz ilk kez pozitif gördüm gebelik yoksa adet olmadan kan verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkçası

Hayır kuruma çizgisi değil zaten kuruma çizgisi 5 dakikada olmaz test kuruduktan sonra olur yani sizinki pozitif

Hayır kuruma çizgisi değil zaten kuruma çizgisi 5 dakikada olmaz test kuruduktan sonra olur yani sizinki pozitif
Yaa çok teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için dediğim gibi ikinci çizgiyi silik de olsa ilk kez gördüğüm için pek tecrübeli değilim, burada paylaşmasam içim içimi yiyecekti acaba kuruma çizgisi mi falan diye düşünmekten

Normal tabi ama ben defalarca kuruma çizgisi gördüm sizin test pozitif inşallah sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…