M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aglama ya deger mi gözyaşlarına kıyamam yaptıran arkadaşlarla özelden mesajlaş senin sorunun daha büyük çil vs olunca belki birkaç seanstan sonra sonuç alacaksındır canını sıkmak için erken devranma moralini yüksek tut
çokk kötüyüm gercektn((( bir kaç seans değil (((((şu yüzüm bi eski haline dönsün(((( bir daha tövbeee gitmem((((( aklı olan da gitmesin lazer filan mahvoldum yhaağlaya ağlaya gözlerimde şişti 10 gun nası dayanıcam
arkadaşlar izleriniz için lazer yaptıracaksanız eğer fragsiyonel co2 lazer yaptırın. daha derinlere etki eden bir yöntem olduğu için seans sayısı daha aza ineceğinden doğru orantılı olarak acı çektiğiniz ve işinizden okulunuzdan ayrı kalmak zorunda kaldığınız günler de azalacak. Üstelik bunları bir yana bırakın gördüğünüz sonuç karşısında memnuniyetiniz artacak. Benim yüzümde küçük izler vardı, bunlar için yaptırdım. Daha ilk seanstayım fakat yinede farketti. 2 . seanstan sonra daha memnun olacağımı düşünüyorum. Daha önce arkadaşların anlattığı gibi iyileşme süreci bunda da aynı. 5 gün yüzünüz soyuluyor, kızarıyor ve şişiyor, yanık kremleri sürmek gerekiyor. 6.7. gün pek bişey kalmıyor. Tavsiye ederim..
Altar, bende artplasta leke tedavisi oluyorum 4.seansdayım.ancak hiç memnun değilim.yüzümde daha çok lekeler arttı ve açıklı koyulu. kat kat fondötenler sürüyorum.senin memnun kalmana sevindim.doktorumda geçecek diyor ama benim inancım pek kalmadı
canım yaptırdığın fraksiyonel lazerse kesinlikle geçecektir.benimde yaptırdığımda boyun kısmında bi leke oluşmuştu lazerden dolayı.acayip canım sıkılmıştı.doktor bey kesin geçer demişti çok inanmamıştım ama gerçekten geçti hiç bişey kalmadı.yanlız 3-4 ay sürebilir geçmesi ki bende öyle oldu.sabırlı ol.mutlaka geçiyo.ama yaptırdığın fraksiyonel lazerse.başka bişey yaptırdıysan bişey diyemiyecem.