Fransız Askısı

NE ‘ na mı yaptırmıştınız ? Yalnız ben bugün işlem için 2 ayrı yeri aradım ve ikiside 4 ay sonrasına randevu verebiliyor inanabiliyo musunuz ? Kadınlar olarak hepimiz çıldırdık bence :)

NE ‘ na mı yaptırmıştınız ? Yalnız ben bugün işlem için 2 ayrı yeri aradım ve ikiside 4 ay sonrasına randevu verebiliyor inanabiliyo musunuz ? Kadınlar olarak hepimiz çıldırdık bence :)
cevabinizi anlayamadim hangi islem icin ve hangi doktorlari aradiniz mumkunse soylerseniz yardimci olurum belki

Kaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.
Merhaba sizde cukur falan klamadi sanirim nejat beyde yaptitdiniz bilgilrndirme yaptiginda soyledimi boyle seyler olabilir die

Bende nejat beyle anlastim 9000bin lira ya ikinci ayda yaptiracagim, wallah tek sikayeti olmayan o doktor. Son songül karliya yapti cook güzel

Arkadaşlar ip askı yaptıranlar ,acaba ipler saç içinden mi geçiyo ve geçtiği bölgede saçlarda herhangi bir sorun oluuo mu ?

Arkadaşlar merhaba

Herkes ip askıyı araştırdığı için bunu yazmak istedim

Ben yüzüme dolgu yaptırıp istediğim sonucu alamayınca ip askı araştırmaya başladım.çünkü dolgular çene yanlarındaki gevşeme varsa bi işe yaramıyor.o keskin görüntüyü ancak 20 -30 arası yaşlarda dolguyla yapabilirler .Neyse

Burda yaptırıp pişman olan çok kişi vardı o yüzden tam emin olamıyordum

Neyse şunu söyliyim işlem kolay bi işlem değil en azından ilk defa yaptıran için.Ben ilk günler çok fazla panik oldum ve süreci iyi yönetemedim.Bunda biraz eşimin aşırı tepkiside etkili oldu.

Çünkü ilk bir kaç gün yüzünüze uyuştırucı iğne yapılan yerler ve ip askı için iğne geçen yerler ödemli oluyor.

Ben de hiç katlantı falan olmadı hatta şu an işlemden ertesi gün çektiğim fotolara bakıyorum gayet normal görünüyor.Şu an çene yanlarındaki sarkıklık gitti .Hatta şu an salmış haliyle bile yok .ilk günler çok daha fazla gergindi .şimdi daha iyi.

Sonuç olarak ilk günler tövbe bir daha yaptırmam dediğim işlemi yine olsa yine yaptırırdım.

İp askıyı düşünen denemek isteyen varsa işlem sonrası bi kaç günü sakin atlatmaya çalışın sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende cok okudun ve aynisini düsündügüm icin Nejat can doktordan randevü aldim. Arkadasim fiyat paylasirmisin

Cok devindim adina bnde mart hibi dusunuyorum ama endiselniyorum bazi seylerin donusu yok nerenize yaptiniz nekadar acaba isterseniz ozelden yazabilisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
X