Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin mehay, nerelerdesin kac gundur?
cok yaziyoruz gercekten ben de sasisrrmiyor degilim hani
Hosbulduk canim, hiç vaktim olmadi birkaç gündür, birde face sifremi kirmislar onu geri almaya çalisiyordum...Tam almistimki birdaha kirdilar bende pes ettim artik, biraktim pesini... Onla ugrasmaktan basima agrilar girdi kaç gündür ...Bende baska açtim insallah bunada aynisi olmaz...
poff milletin isi gucu yok nelerle ugrasiyorlar ya
sempatik de gecen gun birseyler anlatmisti da..
bak o da girmiyor bir iki gundur :44:
Selam kizlar, nasilsiniz??Birkaç gün girmedim ne çok konusmussunuz ,tam 77 sayfa daha yazmissiniz oku oku bitmiyor :))...Ne var ne yok , iyisiniz insallah???
Hosgeldin canim..
Kizlar ben uyumusum o saatten beri kocamin kollarinda
Naptiniz ? Iyiki yemegi oglenden yaptim simdi ugrasmiycam hazirliycam hemencik,birazdan aksam yemegi yiycez
Balık balik dediniz ömrümü yediniz gittim balık aldım geldim maqreau aldım büyüktü iki tane yaptım ac gözlü gibi bitiremedim
Ama yedim rahatladım birdaha yemek falan demeyin canımız cekiyoya:)gerçi ben haftada iki defa yemeye çalışıyorum bebek icin brocoliyle beraber neyse yedim yarasın prensesimeee
Afiyet olsun canim kiz sen adet oldunmu?
Tadi guzelmiydi kizz firindami yaptinn ??
Baligi bol ye bebegin zekali olurrr
Yemeye çalışıyorum ikidefa haftada kizartim ben fırında balık sevmiyorum ama firinda yapınca daha iyi az yağlı oluyo ama sevmiyorum ben.kizim anasina cekerse zekalı olur:))
Kiz Adetim normal gununden 5 gun once oldu bu aya kaldi calismalar Allah hyairlisini versin ne diyelim
Kaç gün sürdü? Bittimi neyse çalısmalara devam kafaya takmak yok ama
evet bitti 5 gun surdu az az,bakalim Allah ne eylerse guzel eyler artik takmiyorum valla
Kiz Adetim normal gununden 5 gun once oldu bu aya kaldi calismalar Allah hyairlisini versin ne diyelim
AMINNNNben daha olmadim 1 gun gecikti bugun yarin gelir iyice duzensizlesti ya
Benimde en son adetim iki gün sürmüştü
Olur olur insallah rabim gonlune gore versin herkezin
milfoyden baklava yapiyim dedim onun serbeti civik olur diye tadi tuvafima gitti kivani gelince iki damla limon damlattim kapattim altini sekerlenmedi ama eksiydi acaba neden :26:
Hosgeldin kuzummm insAllah gelmezz
Aminn insAllahh. Saol canim...