Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ilgine çok teşekkür ediyorum..lekelerim hala geçmedi..hatta yüzümün her tarafına yayıldılar..yaptırdığım fraksel lazer yani en son çıkan ve ankarada bir tek artplastta olan laser türü...geçmesi 3-4 ayı bulur demissin inşallah geçer sanki biraz umutlandım...tekrar teşekkürler..

ZUHALOZ canım bana maille lekeli olan kısımlarının resmini çek bana gönder ben sana söyleyeyim geçip geçmeyeceğini dün bursadan arkadaşla görüştüm arkadaşta yaptırmış 1 sene önce ondada öyle olmuş sonrasında geçti hatta önceki lazer sonrası lekeleri gösterdi bana maille yolla bakim söylim ben sana canım serap_55_

sevecen555
fraxel lazerle ilgili birşey bilmiyorum canım ama bende merak ettim:) hemen araştıracağım

lilie sana özel mesaj göndermek istedim ama yeni üye olduğum için göndermedim
bursada lazer merkezine gittim doktor sivilceler varkende uygulanır dedi sende sivilceler mevcuttu anladığım kadarıyla ondan soruyorum varken lazer yaptırmak sorun olurmu 6 seans uygulayacağım dedi 1 gün kızaracak sonra geçecek dedi fraksiyonel lazer olduğunu söyledi senin doktorun bunla ilgili bilgi verdimi bıktım artık ya 10 senedir çekiyorum

merhaba Nazlım,
evet yüzümde sürekli tedavi görüyor olmama rağmen geçmeyen akne ve yağ kistlerim ve derin çukur şeklinde akne izlerim vardı,aknelerim berbat durumdaydı,ilk seanstan sonra sivilcelerin nerdeyse hepsi geçti,siyah noktaların da.yani sorun olmuyor canım aksine sivilce tedavisi için kesin çözümmüş.ilk seanstan sonra zaten farkedeceksin %90 ı geçiyor.ama dediği gibi kızarıklık ve soyulmalar 1 günde geçmiyor arkadaşım-bence iznini zamanını ona göre ayarla-hemen de makyaj falan yapamıyorsun.heryerde böyle şeyler okuyorum ama malesef öyle değil.ilk gün kızarıklık oluyor 2.gün kıpkırmızı oluyor cildin güneşte saatlerce kalıp yanmışsın gibi.3.gün kalın bir şekilde soyulmaya başlıyor.4.gün soyulma tamamen geçiyor.cilt o kadar güzel oluyor ki makyaj yapmaya kıyamıyor insan,fondoten kapatıcı falan hiçbirine gerek duymuyorsun bebek cildi gibi :)benim dr umda maximum 6 seans demişti ama bu kesin değil, senin cildinin vereceği reaksiyona göre değişiyor.benim ki şuan 2 en fazla 3 te bitecek inşallah (çukurlar,akne izleri).kimyasal peelinge göre tedavi sonrasını daha kolay atlatacağımı,tamamen iyileşmenin 3-4 gün süreceğini ,sonrasında yüzümün çok kızaracağını söylemişti.bu arada benim dr um da balıkesirde,kesin tanırsın ismini söylesem.

merhaba Nazlım,
evet yüzümde sürekli tedavi görüyor olmama rağmen geçmeyen akne ve yağ kistlerim ve derin çukur şeklinde akne izlerim vardı,aknelerim berbat durumdaydı,ilk seanstan sonra sivilcelerin nerdeyse hepsi geçti,siyah noktaların da.yani sorun olmuyor canım aksine sivilce tedavisi için kesin çözümmüş.ilk seanstan sonra zaten farkedeceksin %90 ı geçiyor.ama dediği gibi kızarıklık ve soyulmalar 1 günde geçmiyor arkadaşım-bence iznini zamanını ona göre ayarla-hemen de makyaj falan yapamıyorsun.heryerde böyle şeyler okuyorum ama malesef öyle değil.ilk gün kızarıklık oluyor 2.gün kıpkırmızı oluyor cildin güneşte saatlerce kalıp yanmışsın gibi.3.gün kalın bir şekilde soyulmaya başlıyor.4.gün soyulma tamamen geçiyor.cilt o kadar güzel oluyor ki makyaj yapmaya kıyamıyor insan,fondoten kapatıcı falan hiçbirine gerek duymuyorsun bebek cildi gibi :)benim dr umda maximum 6 seans demişti ama bu kesin değil, senin cildinin vereceği reaksiyona göre değişiyor.benim ki şuan 2 en fazla 3 te bitecek inşallah (çukurlar,akne izleri).kimyasal peelinge göre tedavi sonrasını daha kolay atlatacağımı,tamamen iyileşmenin 3-4 gün süreceğini ,sonrasında yüzümün çok kızaracağını söylemişti.bu arada benim dr um da balıkesirde,kesin tanırsın ismini söylesem.
merhaba cnm hemen cevap yazdığın için öncelikle çok teşekkür ederim dün tekrar gittim bu doktora hemen lazer yapalım dedi okadar korktum ki titreye titreye oturdum yaptılar o anda yüzüm çok kızardı ama bir saat sonra hafif pembelik kaldı yüzümde bugün ilk günüm ama yine aynı hafif kızarık sabah akşam bepanten verdi ve onu sürüyorum ya sen balıkesirdemi yaptırdın bunu ben 400 tl verdim seansına 2 hafta sonra yine çağırdı daha yüzümde bi değişiklik yok şuanda ama 2 haftada beni bayğı zorlayacak maddi açıdan doktorunu merak ettim inşallah dediğin gibi olur ben fondoten sürmek dahi istemiyorum ama çalışıyoruz cilt kötü olunca insan kendini kötü hissediyor işte inşallah dediğin gibi olur benimde

merhaba,
nazlımcım öncelikle geçmiş olsun,iki gün sonra kendini o kadar iyi hissedeceksin ki kızarıklıkları falan unutacaksın :teytey: öyle düşün. evet canım ben Balıkesirde yaptırdım.250 lira vermiştim canım.
yüzünde hemen değişiklik olmuyor ,esas farkı 4 yada 5 günde görüyorsun.bepanthen den 1 tüp bitirmiştim 5 günde,bir de antibiyotikli bir krem vermişti onu fazla kullanmıyorsun ama.Seansların arası cildin kolay tolere edebilecek gibiyse 15 gün deniyormuş yoksa normalde 1 aymış dr um bana da 15 gün sonra 2.seans dedi ama henüz fırsat bulamadığım için gidemedim.şanslıyız yani.Nazlımcım 3-4 gün sonra nasıl olduğunu yazarmısın bana,beraber güzelleşeceğiz inşallah kaydirigubbakcemile5

merhaba,
nazlımcım öncelikle geçmiş olsun,iki gün sonra kendini o kadar iyi hissedeceksin ki kızarıklıkları falan unutacaksın :teytey: öyle düşün. evet canım ben Balıkesirde yaptırdım.250 lira vermiştim canım.
yüzünde hemen değişiklik olmuyor ,esas farkı 4 yada 5 günde görüyorsun.bepanthen den 1 tüp bitirmiştim 5 günde,bir de antibiyotikli bir krem vermişti onu fazla kullanmıyorsun ama.Seansların arası cildin kolay tolere edebilecek gibiyse 15 gün deniyormuş yoksa normalde 1 aymış dr um bana da 15 gün sonra 2.seans dedi ama henüz fırsat bulamadığım için gidemedim.şanslıyız yani.Nazlımcım 3-4 gün sonra nasıl olduğunu yazarmısın bana,beraber güzelleşeceğiz inşallah kaydirigubbakcemile5

gelişmeleri sana haber vericem cnm bugün 3.günüm hala hafif kızarık cildim ama herhangi bir değişiklik yok bakalım yaa ben balıkesirde olmuyo diye bildiğim için taa bursalara gittim bana doktorunu ve yerini özelden mesaj atabilirmisin ben sana yazamıyorum çünkü sen atabilirsen sevinirim hemen araştırıcam cnm inşallah güzelleşicez çok öptüm seni

malesef benim de mesaj hakkım henüz yok :KK43:
soyulmalar başladı mı?

hayır yaa hiçte soyulcak gibi değil sanki hiç bi fark yok sen yaptıralı ne kadar oldu yüzün şu anda hiç yağlanmıyormu cnm sonra hiç sivilce çıkmadı dimi sende yarın ne olacak bakalım hbr vericem

bugünde aynı lilie hiçbir soyulma yok ayrıca kocaman iki tane sivilce çıktı çok cnm sıkıldı...

bugünde aynı lilie hiçbir soyulma yok ayrıca kocaman iki tane sivilce çıktı çok cnm sıkıldı...

canım işlemden sonra benim de çıkmıştı.regl döneminde normal demişti.bi rde az önce bir foruma yazmışlar fraksiyonel lazerin etkisi 6 aya kadar görülüyor diye.ilginçtir benim bugün yüzüm yine soyulmaya başladı.o yüzden umutsuzluğa kapılma hemen.belki senin zamanla olacaktır düzelmeler

benımde kolumda yanık ızım var ıstanbulda mackada bı klınıkde yapdırıyorum 2 seansa gırdım 4. cusunden sonra sonuc alıcam bıraz duzelme oldu

franksıyonel lazer derının altına nufus edıyo ve ustte sadece gunes yanıgı gıbı bı kızarma oluo derının altına ısık verdıgınden ust tarafda yara yapmıo eger dusunursenız kesınlıkle rastgele yerlerde yapdırmayın mutlaka uzmanına gıden bı kac kurusdan kacarsanız sorunlu bolgenız kabusa donebılır

bu arda antalyada franksıyonel lazerı yuapan bıldıgınız bı yer varmı ıstanbula gıdıyorum cok pahalı oluo

evet ilk gün kızarıyo ikinci gün azalıyo2 seans yaptırdım biraz değişti ama daha dört seans daha var 2 hafta arayla oluyorum

bende düşünüyorum ama biraz tuzlu gibi. gerçi kesin sonuç alacağımı bilsem düşünmem yatırırım ama güvenilir doktorda bulmak mesele.. ıstanbul da bu işlemi ticari amaçla yapmayan doktor tavsiye edebilecek var mı???

bende düşünüyorum ama biraz tuzlu gibi. gerçi kesin sonuç alacağımı bilsem düşünmem yatırırım ama güvenilir doktorda bulmak mesele.. İstanbul da bu işlemi ticari amaçla yapmayan doktor tavsiye edebilecek var mı???

canım ben 2 gün önce 500 evler şafak hastanesıne gıttım franksiyonel lazer fıyatını sordum doktora tüm yüze seans basına 1400 tl çektı şok oldum gerçekten tuzlu ama doktora garanti verırım uzman başarılı bi doktor fakat pahalı dedi ya doktor adı şehriyar nazari sende arastırırsan baska yerlerden benı bılgılendır canımbayanssulusmile

canım ben 2 gün önce 500 evler şafak hastanesıne gıttım franksiyonel lazer fıyatını sordum doktora tüm yüze seans basına 1400 tl çektı şok oldum gerçekten tuzlu ama doktora garanti verırım uzman başarılı bi doktor fakat pahalı dedi ya doktor adı şehriyar nazari sende arastırırsan baska yerlerden benı bılgılendır canımbayanssulusmile

Fiytt fiuuuuu.. 4 seans olacağını düşün 5600. o kadar param olsa yeni bir yüz yaptırırm :) Gel biz araba tutup lilie'nin doktoruna gidelim. Seansı 250 tl miş. 4 seans desen 1000. kalan parayla da burnumuzu yaptırırz zemuszemus

Ben araştırmalara devam edicem. Senin söylediğin doktoru da bi araştırim. Belki daha cuzi rakam veren bi doktor bulabiliriz. İrtibatı kesmeyelim :)

Fiytt fiuuuuu.. 4 seans olacağını düşün 5600. o kadar param olsa yeni bir yüz yaptırırm :) Gel biz araba tutup lilie'nin doktoruna gidelim. Seansı 250 tl miş. 4 seans desen 1000. kalan parayla da burnumuzu yaptırırz zemuszemus

Ben araştırmalara devam edicem. Senin söylediğin doktoru da bi araştırim. Belki daha cuzi rakam veren bi doktor bulabiliriz. İrtibatı kesmeyelim :)

valla canım ist içi olsun da her yere gıderım yeter daha gezmek istemıyorum bu yüzle ben burnumdan memnunumzemuszemustek sorunum cildim ve tabıkı kılolarım .kılolar gecerde izler geçmez çocuk oldugu için dışarı çıkıp arastırastıramıyorum.anca k net basından bakabılıyorum.bide komşumum oglu acıbadem hast saglık memuru ona sordurttum zaten franksiyonel lazer yazınca nette çogunluk acıbadem hastanelerı çıkıyor.bana uygun geldi de işte gıdıp bı ön gorusme yapmak lazım muayene 200 lazer seans 400 uygunmudur bence uygundur:hulya:sende arastır canım olumunekankayizsmile

X