Derya40 'a
aynı sorunu bende yaşadım .Gözlerimin altıyla birleşik yanaklarımın ortalarına kadar gebelik ve güneş lekeleri vardı(oldukça geniş bir alanda)ayrıca yüzümün her yerinde derin krater gibi akne izleri ,göz çevremde de panda görüntüsüne yol açan kapkara mor halkalar, malesef bir sürü siyah nokta ve akne.Bir cesaret geldi ve 6 gün önce fraksiyonel lazer yaptırdım.dr um benim sabırsız biri olduğumu bildiği için direkt bunu önerdi ve uyguladı.
4.günde tamamen tüm lekelerim kayboldu.zaten ilk iki gün cilt kıpkırmızı oluyor3.gün simsiyah(yanık ya)4.gün ölü deriler tamamen gitti,yeni cildim çıktı ortaya.Ben çok ama çok memnun kaldım arkadaşlar.son 1 yıldır aynaya dahi bakmak istemediğim yüzüm bambaşka oldu.Şuan aynanın karşısından ayrılmıyorum :dance: tek seansta hepsinden kurtuldum,darısı başınıza...
canım, benim cildim çok sorunluydu,lekelerim bayağı yoğun ve belliydi,önce kimyasal peeling i düşündüm dr um peelingden sonraki sürecin çok zorlu olduğunu anlattı,ayrıca internette de gördüm peeling sonrası resimleri ,çok kötüydü,aynada kendimi öyle görmek istemezdim ve cesaret edemedim.bu yüzden önce sivilce ve lekeler için mikrodermabrazyon yaptırdım,lekeler çok hafifledi.lekelerin hafifse sana onu tavsiye ederim ,ayrıca daha ucuz,ama seninde benim gibi cildinle ilgili bir çok sorunun varsa fraksiyonel lazeri tavsiye ederim.aynı anda birçok sorunu daha kısa sürede çözüyor.(gözaltı morlukları,sivilce izleri,kırışıklık vb)cildin yepyeni bir cilt oluyor,fiyatıda çok pahalı değil ben 250 ye yaptırdım,genetik morluklara bir faydası var mı bilmiyorum , ama istersen dr uma gittiğimde senin için sorarım,çünkü bendeki morluklar genetik değil 6 yıl önce çıkmıştı ve bir daha da hiç geçmemişti.
plasurecum,
üstte sana yazdığım tarifi suna dumankayanın bir sitedeki yazısında okumuştum 1 yıl önce. düzenli uyguluyorum, ama cildin allerjik falansa iyi araştır öyle uygula derim arkadaşım.