Fransız Askısı

Ya acaba bu uygulama tamamen doktorun uygulama şekline göre mi başarısı değişiyor ?daha önce Seda Sayana yapan dr geçen gün Seda Akgül e yaptı .Çok başarılı görünüyodu
Bilmiyorum ama kabus gibi bencede uygulama yapılmadan önce sanki prenses olacakmışız gibi kontrole gittiğimde ağlamıştım 3 ay Çukurlu ve olduğunuzdan daha yaşlı bir görüntü kaş yapayım derken gör çıkarıyoruz bende cuma günü gidecem doktora bakalım o nasıl geçiştirecek

Benim 1 ayı geçti ve çukurlar hala duruyor. Kontrolde doktor geçiştirdi konuyu zamanla geçeceğini düşünmüyorum artık. Şimdi bu çukurlar için ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Kabus gibi. En azından biraz simetrik görüntü elde etmek için dolgu mu yaptırsam diye düşünüyorum.
Benimde bir ay geçti hala ağrım var yüzüm daha çok yaşlandı ve sağ göz kapağım düştü iplerden sonra 😔 doktora çıkarmasını söyledim çıkaramam dedi bana

Ya acaba bu uygulama tamamen doktorun uygulama şekline göre mi başarısı değişiyor ?daha önce Seda Sayana yapan dr geçen gün Seda Akgül e yaptı .Çok başarılı görünüyodu
Mutlaka doktor önemli ama bence bu fransız askı uygulaması sorunlu teknik olarak. Seda Sayanın yüzünde de çukurlar var. Makyajla toparlıyorlar bence. Televizyonda görüntüyü dondurup baktım. O derece kafayı yemiş durumdayım:)

Orta yüz gerdirme fiyatı ne kadardır?
Benimde bir ay geçti hala ağrım var yüzüm daha çok yaşlandı ve sağ göz kapağım düştü iplerden sonra 😔 doktora çıkarmasını söyledim çıkaramam dedi bana
Seda Sayan bence daha önce yüzüne gerdirmiş olabilir, sanırım Fransız askısı yerine gerdirmek hem kalıcılık hemde iyi sonuç veriyor diye düşünüyorum. Fransız Askısı yaptırmayı düşünüyordum fakat yorumları görünce biraz tereddüt ettim :KK43:

Orta yüz gerdirme fiyatı ne kadardır?

Seda Sayan bence daha önce yüzüne gerdirmiş olabilir, sanırım Fransız askısı yerine gerdirmek hem kalıcılık hemde iyi sonuç veriyor diye düşünüyorum. Fransız Askısı yaptırmayı düşünüyordum fakat yorumları görünce biraz tereddüt ettim :KK43:
Aklın varsa yaptırma

Suratımın halini görün insan parasıyla bunu yaparım kendine işte böyle adamı kandırıyorlar insanların hayatları ile oynuyorlar yapmayın acısı ve maddi kaybıda cabası

Suratımın halini görün insan parasıyla bunu yaparım kendine işte böyle adamı kandırıyorlar insanların hayatları ile oynuyorlar yapmayın acısı ve maddi kaybıda cabası
Vay eski halinin fotosu yakın tarihliyse çok iyiymiş.Kaç yaşındasın ki Neden gerek gördün ki buna ?

Yaptırmadan iki gün önce yaş 32 basit bir botoks yaptırıp çıkacaktım ne olduysa mevzu buraya geldi mahvetti doktor herşeyi

Cerrahi yüz germe acaba daha mı iyi olur bilemedim. Fransız Askısı da nerden baksanız 5000TL falan yüz germe ameliyatı acaba ne kadar?

Benimde benzer ve asimetrik bir görüntü. Gerçekten maddi manevi büyük bir kayıp. Aklı olan yaptırmamalı.

Cerrahi yüz germe acaba daha mı iyi olur bilemedim. Fransız Askısı da nerden baksanız 5000TL falan yüz germe ameliyatı acaba ne kadar?
Kesinlikle cerrahi. Bende ilerde cerrahi yaptıracağım. Bir daha bu tarz estetik uygulamalara asla bulaşmam. Fransız askı 7000 tl . Ben birde yüzü kurtarmak için (oluşan çukurlar) dolgu yaptırdım 2000tl. Sanırım cerrahi yaptırsam aşağı yukarı bu civara mal olurdu:KK43: Kesinlikle yaptırmayın derim.

Kesinlikle cerrahi. Bende ilerde cerrahi yaptıracağım. Bir daha bu tarz estetik uygulamalara asla bulaşmam. Fransız askı 7000 tl . Ben birde yüzü kurtarmak için (oluşan çukurlar) dolgu yaptırdım 2000tl. Sanırım cerrahi yaptırsam aşağı yukarı bu civara mal olurdu:KK43: Kesinlikle yaptırmayın derim.
Dolgu ile toparlanma oldumu peki

Ben de doktor nejatcana 15 gün sonra Fransa askısı yaptıracağım nasıl memnun kaldınız mı?
Ben tavsiye etmiyorum. Süreç gerçekten zorlu, sonuçta beklediğim gibi olmadı, çukurlar ve asimetri oluştu, toparlamak için dolgu yaptırmak durumunda kaldım. 2 ayı geçmesine rağmen hala şakaklardaki iz ve katlanma tam olarak geçmedi. Doktor çok önemli tabii ki ama ben bu fransız askı işlemininde sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.

X