Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

slm kizlarrr norup napiyonuz gorusmeyeli
bikac gundur girmedim hatta simdide isim var blogla ilgili biseylerle ugrasiyorum yinede fazla sohbete dalmadan selam verim dedim

slm kizlarrr norup napiyonuz gorusmeyeli
bikac gundur girmedim hatta simdide isim var blogla ilgili biseylerle ugrasiyorum yinede fazla sohbete dalmadan selam verim dedim

Salut canim hosgeldinnkiz valla simay gelmisti aklimada simdi
Bloguna yeni birseylermi ekliyosun ?
Takipteyim
Sen nasilsin gorusmeyelii

Kardesim seneye sinava tekrar girecegi icin, 1 sene calisabilir, konrat bitmeden isten ayrilmak da istemiyor.
1 senelik kontrat yapabilirlerse calisicak.
Hayirlisi

hosbuldum kizlar, biyerde degil buralardayim :)
arada girip bakiyorum bloga bisey ekleyim dersem bi iki gunum gidiyor, malum simay olunca bi aksalari ilgilenebiliyorum
bir gun resimler, bir gun duzenle yaz derken ancak

simdi buraya bi slm versem devami gelecek :) oyuzden hic yazmiyorum sohbetinize bakip cikiyorum
kac gun dayanirdimki yazamayip geldim yeniden

ruzgargulu bloga dun ekledim canim, bi izleyinin tarifi

guzel,degisik yada begendiginiz tariflerinizi resimleyip bana gonderirseniz eklerim sizin adiniza aklinizda olsun

Ben ilk oglumda tatlidan nefret ederdim tahammulum bile yoktu tatli seylere ama bu kucuk oglumda tatli dendigi.de icim gidiyordu 1 kilo tulumba tatlisini bir oturusta yerdim 3 paket cikolatayi ayni anda bitirirdim sabah kahvAltisinda balsiz olmazdi en son seker cikti bu seferde yememeye calistim ama mumkunmu....

Bende cikolata yiyiyorum suanda enfessss yaninda lipton cay hayrina cay demleyecek kimse yokmu???

ay cay diyince aklima geldi, ben bugun cay icmedimmm unuttum bilgisayara gecince, ay kuzuma sut lazim hemen bi rezene yapicam
istersen hemen sizlerede birer tane yapip iyi gider ha, birde yaninda size soyle bbol tarcinli bi kek verimiyi gidermi bu saattte

Gider gider sen bir kosu yap gel hayrina ama rezene istemez hayliz muhlis turk cayi tavsan kani isterik haaa

valla bilemiyorum , orada hiç bulunmadım tabi, dediğiniz gibi her yerin iyi doktoru da olur kötüsü de olur... herkes her yerde halinden şikayetçi... ama ben tatil bile olsa çok gitmek istiyorum yurtdışına. inş. gidebilirim. iyi geceler hepinize.

iki aydir arabamiz yoktu sukur dun alindida bugun magazaya az gittik, aylar oldu valla mazaya gitmeyi, cocuk gibi sevindim bi magazaya gitcez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…