- Konu Sahibi unejeunefille
-
Bence siz kararsız değilsiniz kafanızda bir karar vermişsiniz ama burdaki insanlardan ne istiyorsan yaşa denmesini bekliyordunuz ki kafanızda birlikte olabilirim kararı netleşsin kendinizi haklı çıkarabilesiniz.. Kaç yaşındasınız ki karşıma birisi çıkmayabilir diye düşünüyorsunuz, bakireliği bir hiç olarak görüyorsunuz madem neden birlikte olmuyorsnuz ?Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
anana sor o sana söyler en doğru kararı cınımm, bekaretini yitir diye gönderdiler zaten seni değil mi!!! yazık ya az önce başka bir konuda bir anne 5 yaşındaki oğlunun sıra arkadaşıyla ki o da erkek dudak dudağa öpüştüğünü yazmıştı!, nasıl bu kadar asimile olduk, nereye gidiyor sonumuz belli değilHala düşünüyorum, karar vermedim henüz:)
Canim sen dah 20 yasindasin ya hu. Birak da bunları 24'unde 25'inde dusun.Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz.
Duyan da 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak demişsiniz, şuan ben tam olarak bu durumdan korkuyorum zaten, 30 yaşıma kadar karşıma çıkmazsa,sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem , mutlu olamazsam..Bu korkum yersiz mi? Her bekleyen kişi mükemmel birini mi buluyor nasıl oluyor?
İleride beklediğim için ya da beklemediğim için pişman olmak istemiyorum.
sen fransızla sevişirsin ama düğününe türk gelir.
Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz.
Duyan da 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak demişsiniz, şuan ben tam olarak bu durumdan korkuyorum zaten, 30 yaşıma kadar karşıma çıkmazsa,sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem , mutlu olamazsam..Bu korkum yersiz mi? Her bekleyen kişi mükemmel birini mi buluyor nasıl oluyor?
İleride beklediğim için ya da beklemediğim için pişman olmak istemiyorum.
Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?