• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

French manikür yapımı...... daha kolayı yok!!!

ben her sürekli farklı oje deniyorum.mesela şuan elimde flormar300 pastel 03 alıx avıen60 var üst rengi de farklı şeyler deniyorum mesela flormar plus quartz093 aldım en son güzel bi renk .
genellikle parfümeriden değişik tonlar deniyorum bazen sedefli bazen simli o anda nasıl eserse.

fotoğrafla anlatınca daha güzl oluyor hem fikir edinmiş oluyoruz:61:

öncelikle kireç ojeyi tırmak uçlarına istediğiniz kalınlıkta sürüyorsunuz.sonra bir kulak çubuğunu asetona batırıp ojenin fazlalığını düzeltiyorsunuz...oje kurutucu sprey ile bu kısmı sabitliyorsunuz.(ben avon kullanıyorum).daha sonra üst rengi sür tekrar oje kurutucu uyguluyorsunuz ..işte kusursuz bir french manikür..
kuaför de neymiş ...inanın dışarda manikür yaptırmak aklınıza bile gelmiycek ... şimdiden kolay gelsin

Süpermiş:61: ben hiç beceremiyodum bi deniyim :1:

Ben yıllardır kendim yaparım valla bi tek nişan,düğün zamanında kuaföre yaptırmıştım.
Ustayımdır bu konuda :)Çok ta severim..

avcunuzun içine kireç beyazı ojeyı sürün diğer elinizdeki tırnaklrınızı tek tek ojeye değdirin cok kolay ve düzgün oluyo=)

Back