Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lilie ;bende fraksiyonel Lazer yaptırmak istiyorum siz olduka memnun kalmışsınız uzun süredir düşünüyordum ve araştırdım .Sizlerin yorumlarınıda okuyunca kararım daha da netleşti ama yaptıracağı yerden emin olamıyorum.Hem çevremde bu işlemi yaptıran yok hem de ıstanbulda seans fiyatları oldukça fazla !!! Sanırım dr. ismi verilmesinde bir sakınca yok verebilirseniz seviniriz

ya arkadaşım fraksiyonel le ilgili yazıların ilgimi çekti.ben ameliyat izimden rahatsız old. acıbedem maslak ta emel erkek adında bi doktora gidiyorum.cts. 5.seansa giricem.ama pek beklediğim sonucu göremedim.% 70 garantisi veriyorlar.3 seans daha var bakalım..yüzdeki lekelere iyi geliyor mu gerçekten.benim burnumum kenarları ağız çevresi koyu.alaca bulaca gibi.dermo kozmetik ürün kullanıyorum.etki görmeyi umuyorumbilmiyorumkismile bana biraz daha bilgi verir misin.bir de işlem yapılan bölgeyi itina ile güneşten koruman gerekiyor.50 faktör iyi ürünler den bahsediyorum.güneşe maruz kalırsa lekeleniyormuş o bölge.bana bunları söyledi doktorum.sen de bildiklerinipaylaşır mısın..

ya ben de yaptırıyorum etki göremedim dediğin gibi ertesi gün kızarıklık yok dokunabiliyorum acı falan yok.ben scar yani ameliyat izim için acıbadem maslak ta yaptırıyorum.küçük iz dediler seans başı 200 tl.senin baya fiyatlı.derin mi leke ya da izlerin ?

ben acıbadem maslak a gidiyorum doktorum emel erkek.yalnız gerçekten çok ihtiyacın varsa yaptır.eğer yüzse çok zorlanabilirsin.burada yazılanları da okudum.doktorumun da söylediği yaz kış 50 faktör iyi bir krem.hem deen iyisinden.(babe gibi..çünkü korumayınca lekeler çıkıyor.

fraksiyonel lazer yüzdeki minik çukurları geçirirmi acaba?bende şuanda roaccutane dan dolayı kırmızı izler ve çukurcuklar kaldı yüzümde..kızarıklığı bi şekilde halledebilirim gibi gelio ama bu çukurların tek çözümü ya kimyasal peeling ya da lazer sanırım bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim..

kimyasal peelinge nette bir iki işlem sonrası fotosu gördükten sonra sıcak bakamıyorum,bu yüzden lazer de karar kıldım.anlattığın sorunlar ve fazlası vardı,ilk seansta büyük,derin çukurlar hariç hepsi geçti,büyük çukurlar hafifledi,bu sebeple 2. seansa gittim,gözeneklerim tamamen kapandı,derin çukurlar silikleşti.şuan cildim yanık olduğu için henüz tam değerlendiremiyorum ama sanırım bebek cildi gibi olmasını istediğim ve takıntı haline getirdiğim için 3.seansa da gideceğim.

canım benim dr um istanbul dışında bir şehirde,ama yine de gider yaptırırım dersen adını mesaj olarak atabilirim çünkü sanırım forumda dr ismi veremiyoruz.

:roflol: canım iki-üç kişi birleşse orta çapta ikinci el bir araba bile alınır o paraya ,araba kiralamaya ne gerek var?

Son düzenleme:

zeynepcim bunu anlamıyorum,nasıl oluyor ertesinde acı ve soyulma olmuyor,sanırım drlar derin soymuyor,ben şuan 2.seansımı yaptırdım ilkinde iki gün acımıştı bu seansta ilk gün acıdı.ertesi gün geçti.yara izi ve derin scarlarda gerçektende tek seans yeterli olmuyor ,silikleşiyor sadece bu yüzden 2.sini yaptırdım ama dr 3 için yeni randevu vermedi sanırım gerek görmedi ama ben bebek gibi bir cildi takıntı seviyesinde istediğim için tekrar giderim diye düşünüyorum,şuan yüzüm yanık olduğu için tabi tam değerlendiremiyorum ama yine de giderim gibi geliyor bana.bir de yeni edindiğim iki bilgiyi paylaşayım-1) işlem iki şekilde oluyor derin soyma ve yüzeysel soyma .şansıma benim cildimi ilk seansta baya derin soymuş dr um.dediğim gibi cildim 2 hafta boyunca sürekli soyuldu. soyuluyor geçiyor yeni cilt çıkıyor tekrar soyuluyordu,her banyoda hafif kese yapıyordum tekrar tekrar soyuluyordu.derin scarlar ve yara izlerim hariç diğer sorunlar lekelr falan geçti ama çukurlar ve yara izleri silikleşmişti.2)eski yara izlerine malesef faydası yok,yüzümde bebekliğimden kalan bir yara izi vardı,onu hiç etkilemedi ama yeni son bir yılda olmuşş yara izlerinin hepsi silindi.
güneşten koruma olayına gelince
dr um aman cilidni güneşten çok iyi koru dedi seantan sonra ama şöyle söyleyeyim sadece lazer için değil sağlıklı bir cildinde olsa güneş koruyucu kullanman gerekiyor,çünkü bizim cildimiz diğer insanlara göre lekelenmeye daha müsait.önceden 2 yıl boyuna la roche posay 50 faktör kullanıyordum,şuan lazer uygulamalarına özel 50 faktör daha özel bir ürün kullanmaya başladım.yazın içinse titanyum içeren bir güneş koruyucu varmış,cilde güneşin değmesini engelliyor,ayna gibi ışınları direkt yansıtıyormuş.1-2 damlası 4-5 gün yetiyormuş ama çok pahalıymış adını bile bilmiyorum ama azmettim bulacağım o kremi şutarafagitti

arkadaşlar bende fraksiyonel lazer yaptıracağım.fraksiyonel lazerın bı normalı bırde CO2 olanı varmış bu konuda bılgısı olan varmı.ben sakaryadayım mecbur ıstanbula gıtmem gerekıyor yani.günübirilik gıdıp gelmek ıstıyorum.sızce uygun olurmu yaptırıp hemen sakaryaya donebılıyormuyum.lilie sen memnunsun senınadına sevındım.umarım bızdede guzel bır netıce verır.ıstanbulda bır kaç doktordan fıyat aldım 350-500 arası bır seansı.dediğim gıbı lazerı yaptırıp hemen sakaryaya donebılırmıyım.yüz cüzzamlı gıbı olmuyor değil mi?

hayır güneşte çok kalıp yanmışsın gibi oluyor,yaptırıp dönebilirsin ,yani öyle hastanede yada müşahede altında kalmanı gerektirmiyor canım.co2 hakkında bir bilgim yok ama merak ettim araştıracağım öğrenince yazarım.geçmiş olsun.

lilie cim ikincisinide yaptırmışsın hadi bakalım bende 3.seansımı oldum ama farkedilebilir bir değişme yok zaten sadece sonuncu seans ta yaparken acı hissettim bunlar para tuzağı yapıyolar azar azar yapıp çok seans...çok seans çok para senin doktora gidicektim ama izin alma olayım yok devam edicem artık buna 6 seans ta bitirecek inşallah düzelir hafif soyulmalar bu 3.seanstan sonra oldu kızarıklı hafif var yine

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim lilie.CO2 izler olunca daha etkili oluyomuş heralde.sanada çok geçmiş olsun.tekrar teşekkür ederim.

slm llie bende eskişehirdeyim fraksiyonel lazer yaptırdım ilk seansımdayım daha sen nereye yaptırdın öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa...

ya kızlar ilk 10 syfa kadar okudum ama pek bişe annayamadm bu arada bu onu rüyamda gördüm galiba htta yazarken dejavu oldm diodm burda biriyle kavga ediodk fallan.yada dejavuda olmş olablrmkafamçokkarıştı amaan neyse

Son düzenleme:
he bn şeyi sorcam bnm vücudmda sivilce izi dolu pek derin diiller gbi ama bi sürü var.şmdi yaptırırsam ne zamana kadar iyileşir? bide 2.seans nasıl izler için yapılıor? yani bnmkiler pek derinde diil. ayrıcas ergenlk dönemnde olduum için arada hala sivilce çıkıo yaptrsammı die tereddütdeyim ama artk kısa kollu gymek istiorm yaptrmak istiorm

Son düzenleme:
[QUOTE=lilie2)eski yara izlerine malesef faydası yok,yüzümde bebekliğimden kalan bir yara izi vardı,onu hiç etkilemedi ama yeni son bir yılda olmuşş yara izlerinin hepsi silindi.
güneşten koruma olayına gelince

lilie, sana bunu doktor mu söyledi yoksa senin deneyiminden çıkardığın bir sonuç mu bu, cevap verirsen sevinirim. çünkü benim yara izlerim öyle 1 senelik falan değiller, nerden baksan 15 senelik izler.

cnm sen nerde yaptırdın fraksiyonel lazeri bende bacaklarımda oluşan çatlaklar için yaptırmayı düşünüyorum...

selam arkadaslar fraksıyonel lazer yaptırmak ıstıyorum lekeler ınce cızgıler ıcın ama tırsıyorum allah rızası ıcınbilmiyorumkismile bılgı verın bıde lılıe gıbı fraksıyonel yapan arkadaslar oncesı vede sonrasına aıt fotograflarını koyarlarsa pek bı memnun olucazz:tomato:abıde hangı merkezede kaca yaptınız. bırde duyduguma gore yaptırdıktan sonra cılt boyle ciğier lmaz: gıbın oluyomuş buda benı baya tırstırdı ya sunu bılelım yaptrdıktan sonra vahım bır dutrummu yoksa memnun bır durummu oluyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…