Fransız sevgilim...

fransada çirkinlik diye söyleniyor..biliyorum batı ülkeleri çoğu öyle..ama daha çocuk sayılırsın..bir kaç ay geri türkiyeye döneceksin..sonra türk erkeklerine ve ailene nasıl hesap vereceksin..arkadaşın dediği gibi..diktirme yollarına düşeceksin..sadece fransadasın diye onlara uymak zorunda değilsin..benimde senin yaşında kızım var kendisi almanyada büyüdü..ama kesinlikle kendini güzel hissetmek için kimseyle birlikte olmadı..onlara cinsellik sanki öpüşme gibi değersiz..bir anne gibi sana söyliyeyim..bırak bu Fransız p....ailede yazzık..onlar aşk bimez sevgi bilmez..beyinleri sadece her karşısına çıkan kızla cinselliği düşünen varlıklar..

Bence siz kararsız değilsiniz kafanızda bir karar vermişsiniz ama burdaki insanlardan ne istiyorsan yaşa denmesini bekliyordunuz ki kafanızda birlikte olabilirim kararı netleşsin kendinizi haklı çıkarabilesiniz.. Kaç yaşındasınız ki karşıma birisi çıkmayabilir diye düşünüyorsunuz, bakireliği bir hiç olarak görüyorsunuz madem neden birlikte olmuyorsnuz ?

Evlenmeden önce iliskiye girmenin nasil arkasinda duruyorsunuz anlamadim? Nr erkrklrr icin nr kadinlar icin göğsünü gere gere anlatacaklari birsey degil.
Herkes ne kadar basit bakiyor bu duruma. Konu sadece bakaret korumak degil tum degerlerini korumak. Sana sadece bir kere ihtiyac duyan bir adamla birlikte olmak ne derece arkasinda durulacak bir olay anlamadim.
isin dini boyutuna girmiyorum bile ; bircok inanca bagli kisiler var burda fakat isin hic mi ahlaki boyutu yok ya anlayamiyorum.

Hala düşünüyorum, karar vermedim henüz:)
anana sor o sana söyler en doğru kararı cınımm, bekaretini yitir diye gönderdiler zaten seni değil mi!!! yazık ya az önce başka bir konuda bir anne 5 yaşındaki oğlunun sıra arkadaşıyla ki o da erkek dudak dudağa öpüştüğünü yazmıştı!, nasıl bu kadar asimile olduk, nereye gidiyor sonumuz belli değil

Canim sen dah 20 yasindasin ya hu. Birak da bunları 24'unde 25'inde dusun.
Allahtan Fransa'ya 10 yasinda gitmemissin. Ya bos yere beklersem deyip sevisirmissin mazallah.

valla beden senin tercih senin...
biz ne desek boş...
bekaret konusuna derin anlamlar yükleyen biri değilim...
ama sonrasını düşünmek lazım tabi...

30 yaşını aşmış bekarlardan biriyim. Hayatımı beraber yaşamak isteyeceğim , her gün çok şükür bugünde yaşıyoruz ve birlikteyiz diyebileceğim insanla henüz tanışmadım. Beklediğim için pişman değilim. Sırf evlenmiş olmak için birisiyle evlenmeye karşıyım ve mutlu bir bekarım. Ben aşka ve aşk evliliğine inanıyorum. Evlilik benim için bir hedef değil , senin için hedefse bilemem tabi.

Sırf evlenmiş olmak için evlenmek zorunda değilsin ; Fransız sevgilini memnun etmek için sevişmek zorunda olmadığın gibi.

Senin yaşında iken endişelerim ; okuyabilmek için bir burs daha bulabilmek , kaldığım öğrenci evini çekip çevirmek , pazara - markete gidip keseme göre evimin eksiğini almak , alınan odun kömürü idareli kullanmak ,derslerimi en iyi şekilde öğrenebilmekti.

Senin yaşında iken kriz bitmiş olur inşallah biz mezun olunca da ; işe girebiliriz diye endişe duyardık ev arkadaşımla.

Aman sende deyip bu satırları okurken kulaklarımı çınlatabilir veya elindeki imkanlara 4 elle sarılabilirsin. Tercih senin , hayat senin.

Kararın ne olursa olsun bahanelerin ardına sığınmamalısın. Ardına sığınacak bir bahane aramak yerine neden orada olduğunu hatırla.

Korkma , evleneceğin insan karşına çıkmasa da tüh keşke sevişseydim demezsin bence Empati yapıyorum , senin yerinde olsam Fransa ya kadar gidip de sadece hormonlarımı düşündüğüm ve orada kaldığım süreyi dolu dolu değerlendirmediğim için pişman olurdum ben.

sen bilirsin. senin bedenin, senin yaşamın, senin kararın, senin zevkin, senin ilişkin yani.
bu tür konulara karışmayı doğru bulmuyorum. kendime karışılmasından da nefret ederim.
sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın.
her şey bakirelik demek değil, aynı zamanda her şey bekaretini kaybedince de elinden gitmeyecek.

Bence içinizde, fark etmeseniz de, birlikte olmama kararınız var. Ama olmak istiyorsunuz, bu yüzden içinizdeki kararı değiştirtmek istiyorsunuz.

Yoksa bu kadar kararsız olsanız, ve sevgilinizle aranızda o tutku olsa, öpüşme biraz ileri gittiğinde zaten durmazsınız, duramazsınız. O tutku ayrı bir şey, akıl mantık kalmaz : )

Ben de 30 yaşında hala bakire bir bayan olarak kendi fikrimi söyleyeyim 20 yaşında geçici bir sevgili uğruna bekaretini kaybedersen çok pişmanlık yaşarsın, o ortamlara aldanıp gaza gelme sakın

Şuraya kadar okudum ve yazdıklarının açıklaması basit.İlk kez birisine arzu duyuyorsun çünkü o sana seks sinyalleri yolluyor.Burada bir erkek arkadaşın olsa,aynı sinyalleri rahat rahat yollayamaz.O seni arzuladığını hissettiriyor,sen de heyecan duyup kapılıyorsun.Umarım anlatabilmişimdir.
O yüzden kendini rahatlığa bırakma derim.Bulunduğun ülke ve ortam bazı şeyleri normalleştirmene sebep oluyordur.Ama dönüp dolaşıp ülkene ve çevrene geri döneceksin.
Erkek arkadaşına benim ülkemde böyledir,bizim adetlerimiz bu şekildedir demen zor değil.
Yalnız eve hiç gitmemeni tavsiye ederim,dışarıda buluşmaya devam.

3 ay sonra dönücem bi daha da göremem diyorsun e o zaman değmez bekaretini kaybetmeye sonuçta bulunduğun ülkede halen çok yukarıda tutulan bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…