• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız sevgilim...

Yorumlar Avrupa tadında ama yaşanılanlar orta doğu.. evet Türkiyede kocalar hiç kadınları ezmiyorlar bu konu yüzünden, evet hiç başlarına da kakmıyorlar o yüzden çarşaf çarşaf diktirme konuları açılıyor.. hele hele "arkasında durma" konusuna girmiyorum bile, Türkiye'de tek başına hiç ama hiç birşeyin arkasında duramazsın, duranlar da bir elin parmağını geçmez..

özetle; geri dönmeyeceksen ne yaparsan yap, ama geri döneceksen yapma!

"Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam"

Yahu bu düşünce ile 20 yaşındaki bir genç kız, ilk beraberliğini nasıl düşünür ? Duyanda 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak !
3 ay sonra ayrılacağın elin fransızı ile sevişmeyi istemen bu en özel ilk deneyimi " hmmmmm, benim ilk erkeem fransızdı" diye kadın muhabbetinde hava atmak için filan mı yapacaksın nedir ? Malum, Fransız erkekleri meşhur ya !?
2 haftalık sevgiliye aşık mısın da beraber olacaksın ? Evlilik öncesi ilişki yaşayanlara asla başka gözle bakmam, kişinin kendi tercihi ama seni çok ama çok tuhaf buldum.
Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz.
Duyan da 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak demişsiniz, şuan ben tam olarak bu durumdan korkuyorum zaten, 30 yaşıma kadar karşıma çıkmazsa,sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem , mutlu olamazsam..Bu korkum yersiz mi? Her bekleyen kişi mükemmel birini mi buluyor nasıl oluyor?
İleride beklediğim için ya da beklemediğim için pişman olmak istemiyorum.

Fransadayım diye hemen oralı olmuşsın masal 3 ay sonra bitecek ve sen kültürünü aldıgın ülkene döneceksin evleneceğin adam bir fransız değil türk olacak ve enden ilk gece kan bekleyecek rüyadasın şuan bir an önce kendine gel ve kim oldugunu unutma
ha yok ben herşeyi göze aldım diyorsan buyur kimse tutmuyor seni

Neye karar verdin merak ettim?bu fransızın evine gitmeye devam edeceksen ,tehlikedesin ,şeytan seninle olur ve olumsuz şeyi olumlu gösterir ,üzülmeni istemem ,psikolojin bozulursa derslerinded verimli olamazsın

merhabalar,

Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Ben bakireyim, ilk birlikteliğimin evleneceğim erkekle olmasını istiyorum. Sevgilim benim bakire olduğumu bilmiyor, bu konuyu hiç konuşmadık. Ama artık bunu söyleme zamanımın geldiğini düşünüyorum çünkü beni evine davet etmeye başladı, evine 2 kez gittim geceyi orada geçirmemi teklif etti ama bahane bulup reddettim.Her ne kadar bunu dile getirmese de,benimle birlikte olmak istiyor. Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. Sonra ailem aklıma geliyor, annem biriyle birlikte olduğumu duysa çok üzülür mesela.. Belki ertesinde ben de üzülürüm, sonuçta 3 ay sonra Türkiyeye döneceğim onu büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim.Belki de ben bu bekaret meselesine gereğinden fazla önem veriyorum..Sonuçta çok hoşlandığım bir sevgilim var ikimiz de genciz bu günler geri gelmeyecek..
sizce napmalıyım, çarşamba günü onunla buluşuyorum o zamana kadar kara vermem lazım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)

o kendi örfünü uyguluyor ama sen ona rezil olcaksın diyr kendi örfünden vazgeçeceksin....bence çok büyük hata edersin..kim olduğunu nerede yaşadığını hatırla..ordayken bakiresin diye rezil olcan..3 ay sonra buraya dönünce bakire deilsin diye bir ömür rezil olcan...karar senin..

merhabalar,

Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Ben bakireyim, ilk birlikteliğimin evleneceğim erkekle olmasını istiyorum. Sevgilim benim bakire olduğumu bilmiyor, bu konuyu hiç konuşmadık. Ama artık bunu söyleme zamanımın geldiğini düşünüyorum çünkü beni evine davet etmeye başladı, evine 2 kez gittim geceyi orada geçirmemi teklif etti ama bahane bulup reddettim.Her ne kadar bunu dile getirmese de,benimle birlikte olmak istiyor. Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. Sonra ailem aklıma geliyor, annem biriyle birlikte olduğumu duysa çok üzülür mesela.. Belki ertesinde ben de üzülürüm, sonuçta 3 ay sonra Türkiyeye döneceğim onu büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim.Belki de ben bu bekaret meselesine gereğinden fazla önem veriyorum..Sonuçta çok hoşlandığım bir sevgilim var ikimiz de genciz bu günler geri gelmeyecek..
sizce napmalıyım, çarşamba günü onunla buluşuyorum o zamana kadar kara vermem lazım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)

Her milletin kültürü farklı,bak kendin de demişsin bizim kültürlerimiz farklı diye. Kendini annenin yerine koy,bir kızın var okuması için yurtdışına gönderiyorsun ve o kültürünüzün dışında böyle birşey yapıyor,ülkesine dönüyor ardından da fransız sevgilisi ile ayrılıyor hayat bu insanlar eşlerinden bile ayrılır yeri gelir. Buraya döndüğünde karşına çok seveceğin senle evlenmek isteyen biri çıktığında çocuk sana sorduğunda yahut kız olmadığını anladığında hiç sıkıntı yaşamayacak mısın? Ya en basiti annenin bekarlıkta böyle bişey yapmış olmasını ister miydin? Bu şekilde sor kendine... 20 yaşındasın ve kararlarını verebilecek yaştasın, bu benim şahsi kanaatim. Bi heves uğruna utanılacak durumlara sakın düşme!

sen kendi sorunun içinde kendi cevabını vermişsin aslında ya karşıma istediğim biri çıkmazsa diye söyleyip duruyorsun.hala ne tür cevap araıyorsunki.bana göre bu yaklaşımın çok saçma geldi kusura bakma.herkes istediğini yapmakta özgür.pişnman olmazsın umarım.

Karsina birinin cikip cikmama durumuyla bu durum.arasindaki bagi ben hala tam anlayamadim karsima biri cikmazsa neden onunla olmadim 5 dklik bile olsa o zevki tatmadim ah vah mi diyeceksin yani..Yasaniyor bitiyor sonucta o an cok mutlu olup zevk alsan da bitiyor , sanki hayatinin firsatini kaciriyor gibi konusuyorsun.Belki suanki sevgilinle birlikte olmak hosuna bile gitmeyecek ten uyusmayacak o zaman bosu bosuna bunu yasamis olursun bence bu cok daha kotu.Yaklasimlarin olaya cok yuzeysel ve neye karar verdin ben de merak ettim?

Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz.
Duyan da 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak demişsiniz, şuan ben tam olarak bu durumdan korkuyorum zaten, 30 yaşıma kadar karşıma çıkmazsa,sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem , mutlu olamazsam..Bu korkum yersiz mi? Her bekleyen kişi mükemmel birini mi buluyor nasıl oluyor?

Yersiz, 10 sene içinde kendi gönlüne göre birini bulamadığın için sırf evlenmek için evlenebilir duruma gelebilme ihtimalinin olacağını düşünüyorsan ne desek boş zaten, 20 yaşındayken benim için o ihtimal sıfırdı, hayatımı ona göre çizdim hep sıfırda kaldı.

Yaptıklarımızdan pişman olmamak insan olarak en büyük derdimiz zaten ama daha doğru düzgün kendin hakkındaki ayrıntıları bile konuşamadığın sevgiliyi de önemseme o kadar. Bugün salı ayrıntı konuştun, yarın çarşamba aksiyon, perşembe günü mutlu olursan, 3 ay sonraya göre de hareket et, her hangi bir şekilde dönünce bu konu yüzünden laf edilmesi ihtimali olursa, ki zaten yargılamayan insan sormayacak, derdin yargılayanla olacak. Kendini ikinci grup için savunmaya çabalarken birden bire ah ah fransanın romantik sokakları aslında en doğrusunu yapmışsın diye susmayacak kimse. Sordurtmayacak, sorulamaması için yol bulabilecek veya yaptığı eylemin arkasında durabilecek ne kafa rahatlığı ne de olgunluk görüyorum ben şu halinle, kendini eksik hisseder ve cesaretini güya ispat için yaparsan, yine kendin kaybedersin veya öyle hissetme ihtimalin artar diyeyim, sana yap veya yapma diyene bir şey olacak değil.

-- ah ah zerrin banlanmayaydı da fransızcadaki bekaretin önemini ortaya koyan atasözlerinden örnek vereydi -- :KK69:

Iki ay sonra ayrilacagim diyorsun.. yani zaten omru var iliskinin.. hani evlnenmeyi dusunduun biri olsa bir nebze.. ama bitirecegin bir iliski icin 30 yasinda "keske o fransizla sevisseydim" demezsiniz emin olun.

Sonrasında pişman olmayacağınıza inanıyorsanız, kararınızın arkasında durabilecekseniz, Türkiye'ye döndüğünüzde bulacağınız sevgiliyi kandırmayacaksanız, bekarete önem veren bir adam karşınıza çıktığında "ben değilim, işine gelirse" diyebilecekseniz yapın.
Yok bunların birinde bile tereddütünüz varsa yapmayın.

10 sene sonra "keşke o Fransız sevgilimle sevişmeseydim" diyebilirsiniz, "keşke o Fransız sevgilimle sevişseydim" de diyebilirsiniz. Bu sizin yapınıza bağlı. Sizi sizden iyi kimse de tanıyamaz, burada herkes kendi düşünce yapısına göre yanıt veriyor.

aslında birlikte olmayacağını sen de en az bizim kadar iyi biliyorsun, tıpkı 2 ayda sevgili olunamayacağını bildiğin gibi..
bu attığın başlıktan bile belli "fransız sevgilim" :KK14:

ahh ah, keşke bir kaç ay içinde uyanacağınız rüyalara hiç dalmasanız sevgili konu sahibi..

çarşamba gününe kadar neye karar vermen lazım sevişmeye mi , benden sana açık vize seviş :KK53:
bakire kadınları madem çirkin bilmem ne buluyor bu elin fransızı , ee sevişince de anlayacak o zaman seni de çirkin kadınlar listesine ekleyecek
hayır ne işin var böyle adam la ya , bakire kadını çirkin zanneden biri ile ne işin var yani , adamın derdi seks baksana sekse göre kadınların güzelliğini çirkinliğini ölçüyor .. ve sen bu adama sevgilim diyorsun yok canım bu adam sekse sevgili anlamamışın

Konuya fransız kalamadım :cool:eğitim bitip ayrıldığınızda aklında çirkin bir olarak kalmak istemezsin eminim o yüzden kesinlikle birlikte ol gücizelliğine laf ettirme :KK59: sonra türkiyeye dönüp pişman olunca bi başlık açıp diktirme önerileri de alırsın :KK59: hem kimse de "yaparken bize mi sordun" demez :63:

Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?

Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
yani belki hiç evlenmek istediğim kişiyle karşılaşmayacağım diyerek aslında birlikte olmak için geçerli sebep arıyor gibisin..yapacağın şey sana kalmış..bize ne..bize sorarsan yapma deriz tabi..akıllı insan bunu der. 5 ay sonra buraya geri döncecn

Back