Fransiz Manikürü Yapimi

Canım derya baykalın ya tırnakları kısadır,ya da tırnağı uzunsa bile ucuna ince sürüp üstüne de kapatıcılığı yüksek bir tonda beyaz sürüyorlardır,başka alternatif yok.:bbo:

ayy demin baskayere koydum resmini buraya koymalıymısım neyse artık bi zararı olmaz =) kızlar yeni manikür yapıp french yaptım cokmu kalın sürmüşüm beyazını daha mı ince olmalı ne dersiniz.??

ben bu kdr uğrasamam valla uğrassamda ojeyle yaptıım için soyulup gidiyo o kdr emek boşa gidiyo ben önce tırnaklarımın içini temizliorum sora tırnak kalemini sıcak suya batırıp tırnaklarımın içine sürüyorum üstünede bi şeffaf oje tmmdır :) şeffaf oje soyulsada o beyazlık uzun süre kalıyo.

yıkayınca gitmiyor mu canım beyaz kalem? bir de nereden aldin o bahsettigin kalemiii...

Hyr cnm gitmiyo hatta kalemle tırnagımın içini boyarken etime bulaşıyo kremle zor cıkarıyorum :) ya hatırlamıyorum ama öle çok para vermemiştim bildiğin tırnak kalemi yani Avondada war:s

Hyr cnm gitmiyo hatta kalemle tırnagımın içini boyarken etime bulaşıyo kremle zor cıkarıyorum :) ya hatırlamıyorum ama öle çok para vermemiştim bildiğin tırnak kalemi yani Avondada war:s

canım o tirnak kalemi gene tirnagin ustu icin degil mi fisfisfis fisfisfis

ben mi yanlis biliyorum, uzerinde, tirnak icine uygulayin mi yaziyo CADIARZU merak ettim canım cok saol... :1hug:

ßenim kalemimde öle yazmıyo valla cnm tırnagımın üzerini boyarsam suda cıkar hemen ztn ne anlamı kalır anlayamadım :) ßen içine srüyorum beyaz bi grüntü oluo yani

ßenim kalemimde öle yazmıyo valla cnm tırnagımın üzerini boyarsam suda cıkar hemen ztn ne anlamı kalır anlayamadım :) ßen içine srüyorum beyaz bi grüntü oluo yani

anladim canimcim... bir de sally hansenin tirnak ucu icin beyaz kalemleri var ya ondan dedim... ama seninki yikama ile nasil cikmiyo anlamadim :uhm:

cok sagol ama a.s. ben de bi bakiim...

Arkadaşlar küçücük bir ojeye bu kadar zahmete ne gerek var:) Manikür yaptırmasanız da bir kuaföre uğrasanız 2 dakikade size frenc oje sürecektir.Manikür yaptırmak zorunda değilsiniz.Üstelik sürekli gittiğiniz bir kuaför varsa ücret bile almıyorlar.Hani kendimden biliyorum:)
Ayrıca ojelerin genel kullanılan renkleri ve numaraları tırnak uçları için FlorrMar 310 veya 300 üstüne ise 319 yada 16

Son düzenleme:
üç tane oje bir arada var ve içerisindede tırnaklara yapıştırmak için kağıtlar var bu kağıtlar seyesinde beyazı sürdüğünüzde çok muntazam oluyor.Sonra kağıdı çıkardığınızda diğer ojeleri sürüyorsunuz.Aynı kuaförde yaılanlar gibi hatasız ve güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…