Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba

4 defa fraxel yaptırdım hem de çok iyi bir cihazla. hiç ilerleme olmadı çok hafif bir düzelme oldu. üstelik seansına 420 tl verdim. kadıköyde barış derbent adlı doktora gittim o da soyucu bir karışım verdi (60 tl). biraz daha düzelme oldu. şimdi o kadar güneşten korunduğum halde yine lekeler çıktı.kısın soyucu kullanmaya devam edeceğim. fraxel kesinlikle işe yaramıyor. üstelik yüzdeki yağları eritme gibi yan tesiri de olabiliyormuş. titan adlı lazer gelince bunun yan etkilerini açıklamaya başladılar:) yüzüm zaten zayıf bir daha yaptırmam kesinlikle.

eet bende yaptıran varsa foto görmei istiyorum artı şehriyar nazariye giden varmı fraksiyonel lazer için

slm canım ben yaptırmadım ama gıdıp sordum muayene ucretı yuz sadece yanaklarıma istedım izlerım cok degıl bı tutam ıkı yanagımdada 900 tl seans dedı oda ındırımlşıymiş güya tüm tüz 1200 tlmiş.yanak dedıgım içim 900 tl dedi çok ama...:umursamaz:

Türkiyede en çok mcl 30 er yag fraksiyonel lazer kullanılıyor. Bu cihaz ne kadar etkili yaptıran var mı ?

merhaba arkadaşlar,
benim yüzümdede sivilcelerden kalma izler var çoğunlukta yanak bölgelerimde çukurcuklar bulunmakta.senelerden beri bir sürü ilaç ve tedavi uygulamama rağmen kurtulamadım bu izlerden.netten araştırdığım kadarıyla flaksiyonel lazer bu gibi izleri geçiriyormuş.bende bunun doğrultusunda acıbadem fulya hast.gittim ve bilgi aldım.flaksiyonel lazer sivilce izlerinde % 50- %75 aranında bir düzelme sağlıyormuş.kesin olarak % 100 etkili değildir dedi. ve seans ücreti 505 TL.önerdi.bende bilemiyorum kararsız kaldım arkadaşlar.yaptırıp yaptırmamak konusunda.en azından gözle görülür bir düzelme olurmu acaba.deli gibi netten dr.araştırıyorum.ama altar ın ve ashak ın söyledikleri beni çok etkiledi.o zman bende bu izlerden bir nebze olsun kurtulabilirim gibi geliyo bana.bana burdan bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.güvenilir bir doktor varmı ist.da.

lilie sen flaksiyonel lazer işlemini nerde yaptırdın canım.bana yardımcı olumurmusun? benimde yüzümde sivilcelerden kalma derin izler var.çukur gibi duruyolar.

Arkadaşlar ben bu fraksiyonel co2 işlemini acıbademde yaptırdım.Bende çok derin olmayan sivilce ve yoluk izleri var,derin değil ama izlerin sayısı çok olunca kötü bir görüntü veriyor.İlk seansımı 1.5 ay önce oldum bu aralar 2.seans için gideceğim.Yapıldığında 4-5 saat yüzünüz yanıyor kızarık halde sonra ertesi gün hafif bir kabuk bağlıyor.5-6 gün içinde hiç birşey kalmıyor .İlk soyulduğu zaman cildiniz gergin oluyor ve hiç bir iz kaybolmamış gibi duruyor.Fakat zaman ilerledikçe izlerin yavaş yavaş küçüldüğünü görebiliyorsunuz.Zaten fraksiyonel lazerin amacıda bu.Sorunlu bolgeye yüzlerce küçük delik açıyor daha sonra sağlam doku zaman içinde bu delikleri onarıyor.Benim ilk seansımı yaptıralı 1.5 ay olmasına rağmen hala cildin kendini yenilediğini görebiliyorum,lazeri yaptırdığımdan beri cildimde aşırı yağlanma olmuyor.Bu lazeri kesinlikle eryag ve erbium lazerle karıştırmayın,ben olmadan önce çok araştırdım,eryağ ve erbium lazerin yapacağı etkiyi peeling ile de alabilirsiniz.
Çok derin izleri olan arkadaşlar benim sahsi kanımca en az 6 seans yaptırmalı,zaten kesin sonuçlar 2 ve 3. seanslardan sonra görülmeye başlıyormuş,ben ilk seansımdan bile memnun kaldım ama dediğim gibi ilk seansdan çok mucize beklemeyin 2. 3. seansdan sonra iyileşme daha belirgin olacaktır,olacağınız merkezdede kesinlikle makinaya bakın co2 fraksiyonel diyerek erbium eryag yapan yerlerde var,eğer co2 harici bir makina olursa kesinlikle kabul etmeyin.

Bende araştırmıştım bu konuyu detaylı bilgiyi içeren bir web sitesi var türkçe isteyene atabilirm. Öncesi sonrası resimleri de mevcut. Sivilce izlerinde mutheşem sonuçları var gibi görünüyor fraksiyonel co2 lazerin.

merhabalar arkadaşlar
ben 3 senedir bir formül arıyorum şu malum sivilce iz ve çukurlarına
özellikle fraksiyonel co2 farovi araştırma konum
yılbaşı gecesi operasyona geçtim ve lazere başladım
ilk seansım erbium fraksiyonel 48 dereceyle....diğer seansları fraksiyonel co2 ile devam edeceğiz.... başladık bismillah
geceyi nasıl acılar içinde geçirdim bilemezsiniz ikinci gün acı geçti, gözlerim akmaya başladı ve gerilme, üçüncü gün kahverengi kabuklanma ve beşinci gün tertemiz bir cilt....

yüzüm dolgunlaştığı gibi izlere etkili olmuş %40..ben bunca yıldır ne uğraşlar verdim saysam şaşarsınız..bu çok etkili inanın...dolgunlaşma beklemiyodum bu da bonus oldu benim için...çok mutluyum..ayda bir seans yapacağız..3 seansta mükemmel olacak dedi estetik cerrahım ama dediğine göre güzelliğin sınırı yok daha fazlasını kendiniz isteyeceksiniz, hastalarım öyle söylüyorlar diyor..

bu arada doktor bulmak kadar zor bişi yok..sonuçta yüz bu...dimi...

ha bir de makina kadar kullanılan akım çok önemli..fraksiyonel co2 en iyisi bana göre de ama akımı az verince etki de az oluyor..ben daha önce est intern. gittim görüşme için aqnkarada ancak bi hasta çıktı lazerden erbium, bemimle sohbet edebildi yarım saat hafif kızarıktı 16 derece artık akım mı bilmiyorum terimini benim doktor 48 le başladı arabayı kullanamadım isyan ettim acılardan..acı çok olacak ki sonu güzel olsun 5 günrapor aldım napalım..şu an müthiş diğer seanslar 60 derece olacak izel yüzüne göre yani artık 10 gün mü sürer iyileşmem bilemem...

merhaba pelinty, uzun zamandır bu forumu ve senin gibi fraksiyonel lazer de ki gelişmeleri takip ediyorum. Bende izlerden şikayetçiyim ve çok moralimi bozuyorlar. Teşekkür ederim buraya yazdığın için. Lütfen bize yüzündeki değişikleri anlatırmısın sık sık. Ve mümkünse ankarada nerde yaptırdığını yazarmısın.

bn de uzun zamandır araştırıyorum. nerede yaptırdığını ve ne kdra malolduğunu söyler misin lütfen.

ben yaptırdım bugün.adanada mezoslimde .leke için gittim ama evet yara ve sivilce izleri için de suan iyi bir yöntem

merabalar arkadaşlarım ben yeni üye oldum yaptırdığım yerin adını verbiliyormuyuz onu bilmiyorum ama özelden mesaj atarsanız hatta buluşup ben ikinci seansa giderken beraber de gidebiliriz hemde belki kampanya yaptırabiliriz:))

lazeri 31 aralıkta yaptırmıştım normalde eşim hiç alakadar olmaz malum erkeklerin pek alakası yok bu işlerle...bugün pazar sabahı yüzümün çok iyileştiğini ve devam etmemi söyledi sabahtan beri iltifat alıyorum anlayacağınız..ha bu arada gebelikten kalma lekelerim ilk seansta yok oldular..yaşasın... küçük çukurlarda bayağı düzelme var neredeyse yok gibiler..büyük büyük çukurluklarda tedavi gördüğüm belli.. ya arkadaşlar bence başka şeye para vermeyelim..bu yöntemi tek geçerim..ilk seansa göre sonraki seanları altın vuruşla yok edeceğiz doktorumla..hatta bana şöyle yapacaklar biri dermatolog diğeri, estetik cerrah doktorlarımın..fraksiyonel co2 ile iki kez tarıyorlar yanak bölgeme daha pembeyken yani yaralar daha iyileşmeden kuvvetli bi akımla tekrar iki kez daha tarama yapacaklar..ve bu illet çukurlar gidebildikçe gidecek..ben hasta resimleriistedim gösterdiler gittiğimde kliniğe çok bariz düzelmeler var..

ankarada biryer yaptırdığım yer ve bu cihazların tüm çeşitlerini imal edip yurt içi ve dışı satışını yapıyorlar cihazları bana gösterdiler hepsini tek tek anlattılar hangisini istersen onu yaparız diyorlar üstelik görüştüğüm yerler eryag şukarar ama fraksiyonel 1000 tl felan demişlerdi burası hepsine 600 dedi ben pazarlık yaptırdım 400 tl ye indirttim seansını her seansı gittiğimde kredi kartından çektirdim ama taksit yok neyazıkki neyse sonuç alıyorum ya napalım bayılacağız paraları..dediğim gibi toplanıp gidersek daha uygun fiyat isteyebiliriz gerçi bu bile uygu ankaradaki diğer yerlere göre ferruh bingülü aramıştım 1000 lira indirim yok demişlerdi 3 aeasn 3000 yapıyor burayı bulamasaydım verecektim gerçi

bu arada uzattım mı acaba
ben seansa gitmeden önce doktor uçuk ilacı yazdı bana 1 hafta onu kullandım lazerden önce uygulamada uçuk öyküsü olanlar kesin kullanmalıymış..bilgilerinize arz ederişm
ayrıca sonrasında malum yeni cilt açığa çıkıyor mikroplara da açık yani sivilceler çıkabilir yastık kılıfından havluya kadar herşeye dikkat etmek gerekiyor anestezi kremi ve bepanten olmazsa tımarhanelik olabilir insan acıdan...ilk gün her halükarda tımarhanelik olacaksınız o ayrı..ben şu am imex diye bir ilaç var onu destek olarak sürüyorum yüzüme sivilcelere maruz kalmayayım diye hem de fondoten etkisi yapıyor kendimi güvende hissediyorum..

peilnty bende yaptırdım samsun da ancak yüzümde leke olmayan yerlerde kahverengi izler oluştu moralim çok bozuk doktor tritone 3 ay kullanmamı söyledi gececek dedi ama doğum lekelerim çillerimimn çogu gitti er yagla cilt gençleştirme denen bir tedavi uyguladı... ne yapsam ki dermatologa mı gitsem ...

alseslorem ben hamileliğimi öğrendiğimde IPL ve n lite lazer yaptırmaya başlamış 3 seansta bırakmak zorunda kalmıştım sivilce izlerine etki etmemiş ancak cilt görünümünü düzenlemişti. benimde dediğin lekelerden yüzümün dokusu az olan kemikli yerlerinde lekerer oldu biraz geç geçiyor ama geçiyor sonuçta ben lekelere pek takmıyorum sivilce izleriyle mukayese edilince ehvenişer geliyor bana ama sicilce izlerinden daha kötüsü de varmış insan yaşı ilerledikçe anlıyor o da yüzün çökmesi ve doku kaybı.. yaşlı teyzeler yaşlanmaya başlayanlara derler ya yüzümüzün yağları eriyor...du bakalım daha neler görcez zamanla mücadelemizde..gerçi hepimiz toprak olcaz ama insan işte çirkinleşmeyi kabullenemiyor

Merhaba, siteye yeni üye oldum. Üye olmadan öncede burada forumlarda yazılmış olanları okuyabiliyordum. Fraxel lazer 2ye ayrılıyor. Soyucu olanlar yani Co2 li fraxel oluyor, bu tip fraxel cildi derin bir şekilde soyuyor ve cildin 2 hafta kadar dinlenmesi gerekiyor. Bu süre içinde kabuklanma, kızarma oluyor. Diğer fraxel ise seans seans ve sosyal yaşamdan ayırmadan yaptırılan fraxel lazer. Yine ciltte kızarma oluyor ama hafta içinde hafif bir şekilde geçiyor.

İstanbul'da yapan yerler var. Anadolu yakasında oturanlar için M.D. Avrupa'da oturanlar için Ota diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…