- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi unejeunefille
sen fransızla sevişirsin ama düğününe türk gelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz."Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam"
Yahu bu düşünce ile 20 yaşındaki bir genç kız, ilk beraberliğini nasıl düşünür ? Duyanda 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak !
3 ay sonra ayrılacağın elin fransızı ile sevişmeyi istemen bu en özel ilk deneyimi " hmmmmm, benim ilk erkeem fransızdı" diye kadın muhabbetinde hava atmak için filan mı yapacaksın nedir ? Malum, Fransız erkekleri meşhur ya !?
2 haftalık sevgiliye aşık mısın da beraber olacaksın ? Evlilik öncesi ilişki yaşayanlara asla başka gözle bakmam, kişinin kendi tercihi ama seni çok ama çok tuhaf buldum.
Cok guldum , Tesekkurler. Beni guldurdugun icin :)benim seviş dememle sevişip sevişme dememle sevişmeyeceksen öl zaten.
onu da mı bağa soruyon?
merhabalar,
Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Ben bakireyim, ilk birlikteliğimin evleneceğim erkekle olmasını istiyorum. Sevgilim benim bakire olduğumu bilmiyor, bu konuyu hiç konuşmadık. Ama artık bunu söyleme zamanımın geldiğini düşünüyorum çünkü beni evine davet etmeye başladı, evine 2 kez gittim geceyi orada geçirmemi teklif etti ama bahane bulup reddettim.Her ne kadar bunu dile getirmese de,benimle birlikte olmak istiyor. Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. Sonra ailem aklıma geliyor, annem biriyle birlikte olduğumu duysa çok üzülür mesela.. Belki ertesinde ben de üzülürüm, sonuçta 3 ay sonra Türkiyeye döneceğim onu büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim.Belki de ben bu bekaret meselesine gereğinden fazla önem veriyorum..Sonuçta çok hoşlandığım bir sevgilim var ikimiz de genciz bu günler geri gelmeyecek..
sizce napmalıyım, çarşamba günü onunla buluşuyorum o zamana kadar kara vermem lazım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)
merhabalar,
Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar. Onlara göre bu devirde bakire kalan kişi çok çirkindir kimse ona bakmamıştır o yüzden bakire kalmıştır, kendi seçimi olamaz.
Ben bakireyim, ilk birlikteliğimin evleneceğim erkekle olmasını istiyorum. Sevgilim benim bakire olduğumu bilmiyor, bu konuyu hiç konuşmadık. Ama artık bunu söyleme zamanımın geldiğini düşünüyorum çünkü beni evine davet etmeye başladı, evine 2 kez gittim geceyi orada geçirmemi teklif etti ama bahane bulup reddettim.Her ne kadar bunu dile getirmese de,benimle birlikte olmak istiyor. Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. Sonra ailem aklıma geliyor, annem biriyle birlikte olduğumu duysa çok üzülür mesela.. Belki ertesinde ben de üzülürüm, sonuçta 3 ay sonra Türkiyeye döneceğim onu büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim.Belki de ben bu bekaret meselesine gereğinden fazla önem veriyorum..Sonuçta çok hoşlandığım bir sevgilim var ikimiz de genciz bu günler geri gelmeyecek..
sizce napmalıyım, çarşamba günü onunla buluşuyorum o zamana kadar kara vermem lazım..
Yorumlarınızı bekliyorum:)
Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz.
Duyan da 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak demişsiniz, şuan ben tam olarak bu durumdan korkuyorum zaten, 30 yaşıma kadar karşıma çıkmazsa,sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem , mutlu olamazsam..Bu korkum yersiz mi? Her bekleyen kişi mükemmel birini mi buluyor nasıl oluyor?
İleride beklediğim için ya da beklemediğim için pişman olmak istemiyorum.
Sevgilim iki haftalık değil, buraya gelişimin ikinci haftasında tanıştık. Yani iki aydan uzun süredir beraberiz.
Duyan da 30 yaşına geldin de doğru insanı bulamadın sanacak demişsiniz, şuan ben tam olarak bu durumdan korkuyorum zaten, 30 yaşıma kadar karşıma çıkmazsa,sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem , mutlu olamazsam..Bu korkum yersiz mi? Her bekleyen kişi mükemmel birini mi buluyor nasıl oluyor?
İleride beklediğim için ya da beklemediğim için pişman olmak istemiyorum.
noldu şimdi neye karar verildi...
Hala düşünüyorum, karar vermedim henüz:)Sanırım konu sahibi bir karara varabilmek için kendini bir odaya hapsetti
yani belki hiç evlenmek istediğim kişiyle karşılaşmayacağım diyerek aslında birlikte olmak için geçerli sebep arıyor gibisin..yapacağın şey sana kalmış..bize ne..bize sorarsan yapma deriz tabi..akıllı insan bunu der. 5 ay sonra buraya geri döncecnSöyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
karar ver gitsin o zaman.Hala düşünüyorum, karar vermedim henüz:)