Fransız askısı yaptıralı bir ayı biraz geçti. Kontrole de gittim. Dr. Nejat Can'a yaptırdım, Seda Sayan'ın videosunu izledikten sonra. Yapılırken çok az acı hissediyorsunuz çünkü uyuşturmak için iğne yapıyorlar. Ardınlar askıları geçirip, benim iki tarafan da ikişer adet yapıldı, şakakların oradan çekip bağlıyorlar ve o bölgede kat oluşuyor. Benim derim inceymiş, çok ödem oldu. 3-4 gün dışarı çıkmamak lazım. Aynaya ilk baktığımda çok komik bir görüntüyle karşılaştım, suratım yukarı çıkmıştı ama zamanla iniyor. 3-4 gün işe gitmemek gerek bence.
Şakaklarda askıları bağladıkları yeri sürekli saçımla kapattım. Bir taraf şimdi belli belirsiz, diğer taraf tam düzelmedi. İkinci ayın sonuna kadar geçeceğini söylediler. Bir de bir tarafta elmacık kemiğim daha belirgin. Bunun da ikinci ay sonunda eşitleneceğini söylediler. Genel olarak çok memnunum, herkes yüzündeki yorgunluk gitmiş diyor, yüzüme tazelik ve gençlik geldi. Yaşım 45 bu arada. Ocak ayında Dr. Ufuk Askeroğlu'na bişektomi olmuştum. Kendisi bana bişektomiyle birlikte orta yüz germe önermişti ama orta yüz germeye bütçem yetmedİ. Bişektomiden de çok memnun kaldım.