Fransız Askısı

Ben tavsiye etmiyorum. Süreç gerçekten zorlu, sonuçta beklediğim gibi olmadı, çukurlar ve asimetri oluştu, toparlamak için dolgu yaptırmak durumunda kaldım. 2 ayı geçmesine rağmen hala şakaklardaki iz ve katlanma tam olarak geçmedi. Doktor çok önemli tabii ki ama ben bu fransız askı işlemininde sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.

Siz kime yaptırmıştınız ?Bende korkmaya başladım acaba randevumu iptalimi etsem
Bence doktorunuzla detaylıca konuşun süreç ve sonuçları hakkında sizi tam olarak bilgilendirsin. Ben başka şehirde yaptırdım güvendiğim bir doktordu ancak bu konuda gerçekten doktor mu işlem mi sorun hala tam olarak emin değilim.

Size çok geçmiş olsun bende bugün başka plastik cerraha gittim Fransız askısının yerine yüz germe önerdi kalıcı olduğu için Fransız askısı yaptırmaktan vazgeçtim şimdilik yağ enjeksiyonu yaptırmaya karar verdim

Size çok geçmiş olsun bende bugün başka plastik cerraha gittim Fransız askısının yerine yüz germe önerdi kalıcı olduğu için Fransız askısı yaptırmaktan vazgeçtim şimdilik yağ enjeksiyonu yaptırmaya karar verdim
Teşekkür ediyorum. Bence en doğru kararı vermişsiniz, hepimiz için sağlık ve güzellikler dilerim:)

Merhaba

Bende 6d star aski yaptirdim.10 gun oldu yuzumde cukurlar gamzeler var.siz ne durumdaisniz gecti mi
Bilgi verirseniz cok sevinirim
Tesekkurler

Merhaba

Bende 6d star aski yaptirdim.10 gun oldu yuzumde cukurlar gamzeler var.siz ne durumdaisniz gecti mi
Tesekkurler

Merhaba Suan nasilsiniz.Ben 10 gin once 6d star aski yaptirdim ve yuzum halen odemli ve cokuk gamze gemze duruyor

Merhabalar.Cokmeler gecti mi.Gectiyse ne kadar surede gecti.Bilgi verirseniz cok sevinirim.bende 6d atar aski yaptirdim 11 gun oldu yuzum cukur cukur

me
Merhaba

Tesekkurler
merhabalar
Benim 2 ay oldu. Malesef bende de çukurlar ve asimetri oluştu. 1.5 ayın sonunda değişen hiçbirşey olmadı. Doktorlada görüşmemden sonra bunların geçmeyeceğini anladım ve görüntüyü biraz kurtarmak için dolgu yaptırdım. Boşuna geçmesini beklemeyin derim :KK43:

Merhaba arkadaslar medical estetik ve guzellikle ilgili cok sey denedim bir cok dr gittim istanbulda 1 gun once endopeel yaptirdim ..memnun kalmadim iple askilama yontemini takip etmekteyim dr nejat can dr elif mirza bide dr yalcin gursoy nejat bey unlulere yapio hesabindan izliom ama oyle bi iz kaldigini gormedim .. yapanlar yazabilirlermi rica etsem

Merhaba arkadaslar medical estetik ve guzellikle ilgili cok sey denedim bir cok dr gittim istanbulda 1 gun once endopeel yaptirdim ..memnun kalmadim iple askilama yontemini takip etmekteyim dr nejat can dr elif mirza bide dr yalcin gursoy nejat bey unlulere yapio hesabindan izliom ama oyle bi iz kaldigini gormedim .. yapanlar yazabilirlermi rica etsem
Endopeel nerde yaptırdınız?Bende Nejat Canı takipteyim

Endopeel nerde yaptırdınız?Bende Nejat Canı takipteyim
Nisqntasinda dr iyi aslinda bn hifu kanpanyasi aldim snradan endopeel daha iyi olcagini soyledi, endopeel yontemi bnce 50yas ustu olan kislere yapilmali deri altinda gevseyen doku toparlanip sertlesiyor bi miktar kalkiyor .bnm cene hattimda gevseklik vardi .ama simdi cene hattim masseterim oldu cene alt kismim baya doldu baya kililo durdu bn V sekli istiodum ..bni rahatsiz edio su an surat sis gibi sertlesip kalktigi icin doku 😔ama askilama yontemi nejat bey yeni klinkk acmis sordum fiyatini yalcin beylede konuscam ama ole iz belli oluyosa yaptitmam yada az bi sikilasma saglicakca🤔endoliftingde yaptirdim bu arada onuda ortadogumedicalde yaptirdim

Nisqntasinda dr iyi aslinda bn hifu kanpanyasi aldim snradan endopeel daha iyi olcagini soyledi, endopeel yontemi bnce 50yas ustu olan kislere yapilmali deri altinda gevseyen doku toparlanip sertlesiyor bi miktar kalkiyor .bnm cene hattimda gevseklik vardi .ama simdi cene hattim masseterim oldu cene alt kismim baya doldu baya kililo durdu bn V sekli istiodum ..bni rahatsiz edio su an surat sis gibi sertlesip kalktigi icin doku 😔ama askilama yontemi nejat bey yeni klinkk acmis sordum fiyatini yalcin beylede konuscam ama ole iz belli oluyosa yaptitmam yada az bi sikilasma saglicakca🤔endoliftingde yaptirdim bu arada onuda ortadogumedicalde yaptirdim
Endopeel enjekte edilen birşey değil mi ?

X