sevecen555
fraxel lazerle ilgili birşey bilmiyorum canım ama bende merak ettim:) hemen araştıracağım
merhaba cnm hemen cevap yazdığın için öncelikle çok teşekkür ederim dün tekrar gittim bu doktora hemen lazer yapalım dedi okadar korktum ki titreye titreye oturdum yaptılar o anda yüzüm çok kızardı ama bir saat sonra hafif pembelik kaldı yüzümde bugün ilk günüm ama yine aynı hafif kızarık sabah akşam bepanten verdi ve onu sürüyorum ya sen balıkesirdemi yaptırdın bunu ben 400 tl verdim seansına 2 hafta sonra yine çağırdı daha yüzümde bi değişiklik yok şuanda ama 2 haftada beni bayğı zorlayacak maddi açıdan doktorunu merak ettim inşallah dediğin gibi olur ben fondoten sürmek dahi istemiyorum ama çalışıyoruz cilt kötü olunca insan kendini kötü hissediyor işte inşallah dediğin gibi olur benimdemerhaba Nazlım,
evet yüzümde sürekli tedavi görüyor olmama rağmen geçmeyen akne ve yağ kistlerim ve derin çukur şeklinde akne izlerim vardı,aknelerim berbat durumdaydı,ilk seanstan sonra sivilcelerin nerdeyse hepsi geçti,siyah noktaların da.yani sorun olmuyor canım aksine sivilce tedavisi için kesin çözümmüş.ilk seanstan sonra zaten farkedeceksin %90 ı geçiyor.ama dediği gibi kızarıklık ve soyulmalar 1 günde geçmiyor arkadaşım-bence iznini zamanını ona göre ayarla-hemen de makyaj falan yapamıyorsun.heryerde böyle şeyler okuyorum ama malesef öyle değil.ilk gün kızarıklık oluyor 2.gün kıpkırmızı oluyor cildin güneşte saatlerce kalıp yanmışsın gibi.3.gün kalın bir şekilde soyulmaya başlıyor.4.gün soyulma tamamen geçiyor.cilt o kadar güzel oluyor ki makyaj yapmaya kıyamıyor insan,fondoten kapatıcı falan hiçbirine gerek duymuyorsun bebek cildi gibi :)benim dr umda maximum 6 seans demişti ama bu kesin değil, senin cildinin vereceği reaksiyona göre değişiyor.benim ki şuan 2 en fazla 3 te bitecek inşallah (çukurlar,akne izleri).kimyasal peelinge göre tedavi sonrasını daha kolay atlatacağımı,tamamen iyileşmenin 3-4 gün süreceğini ,sonrasında yüzümün çok kızaracağını söylemişti.bu arada benim dr um da balıkesirde,kesin tanırsın ismini söylesem.
merhaba,
nazlımcım öncelikle geçmiş olsun,iki gün sonra kendini o kadar iyi hissedeceksin ki kızarıklıkları falan unutacaksın :teytey: öyle düşün. evet canım ben Balıkesirde yaptırdım.250 lira vermiştim canım.
yüzünde hemen değişiklik olmuyor ,esas farkı 4 yada 5 günde görüyorsun.bepanthen den 1 tüp bitirmiştim 5 günde,bir de antibiyotikli bir krem vermişti onu fazla kullanmıyorsun ama.Seansların arası cildin kolay tolere edebilecek gibiyse 15 gün deniyormuş yoksa normalde 1 aymış dr um bana da 15 gün sonra 2.seans dedi ama henüz fırsat bulamadığım için gidemedim.şanslıyız yani.Nazlımcım 3-4 gün sonra nasıl olduğunu yazarmısın bana,beraber güzelleşeceğiz inşallah kaydirigubbakcemile5
malesef benim de mesaj hakkım henüz yok
soyulmalar başladı mı?
bugünde aynı lilie hiçbir soyulma yok ayrıca kocaman iki tane sivilce çıktı çok cnm sıkıldı...
bende düşünüyorum ama biraz tuzlu gibi. gerçi kesin sonuç alacağımı bilsem düşünmem yatırırım ama güvenilir doktorda bulmak mesele.. İstanbul da bu işlemi ticari amaçla yapmayan doktor tavsiye edebilecek var mı???
canım ben 2 gün önce 500 evler şafak hastanesıne gıttım franksiyonel lazer fıyatını sordum doktora tüm yüze seans basına 1400 tl çektı şok oldum gerçekten tuzlu ama doktora garanti verırım uzman başarılı bi doktor fakat pahalı dedi ya doktor adı şehriyar nazari sende arastırırsan baska yerlerden benı bılgılendır canımbayanssulusmile
Fiytt fiuuuuu.. 4 seans olacağını düşün 5600. o kadar param olsa yeni bir yüz yaptırırm :) Gel biz araba tutup lilie'nin doktoruna gidelim. Seansı 250 tl miş. 4 seans desen 1000. kalan parayla da burnumuzu yaptırırz zemuszemus
Ben araştırmalara devam edicem. Senin söylediğin doktoru da bi araştırim. Belki daha cuzi rakam veren bi doktor bulabiliriz. İrtibatı kesmeyelim :)