Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben ilk seansi cuma günü yaptirdim arkadaşlar gelişmeleri bildiririm size çankayada bir estetik cerraha yaptirdim

altar fraksıyonel lazer cıldı yakıpmı soyuyor acaba bende ankaradayım yaptırmak ıstıyorum fıyatını yazarmısın bırde dudak kenarındakı cızgılerıde hafıgfletıyormu bırde alına yapılıyormu acaba?tesekurler

Merhaba arkadaşlar,sivilce üzerine fraksiyonel lazer yaptırmayın,iz kalıyor,deneyimle sabitlenmiştir.

Benim güneşten dolayı kırmızılıklar var burun ve yanaklarımda ama güneş izi yada çil gibi değil yani yüzüm kırmızı buna da iyi gelir mi? gül hastalığı gibi.

cidden cildin düzeldimi okadar bende yaptırmak istiyorum yardımcı olursan cok sevinirim peki cildindeki cukurluklar düzeldimi

arkadaşlar benim su çiçeğinden kalma 3-4 tane çukurum var. kuzeniminde yüzünde küçük biraz benleri var. işe yararmı kızlar yaa konyada hemen gideceğiz işe yarar derseniz. vereceğiniz cevaplar çokk önemli benim için olumunekankayizsmile

Merhaba hanımlar daha önce burda okuduğum yorumlardan etkilendim ve fraksiyonel yaptırmak konusunda ablamın da kanına girdim.Ankara Artplastta yaptırdığımız fraksiyonel ve medlight işlemleri kabusumuz oldu.sırf üst tabaka soyulsun daha gergin olsun derken ablamın bebek gibi cildi mahvoldu.. lazer atışlarından kaynaklanan kare kare kahverengi lekeler iyileşmediği gibi daha da koyulaştı..bu atışların bir yüzde en az 50-60 tane olduğunu düşünürseniz durumu daha iyi anlarsınız..Dr. Orhan Murat bey "Olanları dehşetle izliyorum, böyle olmaması gerekirdi çok üzgünüm" demenin ötesine geçemedi ne yazık ki...kendiliğinden iyileşirmiş ama bunun için net bi zaman vermek mümkün değilmiş..nasıll yanii...Üstelikte bu olay yalnızca ablamın da başına gelmemiş odadan çıkarken Murat beyin yardımcısına "ne çok sorun yaşadık bu lazerle ilgili" dediğini ablam kulaklarıyla duymuş..inanabiliyor musunuz????Ben bunu sorduğumda asistanı yalnızca bi bayan hastada daha oldu dedi ama Murat bey aynı sorunun akne tedavisi için gelen bi erkek hastada daha yaşadıklarından bahsetmiş..Birbirlerinden habersiz itiraf ettikleri iki ayrı vak'a var tabi bu da akıllara başkalarının da olma ihtimalini getiriyor..ablamın yaşadıklarında sonra ben de 2. seans fraksiyonelimi yaptırmadım daha risksiz die medlighta geçtim..bi kaç tane akne izim silinsin derken yüzümü kistik sivilceler kapladı her biri cildimde siyah lekeler bıraktı..ısrarla seanslarıma devam ettim çünkü iyi olacağı söylendi.. ama aradan 5 ay geçmesine rağmen en ufak bi düzelme olmadığı gibi daha kötü oldu..Murat Bey sivilcelerime iğne ile müdehale etti bir de onların izleri anlıycanız çıldırmamak elde değil..Şu anda ikimizinde cildi rezalet ötesi ve ablamın cildi aradan 5,5 ay geçmesine rağmen düzelmedi.... biz bunun üstüne bir de hatırı sayılır miktarda paralar ödedik...Bana Murat beyin asistanının söylediği tek şey ise "iki kardeş büyük talihsizlik yaşadınız" oldu.Benim sizlere tavsiyem böyle önemli işlemleri talihsizlik yaşama olasılığınızın olmadığı yerlerde yaptırmanız olucak..umarım paylaştıklarımın sizlere faydası olur..

ciddimisin canım cok üzüldüm bende gitdim oraya beyenmedim cıktım doktoru

Adana da fraksiyonel lazer uygulamasını neresi yapıyor bilgi verebilirmisin. Ben de yaptırmak istiyorumda

merhaba herkese,
benim sizlere bir sorum olacak hanımlar; ben beyaz tenli oldugum için herhalde güneşe çıktığım an yeni yeni benler(ya da lekeler) beliriyor yüzümde ve vücudumda vücudum cokta problem değil ama yüzüm çok kötü bu yüzden aslında normalde güneşlenmem,güneşe çıkmamaya özen gösteririm...gecen sene peynir gibi bitirmiştim yazı ama gecen hafta arkadaşımın nisani var diye dayanamadım ve 3 gün üst üste guneslendim..sonuc; benli bir yüz bunlardan kurtulmamın yolu bahsettiginiz lazer mı?sayfaları çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama pahalı bir tedaviye benziyor..bu lazer tedavisi yazında yaptırılıyor mu?herhangi bir problem yasarmiyim?izmir de bu tedaviyi yaptırıp,memnun kalan varsa beni bilgilendirebilir mı?doktor kontrolünde bir yer secmek daha doğru olur gibi geliyor?leke tedavisi için kremler aldım ama onlar uzun vadede sonuc veriyormuş..ben kafama çok taktım batıyor aynaya baktikca yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler..

Fraxel lazerle sivilce izi,leke ve yüz gençleştirme aynı anda uygulanabiliyor mu ??

arkadaşlar henüz mesaj atma hakkım olmadığı için açıktan yazıyorum bende de gebelikten kalma izler, sivilcelerden kalan çukurlar, sivilce izleri, güneş lekeleri var.. yani ne ararsanız var..sizden ricam İstanbul'da uygun bir merkez bulan varsa bana özel mesaj yazabilirse çok sevinirim.
yardımlarınız için çok teşekkürler,

Fraksiyonel CO2 lazer yüzdeki çukurlara iyi gelirmi yaptıranlar seansı kaça yaptrdı memnunmu acil cevap beliyorum

ya kızlar bende cok korkuyorum benim yüzümde bir tane sivilce çıkmışlığı yok ve daha 17 yasındayım güneş yüzünden yüzümde güneş lekeleri olmuştu çok azcık doktor bana bi krem verdi yüzümü mahvetti diyebilirim daha sonra kil maskesiyle falan biraz açtım ama simdi dudak kenarı bembeyaz oldu ton farklılıkları var napcam bilemiyorum yüzümde sorun sadece bu oldugu icin iyi bir yere gitmem gerek bana yardım edin lütfen ya

ben fraksiyonel lazere karar verdim yüzümdeki çukurlar için yaptıranlar memnunmubilgi verirmisiniz

slm kızlar, bu fraksiyonel lazer öncesi ve sonrası fotoları var. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. aranızda fraksiyonel lazer yaptıran arkadaşlardan yapılış gününden itibaren aşama aşama elinde çekilmiş fotoları var mı? eğer varsa msj atarsa ya da sayfada yayınlarsa sevinirim. açıkcası yanlış ellere düşüp yüzümün daha beter hale gelmesinden korkuyorum.

eet bende yaptıran varsa foto görmei istiyorum artı şehriyar nazariye giden varmı fraksiyonel lazer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…