• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransiz Manikürü Yapimi

Kızlar ben tırnaklarıma bant takıp beyaz ojemi sürüyorum sonra kuruduktan sonra bantları çıkarıp, düzgün olmayan varsa kulak pamuğuna aseton döküp düzeltiyorum. Daha sonra açık renk ojemi sürüyorum, onunda fazlalıklarını alıyorum ve kurumasını bekliyorum.

İşte buda fotoğrafı ama yeni çekmedim buradaki bakımlı tırnak ve el yarışmasına katıldığım fotoyu koydum.:utangac:

ffffnr0.jpg

bu fotografı ben gecen gun ınternette gezınırken gördüm.. muhtemelen bir mankenin el fotografı ...diye düşünüyorum

bu fotografı ben gecen gun ınternette gezınırken gördüm.. muhtemelen bir mankenin el fotografı ...diye düşünüyorum

Senin yanlışın var canım, bu tamamen bana ait bir el...
Hatta yarışmaya katıldım bu elle ve birinci seçildim. Kendimize ait olacağını ispatlamak içinde ellerimizin yanına birer çiçek ile beraber çektik fotoyu bu linki inceleyerek işe başla bence...http://www.kadinlarkulubu.com/en-bakimli-el-ve-tirnak-yarismasi-anketi-t169762/index.html

Ayrıca takma tırnak dedikleri içinde ojesiz halini yarışmanın sonunda ekledim istersen bir ona da bak derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/en-bakimli-el-ve-tirnak-yarismasi-anketi-t169762/index.html

Ve...
Şu linki bana da at bakalım kim almış el fotomu bende bileyim.:mymeka:

Al bakalım yeni çektim tarihine bakabilirsin.
Yine de emin olamazsan yüzüklerime bakabilirsin.:delphin:
Bu arada o fotoğrafı nerede gördüysen hala linki istiyorum. Arkadaşa söleyecek iki çift lafım var.:oklava: Beni burada yalancı durumuna düşürüyor ya...:mymeka:

imalps9.jpg

resim eklenmiş nasıl yapıldığına dair ama pek net değil canım yaa...:uhm:

ve ben hala anlamış değilim şu sıyırma işini :uhm:

salak gibi hissettim kendimi gamyoncuiremsu

sanırım denemeden anlaşılmıycak bu....en iyisi yaparak öğrenmek...buarada bilgi içinde başlık sahibi arkadaşa teşekkürler...a.s.

Kızlar ben tırnaklarıma bant takıp beyaz ojemi sürüyorum sonra kuruduktan sonra bantları çıkarıp, düzgün olmayan varsa kulak pamuğuna aseton döküp düzeltiyorum. Daha sonra açık renk ojemi sürüyorum, onunda fazlalıklarını alıyorum ve kurumasını bekliyorum.

İşte buda fotoğrafı ama yeni çekmedim buradaki bakımlı tırnak ve el yarışmasına katıldığım fotoyu koydum.:utangac:

ffffnr0.jpg

ablacım tırnakların süper olmuş ben de senin gibi bantla yapıyordum ama nedense artıkları kulak pamuğuyla temizlemek hiç aklıma gelmiyordu:oklava::oklava:

en iyisi bantlarla yapmak aldıgınız french setinde zaten bantlar var onları kullanın,onlar bittiği zaman normal bantları kesiyorum ve o şekilde yapıyorum.Bence burada önemli olan tırnakların şekli:)küt tırnaklarda daha hoş duruyor küt ve narin tırnaklarda:)

defne/oğuz çok teşekkürler yöntemin çok işe yaradı. Dün akşam denedim. Bugün frenchliyim:=)
Bundan sonra da hep yaparım artık:=) Gitgide daha güzel olacağından eminim..Paylaşım için tekrar teşekkürler.

bence avuca dııl de , avucıcımızı kendımıze cevırdıgımız zaman basparmakla ısaretparmagı arasındakı etlı bolumun bıraz alt kısmına ojeyı surersek daha hatasız olur cunku elımızı hafıf gevsek tutunca orada bı cızgı olusuo bu yuzden daha az hata yapılır dıye dusunuorum ve bırazdan denıcem :d

Al bakalım yeni çektim tarihine bakabilirsin.
Yine de emin olamazsan yüzüklerime bakabilirsin.:delphin:
Bu arada o fotoğrafı nerede gördüysen hala linki istiyorum. Arkadaşa söleyecek iki çift lafım var.:oklava: Beni burada yalancı durumuna düşürüyor ya...:mymeka:

imalps9.jpg

bu elin sahibine bi sorum olacak bu tırnaklarla nasıl temizlik yemek vs.. yapabiliyosun yanlış anlama temiz ve bakımlı tırnakların var bende kısa tırnakla bişey yapamam ama bu kadar uzun olsa hiçbişey yapamam çok merak ettim gerçekten rahat edebiliyomusun

bu elin sahibine bi sorum olacak bu tırnaklarla nasıl temizlik yemek vs.. yapabiliyosun yanlış anlama temiz ve bakımlı tırnakların var bende kısa tırnakla bişey yapamam ama bu kadar uzun olsa hiçbişey yapamam çok merak ettim gerçekten rahat edebiliyomusun

Canım bende kısa tırnakla hiçbirşey yapamıyorum, genelde bu kadar uzatmam, zaten çok sert bir tırnak yapım var çabuk kırılmıyor ve kestiğim zaman çok çabuk uzuyor. :delphin:
Yani alışıyorsun senin bir parçan oluyor, her işi rahatlıkla yapabiliyorsun.:kahve:
Şuan çok uzadıkları için esneme payı çok kökten kırılmasın diye kısattım tırnaklarımı.
Ellerimde sanki bir eksiklik oldu gibi geliyor.
kaydirigubbakcemile3

elleriniz, tırnaklarınızın şekli çok güzeller french manikurde cok hoş durmuş bir kadının en dikkat çeken yeri elleri ahh birde benım tırnaklarım kırılmadan uzayabilse az uzasın ta kokunden kırılıyor tırnaklar ne ile sertleştirilir ve beslenır?

elleriniz, tırnaklarınızın şekli çok güzeller french manikurde cok hoş durmuş bir kadının en dikkat çeken yeri elleri ahh birde benım tırnaklarım kırılmadan uzayabilse az uzasın ta kokunden kırılıyor tırnaklar ne ile sertleştirilir ve beslenır?
cnm avonun tırnak güçlendricileri var hem şeffaf oje gibi parlıyo hemde güçleniyo tırnaklar gercekten benim tırnaklarım kat kat ayrılıodu ama artık geçtiiia.s bide sanırım aynı ürünün besleyici olanıda var ama onu kullanamdm

frenchil2.jpg

Bu da benim tırnaklarım,ya yarışmadan flan hbrim yoktu olsaydı ben de katılırdım ben de çok önem veririm tırnaklarıma,çok bakarım ama ben bu önerilen yöntemi denedim yapamadım,ben bant kullanmaya da üşeniyorum ellerim alıştı artık direk fırçayla uçlarına sürüyorum beyazı,bantla yapmış kadar düzgün oluo hem de hiç uğraşmıyorum yok avucuma dökecem,yok bant yapıştırcam uğraşmıyorum :)

frenchil2.jpg

Bu da benim tırnaklarım,ya yarışmadan flan hbrim yoktu olsaydı ben de katılırdım ben de çok önem veririm tırnaklarıma,çok bakarım ama ben bu önerilen yöntemi denedim yapamadım,ben bant kullanmaya da üşeniyorum ellerim alıştı artık direk fırçayla uçlarına sürüyorum beyazı,bantla yapmış kadar düzgün oluo hem de hiç uğraşmıyorum yok avucuma dökecem,yok bant yapıştırcam uğraşmıyorum :)

canım o kadar kalın french yapacak olursak aslında fırca kullanmak cok kolay dedigin gibi, ama daha ince yapılacaksa cidden firca ile zor oluyo... bu arada ellerinde cok guzelmis masallah...

Tırnaklarım benim de uzun olduğu için tırnağımın beyaz kısmını kapatacak kalınlıkta french yapmam gerekio ne yazik ki istesem de ince yapamam zaten,ancak tırnağı kısaltmalıyım,ama evet ince yapmak fırçayla zor olur ama bence bantla da zor olur,mesela derya baykalın frenchleri çok ince 1mm gibi bişi,onu nsl bu kadar ince yapabiliolar bilmiyorum

Back