kızlar merhaba cok sacma bılıorm ama bısı merak edıorm fransız kadınları nasıl ozellıklerı ne cok merak edıorm esım bı zamnlar orda yasamıs nelerle karsılastı meraktan catlıorm
Lapinum afiyet olsun..
Milfoyden baklava da mi oluyor ya.. :s
Ben de hazir baklava yufkasindan yapinca serbeti seninki gibi hazirliyorum oluyo cok baymiyo iyi gidiyor
fransiz deme banada ne dersende ar damari olmaya surtuk hele bidenesi var nefret ediyorum cok hoppalar
Coco naber bacimm noruyonn
noruyumya hayat ugrasip duruyom sen noruyon nevarneyok iyimisin
evet bitti 5 gun surdu az az,bakalim Allah ne eylerse guzel eyler artik takmiyorum valla
Sana tafsiyem adetinin bittigi gun calusmalara basla 14.gun fasa fiso tecrube kinusuyor adetinin bittigi gun basla iliskiden yarim saat once esin sekersiz aci kahfe icsin sende bolbol kuru incir ye 2 gunde bir devam....
orkdm dogum icin annem gelmisti benim de, bi sorun cikmadi. kardesim 18 yasina girecek, universitede istedigi yeri tutturamad, ogrenci de degil ona vize verirler mi bilemiyorum...
prematurem kardesinin meslegini cok merak ettim
Ben bitince basliyorum genelde,cocuk icin degilki bizim calisma aslinda esimin hic oyle telasi yok hadi cocuk yapicaz diyerek ben yapiyorum onu,ama artik yapmiycam,kuru inciri nerde bulcam burda :26:
Ben bitince basliyorum genelde,cocuk icin degilki bizim calisma aslinda esimin hic oyle telasi yok hadi cocuk yapicaz diyerek ben yapiyorum onu,ama artik yapmiycam,kuru inciri nerde bulcam burda :26:
Turk marketlerinde fransizlardada var cok gordum yanlis bilmiyorsam lidldasa vardi
Kardesinin meslegi kiyakmis tabi ki verirler vizeyi :) burda ne isi var. Parasi bol olur nasilsa arada atlar ucaga gelir bosver cocugu yerinden etmeyin bence :))
Benim kardesim acil tip teknisyeni ama fizyoterapi istiyordu kazanamadi, tekrar girecek insallah.. Bu arada bir hastaneyle anlasmislardi ama hastane 2 senelik kontrat yapiyormus kardesim iki sene calismayacagi icin o is yatti. Yani su anda bos gezenin kalf as i. Vize vereceklerini sanmiyorum. Anca yniversiteyi kazanirsa belki.. Kismet tabi allah bilir bakarsin verirler..
anam sende hicmi cikmiyon gittiginde magazalari evire cevire incele herseyi bulursun leclercde nede her yerde var hemde turkiyeden ital geliyor kayisi incir bir tek ihtiyacin olan yerlere bakma biz kdinlar genelde iyice hertarafini inceler oyle cikariz magzadan sen hic gezmiyon senin yaninda olsam kolundan tutar gitururdum magzaya
Benim dayimin eside 3 yildir evli adet duzensizligi var onda cocuk yok yumurtaliklarinda kucuk kucuk kisler varmis erkeklik hormonu biraz yuksekmis gecen sene laporoskopi ameliyati oldu tekrar olabilirmis ameliyati sordugumda problemin nedir diye polikistik demisti suandada devamli ilac kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?