fransaya gidenler?

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
merhaba kizlar yine ben :)
evlilik yoluyla fransaya gidicem insallah, size bi sorum var 15 saatlik bi dil kursu veriliyormus sanirim. sizler neler ogrendiniz ve sinav oldunuzmu neler soruldu ??

canım bilmiyorum ben parise gittim elelle dolaşan erkekler etrafın pis kokusu faln beni kötü etkiledi bidaha gitmem mesela.
Allah Allah şaşırdım ilk kez duyuyorum bunu :) ama benim yasayacagim yer parise biraz uzak bi mahalle bakalım hayirlisi:)

15 saat olduguna eminmisiniz?
300 saat gibi bisey diye biliyorum ben
sinava girmedim ben ama gitmenin mecburi oldugunu biliyorum ,hevesli olursan ogrenirsin azmederek ama geenlde o saatlrri yapip fransizca ogenilmiyor pek
çunku mecburiyetde, gidiliyuor, buyuk ihtimalle çocuk falan oluyor , ev koca çocuk vs derken kimsenin umrunda olmuyor fr ogrenmek, ama oturumu almak için o belgeye ihtuyaç avr diye gidiliyor

sen onlar gibi olmazsan ogrenirsin, simdiden kolay gelsin
sinavi geçemezsen fazladab saat veriliyor galiba

evet canım fransadada öğrenmek isterim ama önce oraya gidebilmem için ofiinin zorunlu dil kurşuna gitneliyim.40 saat yazıyor nette baktım iki haftalikmis. birde dediginiz gibi gecemedigimde uzatiyorlarmis inşallah bir aksilik olmaz

belgeleri tamamlayip verdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…