Merhaba
ben de 4 defadır istanbulda fraxel lazer yaptırıyorum. hafiif güneş lekelerim var ama halen geçmedi. Üstelik benim kızarıklığım ertesi gün geçiyor. en son cuma yaptırdım. sizin mesajlarınızı okuyunca çok düşük ayarla yapıldığından şüphelendim. ne yapmalıyım. seansına 420 tl ödüyorum.
Lilie ;bende fraksiyonel Lazer yaptırmak istiyorum siz olduka memnun kalmışsınız uzun süredir düşünüyordum ve araştırdım .Sizlerin yorumlarınıda okuyunca kararım daha da netleşti ama yaptıracağı yerden emin olamıyorum.Hem çevremde bu işlemi yaptıran yok hem de İstanbulda seans fiyatları oldukça fazla !!! Sanırım dr. ismi verilmesinde bir sakınca yok verebilirseniz seviniriz
fraksiyonel lazer yüzdeki minik çukurları geçirirmi acaba?bende şuanda roaccutane dan dolayı kırmızı izler ve çukurcuklar kaldı yüzümde..kızarıklığı bi şekilde halledebilirim gibi gelio ama bu çukurların tek çözümü ya kimyasal peeling ya da lazer sanırım bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim..
Lilie ;bende fraksiyonel Lazer yaptırmak istiyorum siz olduka memnun kalmışsınız uzun süredir düşünüyordum ve araştırdım .Sizlerin yorumlarınıda okuyunca kararım daha da netleşti ama yaptıracağı yerden emin olamıyorum.Hem çevremde bu işlemi yaptıran yok hem de İstanbulda seans fiyatları oldukça fazla !!! Sanırım dr. ismi verilmesinde bir sakınca yok verebilirseniz seviniriz
Fiytt fiuuuuu.. 4 seans olacağını düşün 5600. o kadar param olsa yeni bir yüz yaptırırm :) Gel biz araba tutup lilie'nin doktoruna gidelim. Seansı 250 tl miş. 4 seans desen 1000. kalan parayla da burnumuzu yaptırırz zemuszemus
Ben araştırmalara devam edicem. Senin söylediğin doktoru da bi araştırim. Belki daha cuzi rakam veren bi doktor bulabiliriz. ırtibatı kesmeyelim :)
ya ben de yaptırıyorum etki göremedim dediğin gibi ertesi gün kızarıklık yok dokunabiliyorum acı falan yok.ben scar yani ameliyat izim için acıbadem maslak ta yaptırıyorum.küçük iz dediler seans başı 200 tl.senin baya fiyatlı.derin mi leke ya da izlerin ?
.ben ameliyat izimden rahatsız old. acıbedem maslak ta emel erkek adında bi doktora gidiyorum.cts. 5.seansa giricem.ama pek beklediğim sonucu göremedim.% 70 garantisi veriyorlar.3 seans daha var bakalım.
zzeynepss, ben de acıbadem maslaka yara izlerim için gitmek istiyordum. ancak kışa gidebileceğim. bu arada senin alacağın sonucu paylaşırsan çok sevineceğim çünkü bu kararımı vermem de yardımcı olacak. şuan için beklediğin sonucu alamamış olman bende biraz kuşku uyandırdı çünkü. şimdiden çok teşekkür ederim. istediğin sonucu alman dileğiyle...
Derya40 'a
aynı sorunu bende yaşadım .Gözlerimin altıyla birleşik yanaklarımın ortalarına kadar gebelik ve güneş lekeleri vardı(oldukça geniş bir alanda)ayrıca yüzümün her yerinde derin krater gibi akne izleri ,göz çevremde de panda görüntüsüne yol açan kapkara mor halkalar, malesef bir sürü siyah nokta ve akne.Bir cesaret geldi ve 6 gün önce fraksiyonel lazer yaptırdım.dr um benim sabırsız biri olduğumu bildiği için direkt bunu önerdi ve uyguladı.
4.günde tamamen tüm lekelerim kayboldu.zaten ilk iki gün cilt kıpkırmızı oluyor3.gün simsiyah(yanık ya)4.gün ölü deriler tamamen gitti,yeni cildim çıktı ortaya.Ben çok ama çok memnun kaldım arkadaşlar.son 1 yıldır aynaya dahi bakmak istemediğim yüzüm bambaşka oldu.Şuan aynanın karşısından ayrılmıyorum :dance: tek seansta hepsinden kurtuldum,darısı başınıza...