• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransiz Manikürü Yapimi

ayy hakikatten çok kolay oluyomuş:dance:ben de avonun fransız manikürü seti vardı onun da bantları fln var ama hiç becerememiştim hep kayıyodu bantlar ay bu çok kolay ve güzel oldu daha ilk denememde şuanda sol elime yaptım sağa da yazıyı yazdıktan snra dvm etcm :sm_cool: paylaşan arkadaşa çoook teşekkürler çok kolaymış ya bundan sonra bende fransız manikürlü gezicem :hooray::teytey:

Bende bunu beceremedim ya bantlarla daha kolay geliyo:delphin:
yaptik sonra resim eklesene gorelim..gamyoncuiremsu

ya kızlar ben de yaptim aslinda guzel oldular bayagi :CüvCüv: amaaaa cok ince olmuyolar miiii fisfisfis kalin olsun diye nasil yapiyosunuz... bi de foto koysaniza yaa hemen gorelim Şeniz

y1pb-J-vI4isKB7k48q0OOnq7QTUMAbJIsk5tNKsHrnOfqgwr1bykGzEeYNj1CogK49cbgQYPNO46c

y1pAYvhkNy_stFHNF6r04hDxZ_hlevvQzGrdNiL7UfEZnxUC2dbZXLFQmnf3ypfOjbtAa6PhJWYqnM

y1pXoxbgNtXSVmALlxFvdCAdnHQZQ7qCgaSxnJG_Y4TEnQQ9jir6w_zMxWezv0oTayrvU-7UGorlFQ

y1pood49ETJY80HGGK0cIUuw9Kox2F9-gcwSaHC2qHT27k52Se5MBmnrt-q1YPeTZt57xKrRPeNEHw

y1pCfVUJB4HhVDbZftGievGYUOWvfiLEYGdOLRcDrvuLDFnJ3IN-Kj2qzjEwItcHxGF8lsU-Sfs8mo

1.FOTO-->açıklama yaptım ama kırmızı renkten pek belli olmaz diye yazıyım dedim buraya fotoda yazan:ÖNCELİKLE JE SÜRÜLMEYECEK OLAN ELİMİZİN İSTEDİĞİMİZ YERİNE FIRÇAYLA BİR MİKTAR OJE SÜRÜYORUZ :)
2.FOTO-->BU FOTODA PEK BELLİ OLMASA DA SÜRDÜĞÜN OJEYE TIRNAĞINI SANKİ NOJEYİ SIYIRIR GİBİ(ASLINDA ZATEN OJEYİ SIYIRIYORUZ:D)SÜRÜYOSUN,BUARADA DİKKATLİ BAKMAK LAZIM TIRNAĞA DÜZGÜN OLSUN DİYE ASLINDA YAMUK OLMA İHTİMALİ DE AZ ZATEN :)
3.FOTO-->AY BURDA DA SANKİ PARMAĞIMA VESİKALIK ÇEKTİRİYO GİBİ ÇIKMIŞ :)AMA NAPIYIM BİLGİSAYAR MASAM MAVİ :)PARMAKTAN SIYRILAN BEYAZ OJELİ PARMAĞIM:)
4.FOTO-->FRANSIZ MANİKÜRLÜ TIRNAKLARIM:)
5.FOTO-->FRANSIZ MANİKÜRÜNE YARDIMCI DOSTLARIM :)

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLAR FOTOLAR KÖTÜ ÇIKMIŞ RENKLERİ YANİ AMA İDARE EDİN ARTIK NAPALIM BENDEN BAŞKA FOTO EKLEYEN DE YOK KIYMETİMİ BİLİN a.s.:lepi:

KIZLAR FOTOLAR KÖTÜ ÇIKMIŞ RENKLERİ YANİ AMA İDARE EDİN ARTIK NAPALIM BENDEN BAŞKA FOTO EKLEYEN DE YOK KIYMETİMİ BİLİN a.s.:lepi:

Resimlerin cikmamis maaleseflayhayhoy
Benden baska resim ekleyen yok demissin, benim resmi
gormedin heralde 1-2 sayfa geriye gidip bakabilirsin...
Bi resim eklicem birazdan onu bant filan kullanmadan direk
fircayla yaptim bakalim begenecek misiniz...şakkıdı

Bunda tirnak ucundaki beyazi en sona surdum bence daha belirgin ve duzgun duruyor,
en uste de parlatici surdum...

sl380780xs8.jpg

Son düzenleme:
ben beğendim valla güzel olmuş senin fotoyu görmemiştim hemen kızma yaaa :) bende ekledim ya şımardım :D

ben beğendim valla güzel olmuş senin fotoyu görmemiştim hemen kızma yaaa :) bende ekledim ya şımardım :D

Korkma korkma kizmadim:roflol:
Gorunuyo senin resimlerde yalniz sanirim bu tirnak ucundaki beyaz
ojen cok ince olmus hic french yapilmisa benzemiyo bea:delphin:

yaa ama kizlar boole cok ince oluyoooooooooooooo... kalin yapmaya calisinca da asiri sisik duruyo tirnak ucunde... siz nasil yaptiniz ki

kalın yapmaya çalışırken de tırnağını çok dik tutma parmağına hafif eğik olduğu zaman kalın ve düzgün oluyo ben artık hergün frenchli gezcem :D

Ya benim tırnaklarım oval şekilde french yapamıyorum hiç:1no2: Bu yöntemle de başarılı olamadım.kafamçokkarıştı

bende dün akşam denedim ilk olmasına karşın becerdim gibi yapa yapa usta olurum inşallah görüntü olarak hoşuma gitti keşke resim olsaydıda ekleseydim...
BAŞARDIM BEN BU İŞİ :lepi:

arkadaşlar mavi ojenin numarası flormar 304. unutmayın tırnak uçlarını yaptıktan sonra tek kat sürün o zaten dayanıyor hem de beyazdan daha güzel duruyor

Son düzenleme:
Back