Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bakalim hayirlisi ya aslinda bu soylemesi ayip idrarimda koku degisikligi hissetim yani idrari koklamiyordumda onceden oyle koku gelmiodu ama enfeksiyon olabilir

Maydonozu kaynat saplarini,suyunu ic o cok iyi gelir eger varsa insAllah yoktur..

Neyse kizlar siz sohbet edin ben bi karnimi doyuruyum..
Bu arada twety de yurtdisindan ammaa fransa degil konuk sanatcimiz oda

kızlar merhaba cok sacma bılıorm ama bısı merak edıorm fransız kadınları nasıl ozellıklerı ne cok merak edıorm esım bı zamnlar orda yasamıs nelerle karsılastı meraktan catlıorm

kızlar merhaba cok sacma bılıorm ama bısı merak edıorm fransız kadınları nasıl ozellıklerı ne cok merak edıorm esım bı zamnlar orda yasamıs nelerle karsılastı meraktan catlıorm

Esınız su an Fransa'da değil?
Neden merak ediyosunuzki? Hicte bir özellikleri yok bence

Son düzenleme:
Fransiz kadinlari tahta gogusluler bildigin.
turk ve avrupa sutyen olculerine gore 75, fransiz olculerinde 90 oluyo. Fransiz kizlar da 90 60 90 im diye kendilerini kandiriyolar iste
Amaaaaa cezairliler falan genelde guzel oluyorlar onlar icin birsey diyemem bak :)

Lapinum afiyet olsun..

Milfoyden baklava da mi oluyor ya.. :s
Ben de hazir baklava yufkasindan yapinca serbeti seninki gibi hazirliyorum oluyo cok baymiyo iyi gidiyor

Merak etme hic bir extra ozellikleri yok..
Fazla rahatlar utanma bilmezler,birde guzel olmak icin bazilari orasini burasini acar yada bir ton boya yapar

Kizlar ilk kez air france tan aldik biletimizi...
Bagaj hakki 23 kg diyor ama 20 kg valiz, 3 kg da elde tasimak icin mi yoksa elde tasima hakki yok mu nedir ne degildir habriniz var mi sizin ?

Kizlar ilk kez air france tan aldik biletimizi...
Bagaj hakki 23 kg diyor ama 20 kg valiz, 3 kg da elde tasimak icin mi yoksa elde tasima hakki yok mu nedir ne degildir habriniz var mi sizin ?

El bagaj hakin var canim sormadinmi?
Ben anneme pegasustan aldım 20 kg bagaj 8 kg el bagaj
İnternetenmi aldın?

Off yagmur yagiyoo icim daraliyo hava kapali
Kizlarr bahceye gider misiniz hic ?Ben gidicem haftaya taze taze alip hazirlayip dondurucuya atarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…