Merhaba hanımlar daha önce burda okuduğum yorumlardan etkilendim ve fraksiyonel yaptırmak konusunda ablamın da kanına girdim.Ankara Artplastta yaptırdığımız fraksiyonel ve medlight işlemleri kabusumuz oldu.sırf üst tabaka soyulsun daha gergin olsun derken ablamın bebek gibi cildi mahvoldu.. lazer atışlarından kaynaklanan kare kare kahverengi lekeler iyileşmediği gibi daha da koyulaştı..bu atışların bir yüzde en az 50-60 tane olduğunu düşünürseniz durumu daha iyi anlarsınız..Dr. Orhan Murat bey "Olanları dehşetle izliyorum, böyle olmaması gerekirdi çok üzgünüm" demenin ötesine geçemedi ne yazık ki...kendiliğinden iyileşirmiş ama bunun için net bi zaman vermek mümkün değilmiş..nasıll yanii...Üstelikte bu olay yalnızca ablamın da başına gelmemiş odadan çıkarken Murat beyin yardımcısına "ne çok sorun yaşadık bu lazerle ilgili" dediğini ablam kulaklarıyla duymuş..inanabiliyor musunuz????Ben bunu sorduğumda asistanı yalnızca bi bayan hastada daha oldu dedi ama Murat bey aynı sorunun akne tedavisi için gelen bi erkek hastada daha yaşadıklarından bahsetmiş..Birbirlerinden habersiz itiraf ettikleri iki ayrı vak'a var tabi bu da akıllara başkalarının da olma ihtimalini getiriyor..ablamın yaşadıklarında sonra ben de 2. seans fraksiyonelimi yaptırmadım daha risksiz die medlighta geçtim..bi kaç tane akne izim silinsin derken yüzümü kistik sivilceler kapladı her biri cildimde siyah lekeler bıraktı..ısrarla seanslarıma devam ettim çünkü iyi olacağı söylendi.. ama aradan 5 ay geçmesine rağmen en ufak bi düzelme olmadığı gibi daha kötü oldu..Murat Bey sivilcelerime iğne ile müdehale etti bir de onların izleri anlıycanız çıldırmamak elde değil..Şu anda ikimizinde cildi rezalet ötesi ve ablamın cildi aradan 5,5 ay geçmesine rağmen düzelmedi.... biz bunun üstüne bir de hatırı sayılır miktarda paralar ödedik...Bana Murat beyin asistanının söylediği tek şey ise "iki kardeş büyük talihsizlik yaşadınız" oldu.Benim sizlere tavsiyem böyle önemli işlemleri talihsizlik yaşama olasılığınızın olmadığı yerlerde yaptırmanız olucak..umarım paylaştıklarımın sizlere faydası olur..