• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransiz Manikürü Yapimi

ya ben anlamadım tam. elimin etli kısmına oje sürcem.
sonra tırnaklarımı etimi çizer gibi soldan sağa sürtüp çektircem. bu mudur?

kızlar ben bu yöntemle yaptım çok kolay oldu bi kaç denemeden sonra iyice ustalaşırım çook teşekkürler öneren arkadaşa:64:

İnanmıyorum! muhteşem bir fikir. Öğretenden allah razı olsun. Süper oldu! ve çok kolay. Baş parmakla bilek arasına bir damla damlatıp, sağdan sola yaptım ben de.

Tırnaklarım oval ve geride, genelde kısa kullanırım. 1-2 mm beyaz kısmı vardır sadece, düz ojeyi bile zor sürerim, etime bulaşır. Ama bu yöntemle süper oldu. Manikürümü kendim yapıyordum zaten şimdi hep özendiğim french'i de yapabiliyorum! süper!

Teşekkürler...

olmuyor valla benim bütün tırnağıma bulaşıyor uçlarında olması gerekiyordu :) yapanlara benden madalya herkes beceremez şekerim ..:16:

Bunu biliyordum,hatırlamama yardımcı oldun.:)
Direk sürmeye göre daha kolay oldu 5 dakikada bitti hepsi.:)

Son düzenleme:
benim tırnaklarım uzun olduğu için yapabilceğimi sanmıyorum su anda ama kısalttığım an yapıcam çok mantıklı ve pratik duruyor :3

gündüz hastalıktan gözüm açılmazken ilaçlar etkisini göstermiş,kk da bakınıyorum oda neee :53: bayıldım nasıl tşk etsem :16:
çok önceleri alınmış set ile bir deneme yapim dedim ümitsizce :ssz: ve bakın 5 dakikada neler yaptım :1:
eller bakımsız manikürsüz falan ama deneme işte :17: ben şu zıkkım hastalığı atlatim neler yapıcam :51: konu sahibi çokkkk sağol valla benim gibi kimbilir kaç kişi kolları sıvadı :16:

Eklentiler

• $DSCF0688.jpg
    $DSCF0688.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 395
Ben de denedim ve ilk deneyişimde çok hş tırnaklar elde ettim :D ama anladığım kadarıyla törpüye büyük iş düşüyor.. anlatılan şekli anlamayanlar varsa kolay french yapımı diye aratırsanız görselli anlatımları bulabilirsiniz. herkese güzel tırnaklaar :D

Back