- 4 Haziran 2022
- 23
- 1
- 16
- 31
İlaç antibiyotikti, doktorunuzun yazması doğru olur. Ama antibiyotik duo balance bvMerhaba verdiği ilaç ve probiyotik için bana da isim verir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç antibiyotikti, doktorunuzun yazması doğru olur. Ama antibiyotik duo balance bvMerhaba verdiği ilaç ve probiyotik için bana da isim verir misiniz
Çok geçmiş olsun. Doktorunuz kimdiYatiyodum kanamam oldu hic bisey yapmadim sarisin ve beyaz tenlilerin kanamaya meyilli oldugunu ve benim etimin cok narin oldugunu soyledi ben dikiyorum dikis atiyor ben dikiyorum dikis atiyor dedi doktor suan az az kanamam var ama pskolojim okadae bozukki tekrrar ole olcam diye korkuyorum
Bende yaptırmak istiyorum.doğum sonrası iç dudağın birinde sarkma oldu bir de iç dikiş istiyorum.ücretsiz olması çok iyiymiş cünkü fiyatlar çok yüksek.ama ben istanbuldayım burda devlet hastanesi önerebilecek olan var mı?yoksa orda nasıl yaptırabilirim randevu vs? Yardımcı olursanız sevinirimMerhaba ben de Sakarya'da ikamet ediyorum. Araştırma hastanesinde op.dr. Feyza Beyatlı ile labioplasti, perinoplasti, rektosel ve yağ grefti operasyonu geçirdim. Bugün 11. günümdeyim. Öncelikle doktorum çok tatlı çok ilgiliydi. Bana da gayet güven verdi. Ameliyatım yaklaşık 5 saat sürmüş. Çıktığımda sonda ve tampon vardı. Ameliyattan sonra da benden önce odaya gelip hemen yakınlarımı bilgilendirmiş. Şu an görüntü olarak gayet beklentimi karşılamış duruyor ama daha dikislerim düşmedi. Ameliyat sonrası öyle anlatılanlar kadar rahat değil. Ameliyattan sonra ki hafta bile oturup kalkarken dikkat etmek gerekiyor. Bir de ben herhangi bir ücret ödemedim. Şimdilik böyle...
Ben Bursa da Barış Korkmaz a gittim. Keşke sizinde Bursaya gitme imkanınız olsaTeşekkür ederim siz hangi doktora gittiniz
Siz nerde yaptırdınız ve doktorunuz kim bana yardımci olabilirmisiniz bende düşünüyorumÇok geçmiş olsun. Bende geçirdim labioplasti ve beyazlatma operasyonu. Sizi okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım. Sizin adınıza çok üzüldüm ama
Merhaba, sakarya da hangi doktora gittiniz. doktor arayışındayım yardımcı olur musunuz?Merhaba, 2. Haftamda bende de çok fazla kaşıntı başladı. Doktoruma gittim ve enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok dikkt etmiştim, meğer şeker intoleransım varmış o yüzden yara hep kızarıkmış. Hemen ilaç verdi birde vajinal sağlık için probiyotik yazdı. Kaşıntı tamamen geçti 5. Haftada dikişlerim düştü şuan çok iyiyim
merhaba hangi doktora oldunuz ve süreciniz nasıl ilerledi acaba?Bende sakaryaliyim vajinoplasti ve labioplasti oldum 6 gunum ilesmeyi bekliyorum