merhaba Nazlım,
evet yüzümde sürekli tedavi görüyor olmama rağmen geçmeyen akne ve yağ kistlerim ve derin çukur şeklinde akne izlerim vardı,aknelerim berbat durumdaydı,ilk seanstan sonra sivilcelerin nerdeyse hepsi geçti,siyah noktaların da.yani sorun olmuyor canım aksine sivilce tedavisi için kesin çözümmüş.ilk seanstan sonra zaten farkedeceksin %90 ı geçiyor.ama dediği gibi kızarıklık ve soyulmalar 1 günde geçmiyor arkadaşım-bence iznini zamanını ona göre ayarla-hemen de makyaj falan yapamıyorsun.heryerde böyle şeyler okuyorum ama malesef öyle değil.ilk gün kızarıklık oluyor 2.gün kıpkırmızı oluyor cildin güneşte saatlerce kalıp yanmışsın gibi.3.gün kalın bir şekilde soyulmaya başlıyor.4.gün soyulma tamamen geçiyor.cilt o kadar güzel oluyor ki makyaj yapmaya kıyamıyor insan,fondoten kapatıcı falan hiçbirine gerek duymuyorsun bebek cildi gibi :)benim dr umda maximum 6 seans demişti ama bu kesin değil, senin cildinin vereceği reaksiyona göre değişiyor.benim ki şuan 2 en fazla 3 te bitecek inşallah (çukurlar,akne izleri).kimyasal peelinge göre tedavi sonrasını daha kolay atlatacağımı,tamamen iyileşmenin 3-4 gün süreceğini ,sonrasında yüzümün çok kızaracağını söylemişti.bu arada benim dr um da balıkesirde,kesin tanırsın ismini söylesem.