Lekeler, Çiller Fraxel Lazerle Leke tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
peki jel buz uygulaması yapılsada illaki 5 gun evdemi kalıcaz?yok mu bunun caresi?yani cuma yaptırsak cumartesi pazar evde kalsak pazartesi iş var..izin mi alınacak hep?((( atlar senin nasıl cukur izlerin varmıydı ve haafifledimi?

fraxel lazer ile fraksiyonel lazerin farkı ne

Benim yaptırdığım fraksiyonel lazer.Fraxel lazerde ise eğer internetten araştırdıysanız mutlaka görmüşsünüzdür.İşlemi yaptırdıktan sonraki gün makyaj yapıp işe gidebilirsiniz diye yazar.Bu fraxel lazerde geçerliymiş.İşlemi anestezi altında yapıyorlarmış ve işem bittikten 3-4 saat sonra kızarıklık geçiyomuş.Ama fraksiyonel lazer (yani benim yaptırdığım) daha etkiliymiş.Hiç bi şekilde bu işlem için anestezi almak istemem.Tabi bu benim düşüncem.Arkadaşlar bu işlem için mutlaka 5 güne ihtiyacınız var.Kızarıklık,şişlik yüzde kabuklanma ancak 5 günde tamamen bitiyo.

merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum.Konu ile ilgili yazdiklarinizi okudum ben de fraksiyonel lazer yontemi ile leke tedavisi yaptiracagim.Bu ayin 20 sinden sonra artplast da yapilacak. yaptiran arkadaslara sunu sormak istiyorum.Islemin 3. gunu yikiyorsunuz yuzunuzu daha sonraki gunlerde de yikiyormusunuz.Cunku surekli bepanthen surdugunuz icin yuzunuzde bi katman olusmuyor mu.Yikamak gerekli olur sanirim.Islem yaptirinca nasil olacak cildim merakla bekliyorumbakalim.Tesekkur ederim

3.günden itibaren yüz yıkanıyo.cildin en üst tabakası kabuklandığı için o kabuğun dökülmesi için yıkanması gerekiyo.Bepanthen'i 3. günden sonra her saat başı sürmüyosun zaten.burda amaç ilk 3 gün boyunca o kabuklanman dökülebilmesi için bebantheni kullanmak.Kabuklanma döküldükten sonra bepantheni normal nemlendirici gibi kullanabilirsin.5. günün sonunda cildinin nasıl değiştiğini göreceksin.Gözenekler daha da küçülüyo ve cilt daha da geriliyo.İzler ilk seansta bile azalıyo.Kılcal damarların çoğu kayboluyo.Ben 2 seans yaptırdım.Bi seansım kaldı.Şu anda gayet güzel.3. sanstan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum.6 aydan sonra daha da iyi olacağını söyledi doktorum.

peki ayhak sen yaptırdıktan sonra sivilcelerin belirmişti sanırım..onlar sorun oldu mu yoksa hemen gecti mi?

ay çok cazip göründü ya peki benim yüzümde bi kaç tane su çiçeği izi var böle çukurluk onları da geçirir mi sizce fraksiyonel lazer yaptıran arkadaşlar fikir verebilir misiniz acaba?

ay çok cazip göründü ya peki benim yüzümde bi kaç tane su çiçeği izi var böle çukurluk onları da geçirir mi sizce fraksiyonel lazer yaptıran arkadaşlar fikir verebilir misiniz acaba?

Valla o konuda yanlış bilgilendirmek istemem.Ben Ankarada Artplasta yaptırdım.İstiyosan orayı arayıp doğru bi bilgi alabilirsin.

buradan yazmak sakıncalı sanıyorum site kurallarını ihlal etmek istemem özelden yazarsanız yardımcı olurum...

merhaba ayhak su an cildin nasil son yaptirdigin islemin uzerinden kac gun gecti cildinde bariz degisiklik var mi cok soru sordum ama beni bilgilendirirsen cok sevinirim. cok tesekkur ederim.

merhaba ayhak su an cildin nasil son yaptirdigin islemin uzerinden kac gun gecti cildinde bariz degisiklik var mi cok soru sordum ama beni bilgilendirirsen cok sevinirim. cok tesekkur ederim.

3. ve son seansımı pazartesi günü yaptırdım.Son seansta çok şişme ve kızarıklık olmadı.İşlemi yaptırırken doktorum 1. ve 2. seanstan sonra cildimin çok sıkılaşmış olduğunu söyledi.Asıl etkisi 6. aydan sonra daha iyi görcekmişim ama işlemden hemen sonrada sonuç çok bariz farkediliyo.Yüzümün nasıl olduğuyla ilgili soruyu pazartesi cevaplamam daha uygun olacak.Çünkü şu anda üst deri soyulma aşamasında.1. ve 2. seanlardan memnun kaldım.En son yaptırdığım seanstan sonra cildimin nasıl olduğunun net cevabını pazartesi verebilirim.

ayhak ya ben son seansımı çarşamba günü yaptırdım ama şey aklıma takıldı benim ya ilk iki seansta şişlik çok olmuştu bu son seansta şişlik olmadı çok fazla ve hatta anestol bile sürmeme gerek kalmadı diğer seanslarda yanma hissi çok oluyordu bunda anestol bile sürmeme gerek kalmadı acaba atışlar yüzeyselmi oldu sence onunla alakası olabilirmi çok takıldı aklıma ya

Altarcım dediğinin aynısı oldu bende.Bende doktoru aradım bunun üzerine.Neden diğer seanaslar gibi olmadı.Bende de hiç şişme ve yanma olmadı.Bu seansta kullanılan akım ikincisinde biraz daha düşükmüş.

aslında daha yüksek yapılması gerekmezmi sence son seansta atışı?atış yüksekolursa alttan dahga pürüzsüz deri çıkmazmı sence ayhak ya?

aslında daha yüksek yapılması gerekmezmi sence son seansta atışı?atış yüksekolursa alttan dahga pürüzsüz deri çıkmazmı sence ayhak ya?

Merhaba

ben de 4 defadır istanbulda fraxel lazer yaptırıyorum. hafiif güneş lekelerim var ama halen geçmedi. Üstelik benim kızarıklığım ertesi gün geçiyor. en son cuma yaptırdım. sizin mesajlarınızı okuyunca çok düşük ayarla yapıldığından şüphelendim. ne yapmalıyım. seansına 420 tl ödüyorum.

çok pahalı degil mi ? ve hiçbir sonuç alamamışsın hem de yani bir daha gelmem ya da ödemeyi düzenli yapmayacagım diye çıkışta bulun

Daha önceden de yazmıştım.Fraxel lazerle fraksiyonel lazer aynı şeyler değilmiş.Senin yaptırdığın fraxel lazerde işlemi yaptırdığın gün kızarıklık hemen geçiyomuş.Benim yaptırdığım fraksiyonl lazerde mutlaka 5 gün evde kalmak gerekiyo.Çok kızarık ve şiş oluyo.Üst tabaka tamamen yanıp 5 gün içinde dökülüyo.5. günün sonunda çok güzel bi cilt oluyo.Ben 3 seans yaptırdım.Dokyorum 3 seansın yeterli olacağını söylemişti.İşlemler bittikten 6 ay sonra cilt daha güzel görünecekmiş.Şu anda cildim gerginleşti gözenekler yok denecek kadar küçüldü.Benim zaten çok problemli bi cildim yoktu.Ama şimdi daha sağlıklı görünüyo.Ben memnunum arkadaşlar.

doktorun sitesine girdim fraksiyonel lazer diyor. mosaic marka makineyi kullanıyor. yarın konuşacağız. yara izimdeki kızarıklık hala geçmedi. sanırım lekeleri düşük ayarla yapıyor.acayip moral bozukluğu oldu. bu kadar para verip karşılığını almamak kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…