Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten pamuk var kare seklinde onlari alicam ilk etapta onlarla temizlicem canim huggies aldim hani parfumsuz ve alcool yok ve fiyati uygundu su ve pamuk tercihim olucak
Cococum sekerin ustunde yazar ATmadiysan ben eminim recelik oldugundan annemde bilmeden almisti bir baktimki recelik
Kilo démisken ben hep 55 kiloydum dogumdan sonra nasil vercem bakalim
valla ben hic bilmiyordum,bunuda ogrenmis oldum sayenizde
sen oylesine soyledin gercek cikti
bir de loiret bolgesine bakan hamoval diye bir sirket biliyorum. burdaki evlerinin kaloriferleri elektrikli ama.
orleanstakiler nasil bilmiyorum.. arkadasim montargiste hamovalin apartmaninda oturyor kullanisli evi var. mutfagi bayagi buyuk..
kavonozza bosaltiydim kagidi yok internetten daddy sekerin czqitlerine baktim recellik falan yaziyor demekki onlar kendinden eksiymis
Yok zaten pamuk var kare seklinde onlari alicam ilk etapta onlarla temizlicem canim huggies aldim hani parfumsuz ve alcool yok ve fiyati uygundu su ve pamuk tercihim olucak
Cococum sekerin ustunde yazar ATmadiysan ben eminim recelik oldugundan annemde bilmeden almisti bir baktimki recelik
Kilo démisken ben hep 55 kiloydum dogumdan sonra nasil vercem bakalim
ben aslinda ogluma kiyamiyorum eger oglumu krese vereceksem deysin diyorum bu emeklerim zamanim bosa gitmesin yani gidecegim yere deysin oglum olmazsa umursamazdin aman zamanla daha iyi ogrenirim derdim ama oglumdan ayriliyorsam cabalarimi bosyere harcamiyayim deysin yani belki p.tesi kayit oldugum kursa gider ne yapmam gerektigini soylerim yada assagida bir kurs daha var orayada sorarim sadece 2 gun kabul edebilirlermi kursu allahtan ben kucuk ogluma hamile kalmadan ehliyetimi aldim kurtuldum simdi ise dilimi dahada iyi ilerletmem kaldi
benim oglum dogdugu gunden beri pempars kullaniyorum digerleride alerji yapiyor islak mendilide pempars zaten cok memnunum bu markadan tualete alistirincaya kadar degistirmeyi dusunmuyorum ilk oglumda bir cok markayi kullandim ama kucugune hem bir markadan devam ettim...
sanirim sen az kilo aldin dimi, verirsin canim, senin tipin vericiye benziyor :)
Evet canim genelde o marka recelik ben senin eksi dedigini hatirlamiyorum yoksa derdim recelik oldugunu neyse birdakine bak bilirsin
sempatik kiyakmis :))
sormayin herkesin derdi kilo. arkadaslarla bir araya geldigimizde once bi guzel tikiniyoruz sonra tarif alip veriyoruz falan sonra da kilo vermemiz lazim diyoruz. her seferinde ama
bugun herkes var bir kisi eksik hadi bilin bakim o kim
lapinu temizlik sutu dedigim sey lait de toilette :)
recellik seker de varmis ya hayret birsey
lapinu temizlik sutu dedigim sey lait de toilette :)
recellik seker de varmis ya hayret birsey
lapinu doktorum bana son aylarda uyku icin birsey istermisin diye sormustu.. hemen aldim. uyumak icin kullandim. benim zaten normalde de uyku problemim var, yattigimda 2 uc saat uyuyamiyorum. hamileyken hic uyuyamiyordum. bebek olunca uyuyamiyacaksin zaten, oyle birsey al cok dayanilmazsa..
Kiz ben fransizcayi fazla ceviriyorum turkceye birde sana diyorum ben lait de toilette aldim sut nedemek ay salagimmmm ya
Seker recelik var ama farketmemisinizdir birde ben 8 sene magazada calistim oyuzdenkulanmadigim seyleride ordan biliyorum
Temizlik sutu derken?onu bilmiyorum bakarim birdakine mixa aldim sompoing birde lait toilette
Yavas yavas alim artik birde camasirlari yikamak icin ne onerdiniz unutum ha kizlar. Birde bebegi yikamak icin sabun varmi?