• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Temizlik sutu derken?onu bilmiyorum bakarim birdakine mixa aldim sompoing birde lait toilette
Yavas yavas alim artik birde camasirlari yikamak icin ne onerdiniz unutum ha kizlar. Birde bebegi yikamak icin sabun varmi?

Yok zaten pamuk var kare seklinde onlari alicam ilk etapta onlarla temizlicem canim huggies aldim hani parfumsuz ve alcool yok ve fiyati uygundu su ve pamuk tercihim olucak

Cococum sekerin ustunde yazar ATmadiysan ben eminim recelik oldugundan annemde bilmeden almisti bir baktimki recelik

Kilo démisken ben hep 55 kiloydum dogumdan sonra nasil vercem bakalim

kavonozza bosaltiydim kagidi yok internetten daddy sekerin czqitlerine baktim recellik falan yaziyor demekki onlar kendinden eksiymis

valla ben hic bilmiyordum,bunuda ogrenmis oldum sayenizde
sen oylesine soyledin gercek cikti:27:

valla canim bende limonu koymadan once tatmasaydim anlamazdim cunku bidaha yaptiydim bir damlayla cok eksi olmustu dur bi tadiyim dedim fark ettim eminim bunu bir cok kisi bilmiyordur ilginc fransiz zekasi kekte fark edilmiyo ama serbette cok belirgin

bir de loiret bolgesine bakan hamoval diye bir sirket biliyorum. burdaki evlerinin kaloriferleri elektrikli ama.
orleanstakiler nasil bilmiyorum.. arkadasim montargiste hamovalin apartmaninda oturyor kullanisli evi var. mutfagi bayagi buyuk..

baktigimiz cogu ev gazliydi
bi tane maison bulduk 5 pieces 700 euroydu iyi ucuzmus dedik oda elektirikmis, baya cok para gelirya bide o evleri isitmak problem ,elektirikli simdi tercihimiz

kavonozza bosaltiydim kagidi yok internetten daddy sekerin czqitlerine baktim recellik falan yaziyor demekki onlar kendinden eksiymis

Evet canim genelde o marka recelik ben senin eksi dedigini hatirlamiyorum yoksa derdim recelik oldugunu neyse birdakine bak bilirsin

Yok zaten pamuk var kare seklinde onlari alicam ilk etapta onlarla temizlicem canim huggies aldim hani parfumsuz ve alcool yok ve fiyati uygundu su ve pamuk tercihim olucak

Cococum sekerin ustunde yazar ATmadiysan ben eminim recelik oldugundan annemde bilmeden almisti bir baktimki recelik

Kilo démisken ben hep 55 kiloydum dogumdan sonra nasil vercem bakalim

sanirim sen az kilo aldin dimi, verirsin canim, senin tipin vericiye benziyor :)

ben aslinda ogluma kiyamiyorum eger oglumu krese vereceksem deysin diyorum bu emeklerim zamanim bosa gitmesin yani gidecegim yere deysin oglum olmazsa umursamazdin aman zamanla daha iyi ogrenirim derdim ama oglumdan ayriliyorsam cabalarimi bosyere harcamiyayim deysin yani belki p.tesi kayit oldugum kursa gider ne yapmam gerektigini soylerim yada assagida bir kurs daha var orayada sorarim sadece 2 gun kabul edebilirlermi kursu allahtan ben kucuk ogluma hamile kalmadan ehliyetimi aldim kurtuldum simdi ise dilimi dahada iyi ilerletmem kaldi

benim oglum dogdugu gunden beri pempars kullaniyorum digerleride alerji yapiyor islak mendilide pempars zaten cok memnunum bu markadan tualete alistirincaya kadar degistirmeyi dusunmuyorum ilk oglumda bir cok markayi kullandim ama kucugune hem bir markadan devam ettim...

okula baslamasina 1 bucuk sene kaldi. Olmazsa bekle o o okula gidince sen de kursa gidersin..

Huggiesin islak mendilini kullansaydin oyle demezdin ama :p

sempatik kiyakmis :))

sormayin herkesin derdi kilo. arkadaslarla bir araya geldigimizde once bi guzel tikiniyoruz sonra tarif alip veriyoruz falan sonra da kilo vermemiz lazim diyoruz. her seferinde ama :60:

evet bunlari karnimiz tokken yaziyoruz, ackende bol bol tarif veriyoruz genelde oyle olur:27::27:

Son düzenleme:
lapinu doktorum bana son aylarda uyku icin birsey istermisin diye sormustu.. hemen aldim. uyumak icin kullandim. benim zaten normalde de uyku problemim var, yattigimda 2 uc saat uyuyamiyorum. hamileyken hic uyuyamiyordum. bebek olunca uyuyamiyacaksin zaten, oyle birsey al cok dayanilmazsa..

lapinu temizlik sutu dedigim sey lait de toilette :)

recellik seker de varmis ya hayret birsey

Kiz ben fransizcayi fazla ceviriyorum turkceye birde sana diyorum ben lait de toilette aldim sut nedemek ay salagimmmm ya

Seker recelik var ama farketmemisinizdir birde ben 8 sene magazada calistim oyuzdenkulanmadigim seyleride ordan biliyorum

lapinu doktorum bana son aylarda uyku icin birsey istermisin diye sormustu.. hemen aldim. uyumak icin kullandim. benim zaten normalde de uyku problemim var, yattigimda 2 uc saat uyuyamiyorum. hamileyken hic uyuyamiyordum. bebek olunca uyuyamiyacaksin zaten, oyle birsey al cok dayanilmazsa..

Canim ayin 19 unda randevum var ozaman soylicem

Kiz ben fransizcayi fazla ceviriyorum turkceye birde sana diyorum ben lait de toilette aldim sut nedemek ay salagimmmm ya

Seker recelik var ama farketmemisinizdir birde ben 8 sene magazada calistim oyuzdenkulanmadigim seyleride ordan biliyorum

yok kiz kendine salak deme bazen benim de jetonum gec dusuyo olur oyle sikma canini :9:
ya hani herseyi icinde satilan unlar da var ya, kabartma tozu oluyo icinde, oyle birsey demekki cok da enteresan degilmis :60:

Temizlik sutu derken?onu bilmiyorum bakarim birdakine mixa aldim sompoing birde lait toilette
Yavas yavas alim artik birde camasirlari yikamak icin ne onerdiniz unutum ha kizlar. Birde bebegi yikamak icin sabun varmi?

ne cok sormussun :) sampuan olarak 1 buyuk paket mustela almistik. onu da eltim almis getirmis, beni o zaman eltim calisirken onun kizina bakiyordum. once bunu kullan demisti.
mixa 3lu satiliyordu ondan almistim taa hamileyken bitirmek icin ugrastim sonra. :) sadece ben kokusunu bgenmedim. yoksa sampuanda bir kusur yok..
camasir icin le chat bebe veya persavon ikisini de kullandim ben. sabun olabilir ben almamistim. bir de dogal sunger oluyor bebegi yikamak icin..
carrefourun icinde eczaneye benzer bir bolum var ya, orda mustela bebe kismina git, her urunu bulabilirsin..

Back