• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Selam kizlar, nasilsiniz??Birkaç gün girmedim ne çok konusmussunuz ,tam 77 sayfa daha yazmissiniz oku oku bitmiyor :))...Ne var ne yok , iyisiniz insallah???

Son düzenleme:
hosgeldin mehay, nerelerdesin kac gundur? :3:
cok yaziyoruz gercekten ben de sasisrrmiyor degilim hani :46:

Hosbulduk canim, hiç vaktim olmadi birkaç gündür, birde face sifremi kirmislar onu geri almaya çalisiyordum...Tam almistimki birdaha kirdilar bende pes ettim artik, biraktim pesini... Onla ugrasmaktan basima agrilar girdi kaç gündür ...Bende baska açtim insallah bunada aynisi olmaz...

Hosbulduk canim, hiç vaktim olmadi birkaç gündür, birde face sifremi kirmislar onu geri almaya çalisiyordum...Tam almistimki birdaha kirdilar bende pes ettim artik, biraktim pesini... Onla ugrasmaktan basima agrilar girdi kaç gündür ...Bende baska açtim insallah bunada aynisi olmaz...

poff milletin isi gucu yok nelerle ugrasiyorlar ya :19:
sempatik de gecen gun birseyler anlatmisti da..
bak o da girmiyor bir iki gundur :44:

poff milletin isi gucu yok nelerle ugrasiyorlar ya :19:
sempatik de gecen gun birseyler anlatmisti da..
bak o da girmiyor bir iki gundur :44:

Sorma yaa milleti sinir etmek için keyiflenmek için ugrasiyorlar böyle milletin özel seyleriyle...Ellerine bisey geçse bide, bisey geçtigi de yok can sikintisi insanlara neler yaptiriyor iste....Zamanlari ne kadar degersiz bu insanlarin yaa anlamiyorum...Ben az bir zaman bulsam bunu firsat bilip degerlendiriyorum...Kendi menfaatime veya ailemin menfaatine yarayacak faydali seyler yapmaya çalisiyorum, milletin ugrastiklarina bak...Yazik valla ne diyeyim...Sympathique i face de de görmüyorum birkaç gündür , isleri vardir belki giremiyordur...

Selam kizlar, nasilsiniz??Birkaç gün girmedim ne çok konusmussunuz ,tam 77 sayfa daha yazmissiniz oku oku bitmiyor :))...Ne var ne yok , iyisiniz insallah???

Hosgeldin canim..
Kizlar ben uyumusum o saatten beri kocamin kollarinda :1::69:
Naptiniz ? Iyiki yemegi oglenden yaptim simdi ugrasmiycam hazirliycam hemencik,birazdan aksam yemegi yiycez :56:

Balık balik dediniz ömrümü yediniz gittim balık aldım geldim maqreau aldım büyüktü iki tane yaptım ac gözlü gibi bitiremedim
Ama yedim rahatladım birdaha yemek falan demeyin canımız cekiyoya:)gerçi ben haftada iki defa yemeye çalışıyorum bebek icin brocoliyle beraber neyse yedim yarasın prensesimeee

Balık balik dediniz ömrümü yediniz gittim balık aldım geldim maqreau aldım büyüktü iki tane yaptım ac gözlü gibi bitiremedim
Ama yedim rahatladım birdaha yemek falan demeyin canımız cekiyoya:)gerçi ben haftada iki defa yemeye çalışıyorum bebek icin brocoliyle beraber neyse yedim yarasın prensesimeee

:60: :60:
Tadi guzelmiydi kizz firindami yaptinn ??
Baligi bol ye bebegin zekali olurrr :nazar::emir_bebek:

milfoyden baklava yapiyim dedim onun serbeti civik olur diye tadi tuvafima gitti kivani gelince iki damla limon damlattim kapattim altini sekerlenmedi ama eksiydi acaba neden :26:

Hosgeldin kuzummm :16: insAllah gelmezz :49:

Aminn insAllahh. Saol canim... :16:

bakalim hayirlisi ya aslinda bu soylemesi ayip idrarimda koku degisikligi hissetim yani idrari koklamiyordumda :1:onceden oyle koku gelmiodu ama enfeksiyon olabilir :31:

Son düzenleme:
Back