fransaya gidenler?

evet canım fransadada öğrenmek isterim ama önce oraya gidebilmem için ofiinin zorunlu dil kurşuna gitneliyim.40 saat yazıyor nette baktım iki haftalikmis. birde dediginiz gibi gecemedigimde uzatiyorlarmis inşallah bir aksilik olmaz :KK43:
ha sen TR deki kursu diyorsun :)
ben buraya gelince kursa gidiyorsun onu diyordum :)

Evet tam da ogrenmis oldugun gibi 2 haftalik kurs var sonra kurs gordugun yerde sinav yapilacak . sozlu sinavi yine kursu veren hocalar yapiyor. kolay olduguu soyleyemem ama zaten 2 haftalik surecte o sinavi gecebilmeniz gerekenleri ogretiyorlar ..cogu insan geciyor biraz gayret et halledersin. daha sinav sonrasi saglik kontrolu var uzun ve sikici surec kolayliklar dilerim..

maşallah canım sen deneyimlisin o zaman her konuda
17 yasinda geldim buraya
arkanda bi hayat birakip burada yeniden basliyorsun
bende o yeni hayata adapte olmak için elimden geleni yaptim diyebilirim
ama benim en buyuk avantajim evli deildim,ilgilenmem gerklen ev isin, koca,çocuk vs yokdu
saolsun annem yapar eder ben de okurdum formasyonlara giderdim
ehliyetimi aldim,dili ogrendim , is buildum çalistim vs
simdi evli ve uç çocuklu femme au foyer oldum :)))))))))

17 yasinda geldim buraya
ama benim en buyuk avantajim evli deildim,ilgilenmem gerklen ev isin, koca,çocuk vs yokdu
İyi adapte olmuşsun canım iş çocuk vs 3 çocukla en iyisi femme au foyer olmak yoksa nasıl idare edeceksin Allah sağlık mutluluk versin

17 yasinda geldim buraya
paris civarındamısın sende çocuklar kaç yaşında?

Merhaba hanimlar aranizda ailesine davetiye yollayip Fransa ya vize alan var mi ? kismetse ailem gelecek bir kac sorum var da..

Evet tam da ogrenmis oldugun gibi 2 haftalik kurs var sonra kurs gordugun yerde sinav yapilacak . sozlu sinavi yine kursu veren hocalar yapiyor. kolay olduguu soyleyemem ama zaten 2 haftalik surecte o sinavi gecebilmeniz gerekenleri ogretiyorlar ..cogu insan geciyor biraz gayret et halledersin. daha sinav sonrasi saglik kontrolu var uzun ve sikici surec kolayliklar dilerim..
uzun ve sıkıcı süreç hiç bitmiyorki teşekkürler :KK43:

X