- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
Kızlar ben tırnaklarıma bant takıp beyaz ojemi sürüyorum sonra kuruduktan sonra bantları çıkarıp, düzgün olmayan varsa kulak pamuğuna aseton döküp düzeltiyorum. Daha sonra açık renk ojemi sürüyorum, onunda fazlalıklarını alıyorum ve kurumasını bekliyorum.
İşte buda fotoğrafı ama yeni çekmedim buradaki bakımlı tırnak ve el yarışmasına katıldığım fotoyu koydum.
bu fotografı ben gecen gun ınternette gezınırken gördüm.. muhtemelen bir mankenin el fotografı ...diye düşünüyorum
Kızlar ben tırnaklarıma bant takıp beyaz ojemi sürüyorum sonra kuruduktan sonra bantları çıkarıp, düzgün olmayan varsa kulak pamuğuna aseton döküp düzeltiyorum. Daha sonra açık renk ojemi sürüyorum, onunda fazlalıklarını alıyorum ve kurumasını bekliyorum.
İşte buda fotoğrafı ama yeni çekmedim buradaki bakımlı tırnak ve el yarışmasına katıldığım fotoyu koydum.
Al bakalım yeni çektim tarihine bakabilirsin.
Yine de emin olamazsan yüzüklerime bakabilirsin.
Bu arada o fotoğrafı nerede gördüysen hala linki istiyorum. Arkadaşa söleyecek iki çift lafım var.klava: Beni burada yalancı durumuna düşürüyor ya...:mymeka:
bu elin sahibine bi sorum olacak bu tırnaklarla nasıl temizlik yemek vs.. yapabiliyosun yanlış anlama temiz ve bakımlı tırnakların var bende kısa tırnakla bişey yapamam ama bu kadar uzun olsa hiçbişey yapamam çok merak ettim gerçekten rahat edebiliyomusun
cnm avonun tırnak güçlendricileri var hem şeffaf oje gibi parlıyo hemde güçleniyo tırnaklar gercekten benim tırnaklarım kat kat ayrılıodu ama artık geçtiiia.s bide sanırım aynı ürünün besleyici olanıda var ama onu kullanamdmelleriniz, tırnaklarınızın şekli çok güzeller french manikurde cok hoş durmuş bir kadının en dikkat çeken yeri elleri ahh birde benım tırnaklarım kırılmadan uzayabilse az uzasın ta kokunden kırılıyor tırnaklar ne ile sertleştirilir ve beslenır?
Bu da benim tırnaklarım,ya yarışmadan flan hbrim yoktu olsaydı ben de katılırdım ben de çok önem veririm tırnaklarıma,çok bakarım ama ben bu önerilen yöntemi denedim yapamadım,ben bant kullanmaya da üşeniyorum ellerim alıştı artık direk fırçayla uçlarına sürüyorum beyazı,bantla yapmış kadar düzgün oluo hem de hiç uğraşmıyorum yok avucuma dökecem,yok bant yapıştırcam uğraşmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?