Sakarya vajina estetik

Yatiyodum kanamam oldu hic bisey yapmadim sarisin ve beyaz tenlilerin kanamaya meyilli oldugunu ve benim etimin cok narin oldugunu soyledi ben dikiyorum dikis atiyor ben dikiyorum dikis atiyor dedi doktor suan az az kanamam var ama pskolojim okadae bozukki tekrrar ole olcam diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Doktorunuz kimdi

Merhaba ben de Sakarya'da ikamet ediyorum. Araştırma hastanesinde op.dr. Feyza Beyatlı ile labioplasti, perinoplasti, rektosel ve yağ grefti operasyonu geçirdim. Bugün 11. günümdeyim. Öncelikle doktorum çok tatlı çok ilgiliydi. Bana da gayet güven verdi. Ameliyatım yaklaşık 5 saat sürmüş. Çıktığımda sonda ve tampon vardı. Ameliyattan sonra da benden önce odaya gelip hemen yakınlarımı bilgilendirmiş. Şu an görüntü olarak gayet beklentimi karşılamış duruyor ama daha dikislerim düşmedi. Ameliyat sonrası öyle anlatılanlar kadar rahat değil. Ameliyattan sonra ki hafta bile oturup kalkarken dikkat etmek gerekiyor. Bir de ben herhangi bir ücret ödemedim. Şimdilik böyle...
Bende yaptırmak istiyorum.doğum sonrası iç dudağın birinde sarkma oldu bir de iç dikiş istiyorum.ücretsiz olması çok iyiymiş cünkü fiyatlar çok yüksek.ama ben istanbuldayım burda devlet hastanesi önerebilecek olan var mı?yoksa orda nasıl yaptırabilirim randevu vs? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, 2. Haftamda bende de çok fazla kaşıntı başladı. Doktoruma gittim ve enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok dikkt etmiştim, meğer şeker intoleransım varmış o yüzden yara hep kızarıkmış. Hemen ilaç verdi birde vajinal sağlık için probiyotik yazdı. Kaşıntı tamamen geçti 5. Haftada dikişlerim düştü şuan çok iyiyim
Merhaba, sakarya da hangi doktora gittiniz. doktor arayışındayım yardımcı olur musunuz?

X