Fransiz Manikürü Yapimi

çok tesekkurler sayende hayatımda ilk kez yapabildim ama anladım ki sadece kısa tırnaklarda oluyor.yani beyaz kısmın az olması lazım .cok işe yarıyor tam benlik :))))))))

rakı beyazıyla yaptım çok sevdim

çok teşekkürler paylaşım için yaa a.s.a.s. ben işim gereği eldiven taktığım için tırnaklarım kısa olmalı ve hep french yapıyorum ama bantla yapıyordum ve o da tırnağım kısa olduğu için biraz zor oluyordu hem de uzun sürüyordu bu yöntem harikaymışşş :lepi:

bu teknik süper gerçekten ya, yamuk yumuk çizgilerden bıkmıştım, hemen denedim, bikaç defadan sonra insan çabucak alışıyo zaten.. artık frnechsiz gezmemmm :)

çok uzun tırnaktan hıc hoslanmıyorum ama hafıf uzun ve frenclı tırnaklara bıtıyorum ellerımde hep oledır zaten:)

yaa valla harika bi yöntem kızlar.. ilk başta anlamakta zorlanmıştım ama denedim ve süper oldu.. french yapma konusunda cok beceriksiz oldugumdan pek yapmazdım ama sanırım artık hep yapıcam.. teşekkürler.hihoyyyt:enbuyukkk:

yaa valla harika bi yöntem kızlar.. ilk başta anlamakta zorlanmıştım ama denedim ve süper oldu.. french yapma konusunda cok beceriksiz oldugumdan pek yapmazdım ama sanırım artık hep yapıcam.. teşekkürler.hihoyyyt:enbuyukkk:

arkadaslarım sıze bırde ben fıkır sunım olmazmı???
smdı mat beyzı tırnagınızın ucuna sağdan sole yada soldan sağa doru serıt(ıkolaylıgına gore) halınde surersenz hem pratık hemde duzgun muntazam oluo
ayrıca tırnaklarınızn bırkacının uzerıne lacıvert oje yardımıyla nazar boncuğu yapın mukemmle duruo bnden tavsıyeee

aaaaaaaa ilk denemede harika yaptim:)
canim istedigi zaman 60euro para ödüyodum yaa,sagolun kislarr.....
ojeyi damlatim akarken tirnagimla kazir gibi oval cizdim...
valla süper oldu,muntazam ve sekilli oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…