Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kızlar merhaba cok sacma bılıorm ama bısı merak edıorm fransız kadınları nasıl ozellıklerı ne cok merak edıorm esım bı zamnlar orda yasamıs nelerle karsılastı meraktan catlıorm

fransiz deme banada ne dersende ar damari olmaya surtuk hele bidenesi var nefret ediyorum cok hoppalar

Lapinum afiyet olsun..

Milfoyden baklava da mi oluyor ya.. :s
Ben de hazir baklava yufkasindan yapinca serbeti seninki gibi hazirliyorum oluyo cok baymiyo iyi gidiyor

milfoyle daha guzel oluyor baklava yufkasindan iyi vede pratik ama benim serbetim eksi oluyor limon sikmadigim halde aklima ne geldi aceba sekerin limonlusunumu aldimki ben oyle bisey olabilirmi bunlar cok yapar receli kendiliginden limonlu seker

internetten aldik. Baktim bagaj hakkina 23 kg diyo baska birsey yazmamislar. Bi arastirip sorusturmam lazim..

Sana tafsiyem adetinin bittigi gun calusmalara basla 14.gun fasa fiso tecrube kinusuyor adetinin bittigi gun basla iliskiden yarim saat once esin sekersiz aci kahfe icsin sende bolbol kuru incir ye 2 gunde bir devam....

Ben bitince basliyorum genelde,cocuk icin degilki bizim calisma aslinda esimin hic oyle telasi yok hadi cocuk yapicaz diyerek ben yapiyorum onu,ama artik yapmiycam,kuru inciri nerde bulcam burda :26:

orkdm dogum icin annem gelmisti benim de, bi sorun cikmadi. kardesim 18 yasina girecek, universitede istedigi yeri tutturamad, ogrenci de degil ona vize verirler mi bilemiyorum...

prematurem kardesinin meslegini cok merak ettim

Kardesim insaat muhendisi teknikeri suanda labavatuarda calisiyor yanliz davetiye frden degil almanyadan gitti izmir alman konsoloslugundan vizesini aldi

Ben bitince basliyorum genelde,cocuk icin degilki bizim calisma aslinda esimin hic oyle telasi yok hadi cocuk yapicaz diyerek ben yapiyorum onu,ama artik yapmiycam,kuru inciri nerde bulcam burda :26:

anam sende hicmi cikmiyon gittiginde magazalari evire cevire incele herseyi bulursun leclercde nede her yerde var hemde turkiyeden ital geliyor kayisi incir bir tek ihtiyacin olan yerlere bakma biz kdinlar genelde iyice hertarafini inceler oyle cikariz magzadan sen hic gezmiyon senin yaninda olsam kolundan tutar gitururdum magzaya

Kardesinin meslegi kiyakmis tabi ki verirler vizeyi :) burda ne isi var. Parasi bol olur nasilsa arada atlar ucaga gelir bosver cocugu yerinden etmeyin bence :))

Benim kardesim acil tip teknisyeni ama fizyoterapi istiyordu kazanamadi, tekrar girecek insallah.. Bu arada bir hastaneyle anlasmislardi ama hastane 2 senelik kontrat yapiyormus kardesim iki sene calismayacagi icin o is yatti. Yani su anda bos gezenin kalf as i. Vize vereceklerini sanmiyorum. Anca yniversiteyi kazanirsa belki.. Kismet tabi allah bilir bakarsin verirler..

Benim dayimin eside 3 yildir evli adet duzensizligi var onda cocuk yok yumurtaliklarinda kucuk kucuk kisler varmis erkeklik hormonu biraz yuksekmis gecen sene laporoskopi ameliyati oldu tekrar olabilirmis ameliyati sordugumda problemin nedir diye polikistik demisti suandada devamli ilac kullaniyor

Kardesinin yerinde olsam 2 senede olsa calisirdim en azindan o arada hem sinava hazirlanirdi hemde tecrubesi olyrdu daha sonraki calisma alanlari icin en azindan calisip gibi gorundugunde vize isi kolaylasiyor cunku kinsolislukta geri donus yapacagina dair garanti istiyorlar bizde karsesimin geri donmesini istemiyoruz ama bueda iyi bir sirket bulabilse anlasmali calissa oturum iznini alabilir belki arastirmak lazim herseyin hayirlisi

Kiz ne biliyim umursamiyorum ne zamandir kuru inciri almak istiyorum da yarin bi bakarim alisverise gidicez aslinda ustune dussem bulurum

Evet olanlar var laproskopi ameliyatini,o kistler ilaclarla gitmezse oluyor genelde. Bende kist yoktu en son ama doktor polikistik teshisi koymustu tr de.. PAzartesi yine ultrasona gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…